Rabbi Jonathan Cahn med profetiske advarsel til Amerika

Jonathan cahn, forfatter av en rekke profetiske bøker kom mandag med en alvorlig profetisk annonsering: Vi står ved et veiskille med Corona krisen, hør Jonathan Cahn alvorlig utfordring i denne kritiske tid.

Facebook Comments

4 tanker om “Rabbi Jonathan Cahn med profetiske advarsel til Amerika

 1. Bibelens profetier frem mot enden går sin gang uavhengig av enkeltmenneskers behov for oppmerksomhet eller penger. Vi kan kun peke på det som Bibelens inspirerte menn lot nedtegne ved Jehovah Guds ånd og veiledning. Som Jesu ord om at INGEN sanne Guds tjenere skulle kalle seg ”rabbi” eller lærer.

  Matteus 23:8:
  ” 8 Men dere skal ikke la noen kalle dere rabbi, for én er mesteren deres, og dere er alle søsken.”

 2. Alt er veldig enkelt.
  Etter 6 dagar kjem kvila eller tusenårsriket.

  http://www.earlychristianwritings.com/text/barnabas-lightfoot.html

  “Of the Sabbath He speaket
  in the beginning of the creation; And
  God made the works of His hands in six days, and He ended on the
  seventh day, and rested on it, and He hallowed it.

  Give heed, children, what this meaneth; He ended in six days. He
  meaneth this, that in six thousand years the Lord shall bring all
  things to an end; for the day with Him signifyeth a thousand years;
  and this He himself beareth me witness, saying; Behold, the day of
  the Lord shall be as a thousand years. Therefore, children, in six
  days, that is in six thousand years, everything shall come to an end.

  And He rested on the seventh day. this He meaneth; when His Son
  shall come, and shall abolish the time of the Lawless One..”

  Jesus las frå Esaias 61 eller jubileumsprofetien i Tiberius sitt 15. styringsår.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Tiberius

  “I keiser Tiberius’ femtende regjeringsår,….rakte de ham profeten Jesajas bok. Han åpnet bokrullen og fant stedet der det står skrevet:

  18 Herrens Ånd er over meg,
  for han har salvet meg
  til å forkynne et godt budskap for fattige.
  Han har sendt meg for å rope ut
  at fanger skal få frihet
  og blinde få synet igjen,
  for å sette undertrykte fri

  19 og rope ut et nådens år fra Herren.
  20 Så rullet han bokrullen sammen, rakte den til synagogetjeneren og satte seg. Alle i synagogen stirret spent på ham. 21 Han begynte da med å si: « I DAG er dette skriftordet blitt oppfylt mens dere hørte på.» Lukas 4

  Dette skjedde nøyaktig 80 jubileum etter skapelsen eller 4000 år.
  Det store jubileum kjem etter 6000 år eller 120 jubileum.
  Me er snart inne i dei siste 7 åra, med alt det som då fylgjer.
  Fødselsveene kallast det.
  https://www.youtube.com/watch?v=6YtG0etke28&t=19s

  Likninga om den barmhjertige samaritan viser kor enkelt det er.
  https://www.youtube.com/watch?v=oEkZWO0dZ5o&t=1242s

 3. Bibelens ord er klar på hva endetiden handler om. Det handler om slik på nohas dager skal enden komme. Slik som lots dager skal enden komme. Hvor mange ble med på slutten svært få var klare da opprykkelsen fant sted. Bibelen sier i endetiden skal det være et stort frafall.
  Hvem taler Jesus om. Jo kristne mennesker skal falle fra sannheten. Jesus sier også om ikke Gud hadde forkortet endetiden. mon tro om han hadde funnet troen på denne jord. Bibelen har aldri snakket om noen vekkelse. Jo det kommer en stor vekkelse det gjør det. Men igjennom den falske messiasen gjør det det. Fra ett annet evangelium i en annen ånd. Så kommer verdens vekkelse. Men når oporykkelsen kommer før den virkelige trengselen komme, så er det ikke mange som ikke har olje på sine lamper. Men den siste nåden slik jeg ser det, kommer som den siste rest som går igjennom trengselen og lir martyr døden men jødene vil se Jesus på oljeberget. Da vil det bli åpenbart for dem det de ikke så før. No får de for første gang se Guds sønn slik Han er . Og da vil jammeren komme i deres hjerte. Den siste rest eller skare som det står, er så stor at ingen kunne telle de. Så tiden vi er inne i no. Vil bli tøffere og tøffere. Etter dette med koruna så vil det komme en vaksine som de påtvinger alle til å ta. Dermed så blir merket også lettere å innføre. En felles vaksine og et pengeløst samfunn vil bli innført etter kollapsen på økonomien ett nytt system er i annmars. En av tidligere kristen bankmann fra stavanger var noen år tilbake på et eu møte. Et møte med topp ledelsen innen økonomi. Kunne fortelle at de hadde en plan klar for den nye verdens ordningen for penge systemet. Som kommer. Han sa følgende de vil chipe alle sammen for uten det merke kan de verken selge eller kjøpe noe sa han. Denne karen fra stavanger reiste seg opp og var frimodig nok til å spørre siden han viste hva dette betydde og spurte hva med de som nekter å ta dette merket. Ja sa økonomisjefen i eu.Det var et godt spørsmål dette, og det har vi tenkt på. Den som ikke tar i mot dette merket må dø. Det var Hans ord brutalt. Men sannheten kom fram fra Hans munn. Man ser at bit for bit om ende tiden passer inn i vår tidsone.alt dette har vert en del av planen til satan. Å forvirre menneskene til den tid de må ta valget å tjene dyret eller Gud. Ingen tid å miste brødre og søstre. Be Gud om å bevare våre hjerter til frelsens dag. Og be for flest mulig til frelse.

  • Har sett en del på Cahn tidligere, men kuttet det ut. Nå tok jeg en rask titt og burde ikke uttale meg… Men hvorfor 26 september? Et halvt år til? Kan selge mange bøker på den tiden… Og opprykkelsen kunne vært mulig 180 dager. De som vurderer å ta imot Jesus tenker de har god tid. Er takknemlig for å høre synspunkter fra dem som kjenner godt til ham. Er skeptisk. Han er gjest i tv-programmer som gjør det stort i salg til preppers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *