Høyesterett avviste Texas saken -massiv nedtur for Trumps team og tiden renner ut i sanden for Trump supportere

Amerikansk høyesterett har avvist søksmålet som var anlagt av Texas og flere delstater. For Trump er dette nok en nedtur av mange, og viser at det er fint lite å hente i høyesterett på tross av et tilsynelatende konservative dommere. For Trump kampanjen er dette nok et nederlag for det var knyttet mange forventninger til dette søksmålet: ” The irony of the Supreme Court’s latest duck is that, in the end, it may have ruined itself — that is, if the Democrats take both Senate seats in Georgia, and Biden is sworn in as presidents,  Schumer has made clear his intent to destroy the Court as an independent institution. Consequently, the Court’s unwillingness to even hear significant challenges will boomerang,” skriver Mark Levin på Twitter.

 


Facebook Comments

7 tanker om “Høyesterett avviste Texas saken -massiv nedtur for Trumps team og tiden renner ut i sanden for Trump supportere

 1. det mest påfallende er faktisk at demokratene ikke greide å jukse til seg flertall i Senatet?.
  Hvordan kan dette ha seg. Når de først var i gang med jukset, regnet de feil eller er det et rettferdig valg?

 2. Dermed mislyktes Trump i sitt statskupp i usa. Det etter å ha valgt inn to (?) nye dommere i høyesterett som han trodde var hans pudler.

  Og dermed er det snipp snapp snute ute for denne saken.

  6
  3
 3. Endelig en ordentlig fremstilling av en sak, uten en eneste usannhet. Det var godt å se, Kjell.
  Det er skremmende å se at Trump trodde at et konservativt flertall skulle kunne brukes av ham, i et fiktivt søksmål.
  Nå kan vi oppsummere faktum:
  Biden har vunnet med god margin, 306 mot 234 valgmenn(med forbehold om at ikke en eller to lar seg presse, true eller bestikke til å stemme på Trump)
  Biden har fått mer enn 7 millioner flere stemmer enn Trump.
  Valgkommisjonen og delstatsmyndighetene har konkludert med at dette var det sikreste valget i historien og ingen har funnet tegn til juks.
  Trumps team har tapt over 50 søksmål, ofte fremmet for konservative dommere.

  Biden blir med sikkerhet innsatt 20. Januar(evt Harris), og vi kan konkludere med at demokratiet virker.

  3
  2
 4. I min Bibel står det : – Du skal ikke slå ihjel ! Nå godkjenner president Trump stadig avretting av dødsdømte i USA – åtte var siste tallet jeg hørte. Giftsprøyte er visstnok metoden som brukes.
  Det har vist seg tidligere at mennesker er blitt henrettet i USA – og i ettertid har man funnet ut at noen av dem var uskyldige. Hva er himmelens straff for å henrette en person som er uskyldig ?

  1
  1
  • 3 Mos 20,13 Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem!
   Gud besluttet dødsdom over homofil praksis.
   Hvem tror du utførte dødsdommen?
   Du misbruker bibelen noe voldsomt her.
   Dersom din tolkning av det femte bud er riktig, så innførte Gud gjennom sine egne tjener en praksis som var i strid med femte bud.
   Dødsdom ble introdusert til Israel av Gud selv.
   Både falske profeter og dem som drev medtrolldom fikk dødsstraff av Gud gjennom sine tjenere:

   3 Mos 20,27 Når det i en mann eller kvinne er en dødningemaner-ånd eller en sannsiger-ånd, da skal de late livet; de skal stenes, deres blod være over dem!

   Tror nok Ture Andersen bør lese mer i Bibelen før han trekker konklusjoner. Giftsprøyte, hengning, stening -har samme konsekvens for lovbryteren.
   Og dersom en uskyldig blir henrettet vil selvfølgelig det få en form for oppreising i den kommende verden.

   Det har blitt henrettet mennesker i USA under nær sagt alle presidenter. Men man som gode humanister kan man jo spørre seg om dødsdom er galt. I så fall bør man også irettesette Gud fordi han innførte dødsdom

   1
   1
  • Mose sønn : Jeg stiller et spørsmål – kommer ikke med noen konklusjon. Det er DU som må lese bedre hva andre skriver – før du trekker en slutning – herr Anonymussen med alle dekknavn.

 5. Dette var jo søksmålet som Trump omtalte som «det store».

  Nå gjenstår det vel ingen søksmål med noen form for sannsynlighet for å bli behandlet i høyesterett?

  Nå er det altså to dager igjen til Trumps aller siste teoretiske mulighet til å beholde presidentembetet og den er altså på dette tidspunktet kun teoretisk.

  Det er over 50 tapte rettssaker, mange med dommere utnevnt av Trump selv og disse bevisene som visstnok Trumps advokater har holdt hemmelig har vist seg å ikke eksistere.

  De er ihvertfall ikke vist frem til hverken politikere, domstoler eller vennligsinnede journalister,

  Nå er ikke jeg noen profet, men jeg spår at på mandag er det hele over.

  2
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *