Raimond Johansen stenger ned Oslo igjen -Alle serveringssteder og butikker må stenge -gudstjenester må avlyses

Byrådsleder Raymon Johansen stenger ned Oslo igjen. Dermed blir store deler av Oslos næringsliv lagt dødt igjen. Alle butikker og serveringssteder må stenges og dette kommer i tillegg til det som fra før er stengt ned. Covid-19 hysteriet fortsetter dermed å prege landets hovedstad og Osloborgere går dermed to lange og nedstengte uker i møte. Også i andre kommuner i Norge, deriblant Moss, Harstad og Kristiansand har det blitt eller vil komme nye og tøffere innstramninger.

Dette er innstramningene i Oslo

Følgende tiltak innføres i Oslo fra og med tirsdag:

*Alle serveringssteder må stenge, med unntak av for take-away.
*Det innføres rødt nivå i voksenopplæringa og i videregående skole fra mandag 1. mars. Ingen elever skal møte opp på skolen i morgen eller tirsdag. Elevene skal ha digital undervisning eller undervisningsfri. Fra og med onsdag skal alle skoler drives i en kombinasjon mellom fysisk oppmøte og digital undervisning. Byrådet tar på å innføre massetesting av elever med spyttprøver fra 8. mars, og økt testing av alle lærere.
*Alle butikker må stenge, med unntak av butikker som er listet opp i den statlige unntakslisten, slik som dagligvarehandel, apoteker og vinmonopol.
*Utendørs arrangementer forbys, med de samme unntakene som innendørsarrangementer, det vil si bisettelser og begravelser, vielser, dåp og liknende ritualer, kamper, konkurranser og forestillinger med profesjonelle deltakere uten tilskuere og digitale arrangementer, med maksimalt fem personer til stede, i tillegg til nødvendig produksjonspersonell.
*Organiserte fritidsaktiviteter utendørs for voksne over 20 år frarådes.
*Gallerier og kunstutsalg må stenge.
*

I tillegg anbefaler byrådet folk å unngå private sammenkomster og besøk i private hjem, med unntak av enslige og barn og ungdom i samme kohort. I tillegg til innstrammingene i smitteverntiltak vil kommunen styrke arbeidet med testing og smittesporing. Både rettet mot barn og unge, og i befolkningen generelt.
For å få kontroll med smitte på byggeplasser innfører Oslo kommune en egne forskriftsfestede regler med klare regler for smittevern på byggeplasser. Forsettlig eller grovt uaktsom overtredelse av smittevernregler på byggeplasser skal kunne straffes med fengsel i inntil 6 måneder. De nye reglene vil bli kombinert med en målrettet og forsterket testing på byggeplasser.
I tillegg videreføres tiltakene som allerede gjelder i hovedstaden.

Tiltakene vil vare frem til 15 mars.

Facebook Comments

8 tanker om “Raimond Johansen stenger ned Oslo igjen -Alle serveringssteder og butikker må stenge -gudstjenester må avlyses

 1. Dette er den komplette galskap. Hva slags psyke tyranner er det som er valgt til å være våre ledere. Folk bør passe seg for munnbind bløffen.
  Det er direkte skadelig å bruke munnbind hele tiden.
  Vaksinen er livsfarlig, munnbind eller “ansiktsbleier” er skadelige.
  Myndighetene gjør mer skade nå en koronaen kan gjøre.
  Pingler følger myndigheter som død fisk følger strømmen
  La dere advare:
  https://www.bitchute.com/video/GGRLIPWu44C9/

  • Ja munnbind skader hjernen, det er derfor alle leger, operasjons-leger og sykepleiere, tannleger bare gjør ting verre, de er jo hjernedøde hahahahahaha.

   2
   4
  • Det har åpenbart skadet deg Hans Henrik. Du virker helt hjerneskadet av dette hysteriet.
   Munnbind er egentlig ment til bruk under operasjoner og tannlegebehandling som krever ekstra tiltak. Ikke å løpe rundt med på skoler og handleturer.
   Hvorfor teiper du ikke igjen munn og nese? Det kunne trenges

  • Selvfølgelig skal vi høre på fagpersoner i helsevesenet. Det er sånn at flesteparten av oss har en utdannelse, et fag vi behersker eller kunnskap vi hat tilegnet oss i livet. da er det også slik at disse personer også tar til etterretning det andre fagpersoner sider. Forteller rørleggeren at du må bytte et rør eller en kran så hører de fleste normale mennesker på dette rådet. Hvorfor skal det være så vanskelig å fatte dette i denne situasjonen med sykdom som er ekstremt smittsomt???
   Å hvorfor rukes munnbind ved operasjoner og tannbehandling?
   Selvfølgelig for å redusere smitte fra behandler til pasient!
   Er det da vanskelig å forstå at når smitten ikke er under kontroll at vi som samfunn må ta forhåndsregler for å begrense smitte?

   2
   1
 2. .at oslofolka gidder å innfinne seg med dette her noe mer nå, skjønner jeg faktisk ikke. Er det virkelig slik at de som bor der, tror på det kong raymond &co sier, er de ikke blitt lei av å tape penger og være innelåst til ingen nytte, pga noe så upålitelig som politikere og deres uendelige ambisjoner om “å bestemme” lol?

 3. Dette gjøres garantert rett før vinterferie, for å stenge ned flere plasser senere. På den måten kan alle bli sinte på de som f.eks reiste på hytta, og plutselig får regjeringen bedre tid til å gjøre andre timgbak ryggen på oss.

  Jeg tror faktisk ikke noe på dette med mutasjonene heller.

  2
  2
  • Det her er enkel psykologi, dette gjøres fordi folk skal bli trette og lei. Derfor vil de gladelig ta vaksinen for å slippe dette maset, og trur på den illusjon at de kan bevege seg fritt etterpå.

   Mvh RJ

   5
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *