Pastor Steve Cioccolanti refser nøytrale eller lunkne amerikanske kristenledere som har satt seg på gjerdet

Pastor Steve Cioccolanti i Discover Ministries har lenge vært blant dem som tror og mener at Herren har utvalgt Donald Trump til å være USAs president. Cioccolanti holder ennå fast på det han mener Gud har vist ham om det amerikanske valget og Donald Trump, og refser kristenledere som har satt seg avventende og “nøytralt” på gjerdet. I sin siste video “7 FACTS About the Trump Re-Election ‘False’ Prophecies | Release the Kraken! 2nd American CIVIL WAR,”  Pastor Cioccolanti mener at det som har skjedd og skjer i disse dager -er en del av Guds plan for å avsløre korrupsjonen og det råtne systemet som har kontrollert amerikansk politkk i mange tiår.

Pastor Steve Cioccolanti står nå i stormen og holder fast på det ham tror og mener at Gud har gitt ham av åpenbaring om det ennå ikke avgjorte presidentvalget i USA. Med våre fysiske øyne kan tingene for en Trump seier se nærmest håpløst ut, men tingene er ikke alltid slik de tilsynelatende ser ut. Når Jesus ble spikret til korset og skrek av smerte, var det er tilsynelatende nederlag for kongenes konge. Men gjennom dette tilsynelatende nederlaget å dø på et kors, bekjempet Jesus døden og syndens makt, og korsets nederlag ble følgelig den største seier noen kan vinne, for det tilsynelatende endelikt og nederlag ble kronet fordi det var en seier. I sin siste video holder pastor Steve Cioccolanti fast på hva han mener seg gitt, på tross for at omstendighetene syntes å peke i mot hans forutsigelser om årets presidentvalg.

4 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti refser nøytrale eller lunkne amerikanske kristenledere som har satt seg på gjerdet

 1. Slike saker er ren blasfemi og hån av gud.

  Men Søkelys mener altså at man skal lyde satan der satan og satanismen sier at det finnes alternative sannheter og at man ikke skal snakke sant.

  Det får bli Søkelys og Kjell Andersen sitt budskap og valg da begge har helt mistet sin troverdighet i de siste ukene.

  1
  8
  • Bernt: Jeg leser hva du skriver, og gjør konsekvent de motsatte konklusjonene, full av Nabals ånd som du er. Å lytte til deg, er å lytte til avgrunnen.

 2. Hei Kjell

  Alle disse profetiske røstene hevder at Trump får to perioder. Sier disse røstene noe om at de må være sammenhengende? Går profetiene i oppfyllelse dersom han vinner valget i 2024?

Det er stengt for kommentarer.