Etter nederlaget i høyesterett -Hva sier Steve Bannon i dagens War Room

Følg Steve Bannons War room om situasjonen i etterkant av gårsdagens nederlag i høyesterett

 

Facebook Comments

7 tanker om “Etter nederlaget i høyesterett -Hva sier Steve Bannon i dagens War Room

 1. Kjell Andersen har i flere uker støttet og omfavnet en mann som mener at noen av deres felles meningsmotstandere burde fysisks henrettes og at deres hoder burde settes på staker utenfor det hvite hus.
  Slike som her oppfordrer til massedrap er det Kjell Andersen støtter.

  Vi andre derimot, inklusiv de han skjeller ut, er for en demokratisk, ikke-voldelig løsning.

  Her, dvs spørsmålet om drap på meningsmotstandere, går skille linjen mellom Trump tilhengerene og oss som mener at amerika sin befolknings stemmer burde telles med for å avgjøre hvem som blir president i amerika.

  • Så den siviliserte og selvutnevnte HEDERSMANNEN. Fortsetter å tillegge Kjell Andersen meninger han IKKE har.

   1
   1
  • Gjesp….

   Steve Bannon har uttalt at han vil henrette og henge hodene til enkelte meningsmotstandere på staker utenfor det hvite hus. Dette er noe som omtales som vold da det å miste hodet er en krenkelse av et menneskes fysiske integritet. Selv Birgir Hermansen vet dette da jeg er i tvil om han noensinne har møtt et aktivt løpende, bilkjørende hodeløst menneske eller hva nu enn mennesker gjør der han bor.

   Ved å trekke frem dette war roomet (!!!) til Steve Bannon, godkjenner og direkte støtter Kjell Andersen denne personen og hans meninger. Meninger som inkluderer drap og hodekapping av andre mennesker.

   Dette visste Birgir Hermansen veldig godt med mindre man snakker om en fundamental mangel på evner. Ergo lyver Birgir Hermansen om meg.

  • Så du sier SANR med LØGNER? DET er en selvutnevnt HEDERSMANN verdig.

  • ?

   Som vanlig bare skriker du helt uten innhold og meninger. Du klarer ikke engang å uttrykke deg og langt mindre føre en samtale med et annet menneske.

   Lær deg å føre en samtale, Birgir Hermansen.

  • Mobiltelefoner er ikke alltid så enkle. Det skulle stå: Så du sier SANNHETER med LØGNER? DET er en selvutnevnt HEDERSMANN verdig. Og du SKAMMES ikke heller. Du er på lik linje med en viss kjent blogger og oppsagt bussjåfør.

  • Føre samtale. Og DET kommer fra DEG? Da kan jeg bare si TAKK DET SAMME.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *