Profetrøster fastholder at Donald Trump er vår tids kong Kyros -en annen bøyer seg for Biden og erkjenner å være fake

Pastor Kris Vallotton i Bethel Church profeterte at Trump ville vinne valget også i 2020, erkjente å ha tatt feil for så å ombestemme seg igjen.

Etter at CNN, Fox News og en rekke andre medier har pekt ut Joe Biden som vinner av presidentvalget, har enkelte profeter, deriblant pastor Kris Vallotton bedt Joe Biden om unnskyldning -fordi Vallotton skal ha profetert at Donald Trump vil komme til å vinne 2020 valget også. Dette på tross av det bare er media som har utpekt Joe Biden som elected president, -og valgresultatet er blitt bestridt og brakt inn for retten. Kris Vallotton har i ettertid slettet sin post på instagram hvor han beklaget å ha tatt feil og får nå massiv kritikk fra flere hold. “En sann Guds profet velger å stå fast på sine profetiske ord, selv om omstendighetene tilsynelatende peker en annen vei, og siden intet er endelig avgjort når det gjelder hvem som vil bli sittende i Det Hvite Hus etter 20 januar 2021, var det feigt og prematurt av Kris Vallotton og bøye slik av,” sier folk med tilknytning til Bethel Church. I følge Newsweek har Vallotton slettet sin instagram beklagelse der han innrømmet at han tok feil

En  profet har falt på grunn av manglende tålmodighet med prosessen som skal lede frem til at det offisielt blir kåret hvem som blir USAs president etter 20 januar. Andre profetrøster som har fremmet de samme budskap akter ikke å bøye seg for Joe Biden og fortelle at de tok feil. Profet Mark Taylor som profeterte akkurat det samme som Wallotton skrev på Twitter: “Dette er din daglige påminning om at Donald Trump vil bli gjenvalgt som president for de forente stater. Det beste ligger foran oss,” og dagen før skrev han dette: “Ser du ikke mønsteret? Pastorer kommer å åpent ut og perverterer Romerbrevet 13 når de sier de vil bøye seg for Joe Biden. FEMAs relgiøse responsteam har blitt aktivert. De tror at deres mann har vunnet og nå er de villige til å overgi sine forsamlinger til å bli overgitt. Løp!” I et annet tweet skriver Taylor dette: “Advarsel. Jeg hører for mange mennesker som har en mentalitet til å flykte. De ønsker å bli bortrykket ut. Vi er i denne krigen fordi det er denne mentaliteten pastorer har gitt videre til deres religiøse flokk. Vi er i krig. Kom deg frem og ta del i kampen og slåss, slåss,” skriver Mark Taylor som ikke har planer om beklage noe som helst. I stedet maner han tilhengere og troende til kamp for president Trump og Guds rike og understreker at valget i Amerika er en åndelig krig mellom Guds rike -hvor Trump er den utvalgte, -og mørkets rike med sine kandidater.

Står fast på sin profeti om Donald Trump

Også pastor Jeremiah Johnson som var blant dem som profeterte at Trump ville få to perioder som president, har i etterkant av valget fastholdt de profetiske ord han angivelig fikk i 2015. Akkurat nå ser det ut som om alle disse profetiske røstene har tatt feil, men endelig ord er ennå ikke sagt. “Dette skal bli en interessant tid for deg dersom du tror det er over,” sier Jeremiah Johnson i talen under.

https://www.youtube.com/watch?v=189psej699Q

 

 

 

 

.

6 tanker om “Profetrøster fastholder at Donald Trump er vår tids kong Kyros -en annen bøyer seg for Biden og erkjenner å være fake

 1. Trump har erkjent at Biden vant, på twitter i dag. Han påstår jo fortsatt juks, men så langt har han ikke klart å dokumentere juks.
  Han fremstår som en utrolig dårlig taper.

  • Trump ser ut til å mene at Biden vant i fake news medias øyne og kun fordi Biden jukset.

  • Bernt. Det er en ting å tape i et valg som er fair og rettferdig.
   Å tape mot noen som jukser er slett ikke morsomt.
   Vi har sett nok til å skjønne at Biden er en juksemaker.
   Han har jukset seg til posisjoner mange ganger før.
   Han jukset med sitater som han stjal fra andre som hadde sagt dem frem. Han er jo vant til å stjele, den gamle juksemaker og tyven.
   Gud vil holde sitt regnskap og avkle juksemakeren, og selv om Gud drøyer med sin avdekking inntil dommedag, vil
   han vil aldri bli noe annet enn en “juksepresident”

 2. Vallotton i Bethel Church innrømmet at HAN tok feil.
  Trodde det var Gud som ga ham ting…

  Vallotton skulle selvfølgelig stått ved på Trumps side fremdeles. Men jeg forstår at det koster.

  • Han har nå slettet sin innrømmelse. Kanskje han lot følelser og redsel ta overhånd.
   Trump vil vinne frem.
   Den som stoler på Jesus vet at Gud har siste ord.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.