Proud Boys og andre militante patrioter i gatekamper med Antifa

I følge ulike kilder skal både Proud Boys og andre mer eller mindre militante grupper allerede ha folk på bakken i Washington, angivelig for å beskytte Trump supportere fra angrep fra Antifa og Black Lives Matter aktivister. Under tidligere pro-Trump

markeringer har Antifa og BLM angrepet unge, eldre og kvinner og barn, uten at ordensmyndighetene har vært i stand til å hindre det. Dette skal Proud Boys og andre sørge for at ikke skjer denne gangen,” skriver kildene i eposter til Søkelys. Allerede natt til lørdag var det tegn flere steder i Washington på at mer militante Trump tilhengere er i hovedstaden

Her er et klipp fra i natt hvor tusener av Proud Boys marsjerer i gatene og gjør klart sitt budskap. Det kan bli tøffe tak i Washington i dag.

Det var Trump tilhengere flere steder i Washington i natt

Proud boys i byen på jakt etter Antifa

https://www.youtube.com/watch?v=aIz3Z4xS3NI&feature=emb_logo

Gutta tar over gatene

På jakt etter å ta Antifa

Og politiet forbereder seg og håper at det ikke skal komme til voldelige sammenstøt. Millioner av amerikanere er rasende over at systemet og rettsvesenet ser ut til å tillate åpenbar valgjuks. Hundrevis av velgere og valgobservatører har under høringer og under ed fortalt om omfattende uregelmessigheter med gjennomføringen av valget. Få av leserne av Søkelys har spurt seg selv hvorfor vi ikke har poststemmer i Norge.

 

Facebook Comments

1 tanke om “Proud Boys og andre militante patrioter i gatekamper med Antifa

 1. Spennende å følge med. Men glad vi i Norge slipper amerikanske tilstander.

  Årevis med rasisme, religion, rasjonalitetsmotstand og risikoatferd har skapt mer splittelse i det amerikanske samfunnet enn i andre liberale demokratier.

  Trump har opplagt spilt på motsetninger for å splitte og herske. Han har oppviglet til hat – både blant tilhengere og motstandere. Det er trist.

  Også nitrist at mange ikke lenger stoler på noen. Trump har tvitret og tøyset og servert titusenis av beviselige løgner og latterlige «alternative fakta» i sin presidentperiode. Han har i tillegg hamret løs om at journalister, medier, vitenskap og eksperter er folkets fiender og det aller verste. Sannheten er at han selv har oppført seg som de verste eneveldige dikatorer i omgangen med kunnskap og informasjon.

  Trump har altså klart å fyre opp en unødvendig kulturkrig fordi han selv tjener på det. Og i denne egoistiske kampanjen har han fått millioner til å tvile på sannhet og isteden følge hans egne private innfall, udokumenterte påstander og tilfeldige høyttenkning. Trump har skapt så stor usikkerhet om alt at han har skapt et tomrom som han kan fylle med hva som helst av påfunn og ønsketenkning. Han trenger ikke stå til ansvar for noe. Da er det lett å være president.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *