Mulighetenes vinduer i ferd med å lukke seg for Donald Trump og hans team -men fremdeles juridiske håp

Etter at USAs høyesterett fredag kveld avviste å behandle søksmålet som var anlagt av delstaten Texas, er tiden i ferd med å renne ut for Trumps sjanser til å vinne frem. Det ligger ennå noen søksmål til behandling i rettsvesenet som går på stemmejuks. Tidlig lørdag ble det innlevert nok et søksmål av advokat Sidney Powell i Arizona. I tillegg er det pågående søksmål i Georgia og Michigan. I en melding lagt ut tidlig lørdag på Twitter skriver advokat Sidney Powell dette: “Pay attention! We made emergency filings in #SupremeCourt tonight for #Georgia & #Michigan. Will be filing #Arizona #Wisconsin shortly. These cases raise constitutional issues and prove massive #fraud. Our plaintiffs have #standing  #WeThePeople will not allow #rigged elections,” Også Lin Wood har et høyst reellt søksmål inne -men hvorvidt disse vil føre frem er et åpent spørsmål. Samtidig som de siste søksmål desperat kastet inn for å omstyrte valgjuks -planlegger Trump supporter en større “Stop the Steal” marsj i Washington lørdag.

En lang, mørk og kald vinter med massive Covid-19 lockdowns ligger foran amerikanerne med Joe Biden i Det Hvite Hus.

Tiden er i ferd med å renne ut i sanden for de av oss som hadde håpet på fire nye år med Trump. I stedet ser det ut som om amerikanerne må forberede seg på en lang, kald og mørk vinter med omfattende Corona-nedstengninger og en adminstrasjon som faktis har lovet borgerne omfattende Covid-19 lockdowns med de katastrofale følger dette vil få. For Trump supportere var gårsdagens avvisning i høyesterett, en katastrofe -og de minst 72 000 000 amerikanere som stemte på Trump er i ferd med å miste tilliten både til valgsystemet og rettssystemet -som ikke ser ut til å ville gripe inn overfor det mest åpenbare valgjuks i historien. Imidlertid vil det ikke være første gang noen har kommet til makten ved hjelp av valgjuks. Slikt skjer jevnlig i Hviterussland, Venezuela, Pakistan, Russland og andre bananrepublikker som har offentlige organ som er mulig å rigge. At noen jukser seg til seier har vi sett i idretten, i politikken og i næringslivet hvor folk har kommet helt til topps med forfalskede vitnemål. Så sånn sett er dette ikke noe nytt under solen. Hvorvidt Trump og hans mange tilhengere akter å gi opp og kaste inn håndkleet er nok heller tvilsomt og skal vi tro dem som hevder seg å høre direkte fra Gud om dette, er tingene ikke over, før de er over -og Trump igjen fremsier president-eden den 20 januar 2021. “Many are weary & feel despair as battle for truth in 2020 election continues.Renew your strength in knowledge that good prevails over evil & truth over lies,” skrev Lin Wood på Twitter lørdag morgen. Noen timer før det ble kjent at Høyesterett forkastet søksmålet fra Texas postet profet Mark Taylor sin daglige påminning til sine twitterfølgere: “This is your reminder that
@realDonaldTrump is the next President of the United States! Nothing can stop what is coming, Justice Inbound! The Victory is ours! FIGHT! …-Pastor Steve Cioccolanti har så langt ikke tydd til Twitter om gårsdagens nederlag for Trump teamet. Dutch Sheets som leder sine bønnekrigere for Trump seier -sier at det ennå er flere veier til seier, og han maner de troende til fortsatt kamp -for det å tape er ingen løsning. Derfor kjemper vi til seier.

Facebook Comments

4 tanker om “Mulighetenes vinduer i ferd med å lukke seg for Donald Trump og hans team -men fremdeles juridiske håp

 1. Sidney Powell er for meg blitt kvinnen som ropte ulv! Hun lover høyt og leverer lavt.

  Husk også at høyesterett nå i utgangspunktet bare har frem til mandag å behandle dette på.

  Etter mandag har høyesterett ingen myndighet til å endre utfallet. Ei heller virker de å ha noen vilje til det. Etter hva jeg har skjønt har medlemmene av høyesterett mulighet til å markere dissens når de avviser slike saker, men etter hva jeg har lest virker det ikke som et eneste medlem har gjort det.

  • Nå viser det seg at dommerne Alito og Clarence tok en meget begrensa dissens.

   Eneste jeg finner en uttalelse fra et Alito (snakker han for begge?) hvor han argumenterer for at høyesterett ikke har anledning til å ikke behandle saken, siden den gjelder høyesteretts opprinnelige mandat som er tvister mellom stater.

   Han sier derimot samtidig at han IKKE ville stemt for å utsette valgkollegiets møte på mandag og det ligger vel også i korta at han ikke ville støttet søksmålet, men mente høyesterett plikta å høre det.

   Å ikke utsette valgkollegiet ville jo bety at selv med en behandling i høyesterett ville det ikke forandre utfallet for Trump da dette faller utenfor høyesteretts myndighet når valgkollegiet er avholdt.

 2. Hvorfor mener noen at det “mest åpenbare valgjuks i historien”?
  Pussig sak å hevde dette, uten bevis. Spesielt siden både den fødeale valgkommisjonen og delstatsmyndighetene sier at dette er det sikreste valget i historien.

  Påstanden om valgjuks minner om de som fornekter jødeutryddelsen og hardnakket påstår at jorden er flat.
  Skjerp dere🙄

  4
  1
  • Valget i 2016 derimot var rigget, av russerne. Trump ville aldri vunnet uten deres inngripen.
   Det ER bevist!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *