Profetiske tider er over oss

cahn-jonathan13 september 2015 som er den 29 Elul i den jødiske kalender nærmer seg nå med stormskritt. Dersom vi skal tro Jonathan Cahn’s profetier omkring Shemitah og sju års mønsteret, vil ett eller annet skje som vil kunne utløse et kraftig fall i aksjekursene på New York børsen. I motsetning til i 2001 og 2008 da Elul 29 falt på mandager faller årets 29 Elul på en søndag. Med stengte aksjemarkeder denne dagen må vi eventuelt se etter en annen hendelse som kan utløse kraftige fall på aksjemarkedet slik vi så på den 29 Elul både i 2001 og 2008. I 2001 var det som kjent terrorangrepene mot tvillingtårnene og Pentagon som utløste det kraftige børsfallet, mens det i 2008 var nyheten om at kongressen sa nei til George Bush bailout plan til 700 milliarder dollar. Hva som vil utløse den profeterte økonomiske nullstillingen vites ikke. Men et kraftig jordskjelv eller en større terroraksjon som i 2001 er blant forslagene.

En rekke kristne størrelser har lenge advart om at et større jordskjelv vil komme til å ramme California og byer som San Francisco og Los Angeles og nå spekuleres det i om et jordskjelv i California eller en større terroraksjon kan utløse en gigantisk økonomisk nedtur i september. Både et ødeleggende jordskjelv eller et større terrorangrep på amerikansk jord vil kunne utløse børskrakk eller et kollaps.

https://youtu.be/f3sXfb6j2bA

Endetiden er over oss oppdatering

At vår tid preges av en rekke eskatalogiske fenomener vi kjenner igjen fra Guds ord er noe vi alle kan konstatere. Videoen nedenfor viser at tidens tegn oppfylles for våre øyne og at noe er i ferd med å skje.

https://youtu.be/O6OHtk3gKs0

Én tanke om “Profetiske tider er over oss

  1. Cahn virker å være en troverdig person, så langt jeg forstår. Jeg håper likevel at tidspunktet for en økonomisk kollaps, som også økonomer sier vil komme, ligger lenger inn i fremtiden. Pastor Wilkerson beskrev hva som vil skje. Det er svært skremmende.

Det er stengt for kommentarer.