Donald Trump om Joe Bidens “valgseier” -Han vant kun i fake news medias øyne -jeg erkjenner ikke nederlag -vi har en lang vei å gå

RIGGED ELECTION. WE WILL WIN! skriver president Trump søndag ettermiddag. Trump anklager Demokratene for å stå bak et omfattende valgjuks og mener at Biden har jukset seg til en tilsynelatende seier.

Oppmuntrert av flere hundretusen tilhengere som lørdag demonstrerte i Washington DC under paroler som “stopp tyveriet” og marsjerer for Trump, tydde søndag president Trump til Twiter for å medele sine tilhengere at valget var rigget. “He only won in the eyes of the FAKE NEWS MEDIA. I concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION!,” twitret Trump søndag. Presidentens advokat team jobber hardt og målrettet for at sannheten skal komme frem og valgjukset bli avslørt og brettet ut for all verden.

Både presidenten og et stort antall amerikanske velgere stiller spørsmål ved hvorvidt Joe Biden har jukset seg til sin tilsynelatende valgseier. Trumps team av advokater jobber målrettet og bevist for å se til at bare lovlig avlagte stemmer skal bli tellet med i valgresultatet som vil avgjøre hvem som skal bo i det hvite hus de fire neste årene. Trump selv er under et enormt press for å tvinge ham til å erkjenne nederlag og gratulere Joe Biden med seieren, men så langt er det intet som tyder på at det vil skje. Så langt er det bare massemedia som har utpekt Biden som president, og den globale makt-elite har pliktro gratulert Biden med seieren selv om Electoral College ennå ikke har utpekt noen vinner. Siden det hersker stor usikkerhet med hvorvidt det er begått stemmejuks er det tvilsomt om resultatet vil bli endelig avgjort i november måned. De juridiske kampene vil fortsette i ukene som kommer og pr i dag er det ingen grunn til å forvente at Trump vil kaste inn håndkleet og gi seg. I mellomtiden avventer vi endelig resultat -og så for dem som spotter, håner og ler, bare holde på med sitt. Vi andre avventer et endelig og formelt resultat, og vi håper at når alle lovlige stemmer blir summert, vil resultatet vise en Trump seier. Og på gatene fortsetter terrorister tilknyttet Antifa og andre Trump hatere volden. Alle skal tvinges til å bøye seg for venstresiden og den korrupte juksemakeren Joe Biden.

Facebook Comments

16 tanker om “Donald Trump om Joe Bidens “valgseier” -Han vant kun i fake news medias øyne -jeg erkjenner ikke nederlag -vi har en lang vei å gå

  • ” Og de som bor på jorden, og som ikke har fått sitt navn skrevet i livets bok fra verdens grunnvoll ble lagt, de skal undre seg når de ser dyret, det som var,…. 10 Fem av dem er falt, én er nå, og én er ennå ikke kommet. Og når han kommer, skal han bli værende bare en kort stund. 11 Dyret som var og ikke er, det er selv den åttende, men er samtidig en av de sju, og det går sin undergang i møte.” Åp 17

   Antikrist er dyret som styrer og som mister makta. Folk vil UNDRA seg når dyret (Antkrist) kjem tilbake.
   https://www.youtube.com/watch?v=FmYkuI1TjWM&feature=emb_logo

   https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg

 1. 15/11/2020, kl. 17:43 sa
  Birger Nilsen:

  For en løgnaktig tosk du er. Det er jo demokratenes stormtropper som har brent ned amerikanske byer, ANTIFA og BLM. Alt du skriver i dette innlegget er løgner fra satan selv.

  • Nøyaktig hva er ikke riktig? Konkretiser…
   Vi er ikke i Amerika, der de høyreekstreme kaller fakta de ikke liker “fake news” ?

 2. Det står skrevet:
  Det er klart hva det er som kommer fra vår onde natur: hor, umoral, utskeielser, 20 avgudsdyrkelse og trolldom, fiendskap, strid, rivalisering, sinne, selvhevdelse, stridigheter, partier

  Jeg skjønner ikke at dere kristne biter på agnet som JV i forkledning, og andre likesinnede legger ut. Det er bare for å skape strid og stridigheter, og når dere svelger agnet så avslører dere samtidig hva som bor i deres eget hjerte.

  Taktikken helt fra Edens hage er å skape strid, krangel, mellom mennesker, det har vært igjennom alle tider en suksessformel. Så gleder det dere at dere klarer å formulere er svar, som svir og trykker mennesker ned, og tenker med dere selv: at der svarte jeg godt.

  Har du tenkt på hva Jesus mener om dine tastetrykk?

  Mvh RJ

 3. Her har vi altså “kristne” som støtter en løgner, en tyv, en bedrager, en horebukk, en flere ganger gjengiftet mann. Kort og godt en mann som oppfører seg det stikk motsatte av det bibelen og gud på det aller kraftigste gjennom utallige bibelvers fordømmer. Ja, jeg snakker om Donald Trump.

  Det sier seg selv at Kjell Andersen, Arne A, Rune Lye, Fri Pinsevenn, Hannah og Ellen Irene Bøe har dumpet guds ord på søppeldynga når de støtter Donald Trump. De er ikke kristne der de støtter Donald Trump. De er heller full av hat og misunnelse mot resten av verden.

  Måtte de engang finne guds ord og bli frelst.

  2
  7
  • Hei Bernt!
   Gud bruker hvem han vil bruke. Han brukte David, men han ble ydmyket etter sitt fall. Jeg tror Gud bruker Trump fordi han er mot abort. Å drepe ufødte barn er en stor synd i Guds øyne.

  • Lyving er også en stor synd og en like stor synd som abort, Odd Gunnar. Likeså å leve i hor samt tyveri. Det er derfor mildt sagt underlig og blasfemi å si at gud bruker Donald Trump.
   For det finnes ingenting som tyder på at gud bruker Donald Trump. Det er det mennesker som mener av menneskelige årsaker. Og da setter disse menneskene seg over gud.

   Og det er en dødssynd.

   2
   3
 4. Fri pinsevenn, jeg har slett ikke misbrukt Guds Navn, jeg har ikke skrevet et usant ord og Trump er selvsagt IKKE utvalgt av Gud.
  Tror du skal konsentrere bekymringen rundt deg sekv, om hva Han tenker om at du er en løgner, støtter en narsisist, bedrager, horebukk, rasist, kvinneundertrykker, bølle og lystløgner.

  3
  4
  • Mange ganger Birger Nilsen.
   DU gjør ikke annet enn å trekke Guds hellige navn ned i søla med dine skjellsord og formørkede sinn.
   Gud vil holde deg ansvarlig.
   Folk som støtter juksemakere er selv svindlere, det er min erfaring.
   Svindel og juks fører bare til mørke og forbannelse.
   Tragisk for deg at du så til de grader støtter opp om en korrupt juksemaker.

   4
   1
 5. Det er en ting å tape i et valg som er fair og gått riktig for seg.
  Dersom Trump skulle tape dette, er det fordi juksemakeren har svindlet til seg seieren. Under valgkampen sa vel Joe rett ut at de hadde laget det beste valgjuks-systemet noensinne. Vi håper ennå at rettferdigheten seirer og at juksemakerne i det demokratiske partiet får seg en skikkelig smekk.
  Denne gangen har demokratene overgått juksingen under valget i Hviterussland.
  Dette er ille at norske medier og statsminister står opp og gratulerer en juksemaker.
  Biden vil for alltid gå over i historien som “juksepresidenten”

  12
  4
  • Biden sa at hans parti hadde laget det beste systemet for å AVSLØRE juks?‍♂️
   Dette har høyreekstreme løgnhalser klippet og limt.
   Jeg konstaterer at Trump ikke har fremlagt bevis på juks.

   Løpet er kjørt for Trump. Han har jukset og bedratt seg gjennom livet, men nå stopper det for ham. Når vi ser hvite nasjonalister, militsgrupper og pøbelbander marsjere i hovedstaden, skal vi være takknemlige for at grunnloven og demokratiet står fjellstøtt i Amerika.
   20. Januar er verden kvitt en farlig diktator-wannabie, narsisist, rasist, kvinneundertrykker, mobber, pøbel og lystløgner, og takk Gud for det?❤️

   5
   9
  • Birger Nilsen. Du misbruker Guds navn til å spotte og håne den Gud har utvalgt til tjeneste.
   Ingen misbruker Guds navn for å spotte, håne og spre sladder, løgn og avsi falske vitnesbyrd mot sin neste ustraffet.
   Du slipper ikke unna Guds dom når han holder deg ansvarlig for dine mange og onde anklager mot den mann Gud har satt til å velsigne Israel og løfte frem det ufødte liv.
   Tro ikke du slipper unna.
   Før eller siden vil du bli innhetet av dine løgner og stygge karakteristikker mot Guds tjenere.

   3
   2
  • Ellen Irene Bøe, du er en L Ø G N E R. En forvridd høyrepopulistisk løgner. Eller er du bare en enfoldig idiot, som følger en brungrumsete strøm? Lærte du i det hele tatt noe på Livets Harde Skole? Du gikk kanskje på “linje for stupbratt læring”, sammen med Kjell Andersen, Anders H Myhren og Henry Østhassel, og strøk til eksamen?

   2
   5
  • Biden sa de hadde bygget opp det beste systemet for å AVSLØRE valgjuks. Lær deg engelsk ?

   1
   1
  • Trump har enda ikke lagt frem et eneste bevis for sine påstander.

   Da hans advokater la frem beviser for døde velgere, troppet alle de på den listen opp og bekreftet at de var i live.

   De som hevder at det var valgfusk er som klovner i en sirkus manesje der de sprader rundt i store sko og bukser. Og så snubler de i sine egne bein og lager ablegøyer mens barna ler av dem.

   Det er derfor litt uhøflig ovenfor barn og klovnene selv at vi voksne begynner å krangle med disse klovnene. Fri Pinsevenn, Z, Ellen Bøe, Bjørn, Komiske Kjell, Arnt A, Hannah og andre medlemmer i fagbevegelsen Norske Sirkus Klovner.

   De av oss som ikke har store røde neser vet at Joe Biden ble valgt i tidenes sikreste og mest rettferdige valg. Han vant med en margin på 6 millioner stemmer og 70 valgmenn.
   Han tiltrer som president 20 januar neste år.

   Så får Sirkus Søkelys sine klovner glede de mange barn med sine morsomme ablegøyer.

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *