Live event: Marsj for Trump i Washington DC fra klokken 1600

Utsatt i en time  Marsjere for Trump og “Stop the Steal” bevegelsen håper å samle hundretusen mennesker til en større marsj for Trump event i Washington DC. Dagens markering kan fortelle litt om hvorvidt Trump tilhengere er begynt å gi opp etter at søksmål til rettsvesenet ikke ser ut til å føre frem. Følg sendingen live fra klokken 1600

Facebook Comments

9 tanker om “Live event: Marsj for Trump i Washington DC fra klokken 1600

 1. Jeg gjør, som Jesus sier, løfter blikket. Forløsningen er nær. Krigen om herredømme pågår nå, som aldri før, men Gud sier at Han har innsatt sin konge på Sion. Kampen er vunnet – Halleluja.

 2. For mange er det befriende å kunne protestere mot modernitet, ubehagelige sannheter og annerledes kultur ved å lytte til falske profeter som motsier hverandre og en mann som skamløst dikter opp «alternative fakta» etter eget ønske.

  Trump forfører folk med perfekt utført realityshow og populisme. Der er han en ener! Han har total makt over aggressive kristne og nasjonalkonservative velgergrupper. Derfor er det mange politikere som ikke våger å si ham imot.

  Ja, Trump har mennesker og medier i et jerngrep, en kvelende omfavnelse som et nasjonalt «grab ’em by the pussy»! Så hadde Trump rett likevel! Han klorer til seg kvinnekjønn, kompiser og kapital som karboburgere fra et koldtbord! Nam-nam!

  Trump er anti-elitisten og anti-politkeren som selv tilhører toppen av den økonomiske eliten, høyt hevet over folk flest, og troner som verdens mektigste politiker med sin private agenda om egen lykke. Men nå har han sett slutten på presidentskapet. Han ble stemt ut på tross av hyklerske og desperate påstander om den egentlige valgseieren. Men som en trollmann tryller trikser Trump og gjør tap til toppgevinst! Nederlaget er vendt til økonomisk vinning. Trump har fått alle som tilber og forguder ham til å betale bøter og gjeld for seg! Halleluja!

  6
  2
  • Oppmerksomhet og makt er det Trump vil ha. Synd at karismatiske kristne tilber ham som en Gud og ikke ser hvem denne mannen virkelig er. Han lurer dem trill rundt. Hvordan skal det gå når Antikrist snart kommer på banen når kristenfolket er så lettlurt?

  • Det vet vi Jorunn, og i følge Guds Ord kan til og med meg og deg komme til å bli lurt. Vi må holde oss nær til Gud hver en dag, vandre i Hans vilje og heller ikke mislike folk. Synd du ikke ser Trumps ønsker for USA, og at han også vil ha Gud med på laget.

   Det kan nok være noen som nesten tilber Trump, men du burde vite hva som foregår blant de kristne der som støtter ham -de dyrker ham ikke, men er inderlig i bønn for landet og Trump. Følger du litt med så ser du folk over hele verden ber for ham. Ser du ikke hva USA er på vei mot, med Biden? Hva tror du Gud mener om fusket? Sannheten kommer frem til slutt.

   Her er et par minutter, har du sett det før?
   https://youtu.be/XIIP6Tq_iqk?t=71
   https://youtu.be/wyQT5XkmUrM?t=112
   https://www.youtube.com/watch?v=0LZqeGrEEfM

   Forstår ikke annet at du som kristen må være rimelig fornøyd med ham.

  • Hannah:

   Ikke en gang trumps eget justisdepartement, hans egen justisminister eller noen av høyesterettsdommerne han selv har utnevnt tror det har foregått juks.

   Ei heller har det blitt trodd i over 50 rettssaker, flere med sommere utnevnt av Trump selv. Ikke en eneste dommer utnevnt av Trump har trodd på han, eller funnet vitner/«beviser» troverdige.

   Finnes det ingen mulighet for at du rett og slett har tatt feil her Hannah?

  • Ja, jeg kan ha tatt feil, men jeg tror på vitnene, selv Melissa-damen som Dagbladet lurte på var full 🙂

 3. Når Trump klarer å lure så mange – hvor lett kommer Antikrist til å lure mennesker når han kommer? Jeg blir sjokkert av dette fokuset kristne skaper rundt Trump. En ny religion – Trumpismen? Er så mange kristne helt blendet?

  4
  1
  • Kjære Jorunn Holtan.

   Du har rett o trumpismen.

   Men ta det med ro når det gjelder en mot-kristus. Du kan tolke profetiene og tekstene i Bibelen akkurat som du vil. Det er helt opp til deg!

   Antikrist kan være hvem som helst. Det har vært tusenvis av gjetninger og alle har vært feil (bortsett fra keiser Nero som var den anti-romerske Johannes’ opplagte kandidat). Antikrist kan tydeligvis forlede og forføre uten at noen merker det. På samme måte som Gud kan gripe inn eller ikke gripe inn, straffe og belønne, helt uten at noen merker det.

   Det er nettopp dette som er profetienes trumfkort! Ingenting er sikkert, og absolutt alle hendelser og utfall i historiens gang, kan bortforklares med tanketom teologi og motstridende bibelsitater. Dermed kan enhver spåmann og sannsigerske hevde hva som helst og komme unna med det.

   Jeg foreslår at du velger å tolke Gud som en positiv rollefigur i verdenshistorien. Verken han eller Satan spiller uansett en rolle som noen kan bevise. Og det er hyggeligere å tenke på en omsorgsfull fabelkarakter og en god åndsmakt som den mektigste, enn en ond.

   Se heller på virkelighetens verden og ta tak i virkelige problemer som mennesker kan løse, istedenfor å bekymre deg om eldgamle fantasier og skikkelser og åndsmakter som ingen kan merke at eksisterer (bortsett fra som innbilninger og personlige overbevisninger).

   ❤️❤️❤️😀😀😀❤️❤️❤️

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *