“Ran” på Kiwi -kunde kjøpte en boks tunfisk -Kiwi Lillesand tok betalt for 12 bokser

Spar alltid etter kassalappen og sjekk prisene for Kiwi kjeden lurer deg. En eldre kunde var innom Kiwi Lillesand hvor hun blant annet kjøpte en enslig pakning av Tunfisk fra Sheba som skulle koste kroner 12,90 eller 13,70 på Meny. Imidlertid er Kiwi tilsynelatende på jakt etter rask inntjening for å ta inn igjen det som de gav i Corona-dugnaden tidligere i år. Kunden undret seg litt på hvorfor det var dyrt, men tok heldigvis med seg kassalappen hjem og ved kontroll kunne man se at butikken hadde tatt betalt for 12 bokser i stedet for en. Årsaken til feilen er en helt tydelig kodefeil. Når prisen for produktet er lagt inn i kassa-systemet har man registrert en enkelt boks som en hel pakning, så folk bør så avgjort sjekke at de ikke betaler for produkter de ikke har kjøpt.

I følge andre katteeiere Søkelys har ringt til i distriktet, har flere opplevd å betale overpris på denne pakningen ved Kiwi butikker.  “Jeg syntes det ble en dyr handletur men tok ikke med meg kassalappen,” sier en Kiwi-kunde som kjøpte samme produkt tidligere i uka. Når du går på butikken i 2020 er det et must å ta kassalappen og sjekke om de har lurt deg. Både lavpriskjedene og Meny slurver ofte med prisene -og det er alltid til deres fordel. Syntes du 400 kroner er mye for et par brød, melk, egg, litt kjøttdeig og en boks kattemat. Sjekk prislappen for butikkjedene er flinke til å gjøre feil. Den eldre kunden som kjøpte den runde lille pakningen med tunfisk til katt har fått igjen mellomlegget av aktuelle butikk. Husk å be om kassalapp og sjekk om lappen samsvarer med produktene du har fått.

5 tanker om ““Ran” på Kiwi -kunde kjøpte en boks tunfisk -Kiwi Lillesand tok betalt for 12 bokser

 1. Har opplevd dette selv med Kiwi. Kjøpte en pakke med våtfor pluss endel annet. Jeg syntes det ble litt dyrt, og når jeg sjekket kasselappen i bunnen av posen hadde de tatt betalt for 8 stk (eska de kommer i til butikken)
  Jeg klaget neste dag og fikk høre at de hadde feilkodet.
  Lurer på om de lurer mange slik?
  Ved et annet tilfelle på en Kiwi butikk klarte ikke scanneren å lese strekkoden.
  Hva gjorde mannen i kassa? Jo, han rev opp firepakningen med Cola, og ganget stk prisen med fire, vips, fire Cola som skulle ha kostet 79,-kostet plutselig 144.
  De forsøker seg disse i Kiwi

 2. Jeg unngår alle butikkene til Norges-gruppen, fordi de er involvert i vindkraft. De har sågar egne vindturbiner. Jeg handler på Rema. Vindturbiner ødelegger store arealer med natur, mye av det karbonbindende myr. De avgir store mengder mikroplast som avskalles av turbinvingene, og som ender opp i vann, beitemark osv, og dermed til slutt ender opp i deg og meg og andre levende vesener. Vindturbiner hakker i hjel alt som flyr, avgir lavfrekvent lyd som skremmer og forvirrer dyr osv osv. Lista over negative effekter er nærmest uendelig. Vindturbiner finnes ikke grønne i det hele tatt. Tvert i mot.

  1
  1
 3. Man kan her lese seg til at Kjell Andersen av en eller annen grunn har fått sparken fra Kiwi gruppen og at denne artikkelen er en barnslig hevnaksjon mot sin tidligere arbeidsgiver.

  Link til artikken er sendt til Kiwi og potensielt andre arbeidsgivere.

  • He he. Fri fantasi fra Evenbrus. Har aldri jobbet i Kiwi eller Norgesgruppen. Men du er flink til å finne på eventyr. Men flott at du sender link til Kiwi slik at de kan sørge for riktig koding av prisene på varene de selger.

  • Det er sant, Kjell Andersen.

   Du er en arbeidssky trygdemisbruker som bruker dagene dine til å sove og å baksnakke de som er hederlige nok til å gjøre vanlig betalt arbeide.

   Og da blir man lett irritert over kattemat der man ikke bidrar med noe som helst til samfunnet og menneskeheten.

Det er stengt for kommentarer.