Kommer den neste vekkelsen fra bryst-bumpende kvinner som spytter deg i ansiktet?

“Todd Bentley skrek BAM! BAM! BAM! og sparket gamle damer i ansiktet under åndens kraft, – se hva disse nye profetinnene gjør i stedet

bryst-bumpingDirekte profetier fra Gud, fysiske og psykiske åndelige befrielse i kombinasjon med bryst-bump og spytting i ansiktet er hva disse selvutnevnte kvinnelige profetene tilbyr sine tilhørere.  Disse kvinnene hevder de er kalt av Gud til å preke og tar i bruk virkemidler som bryst-bumping samt å spytte dem som søker befrielse i ansiktet. Mens det åndelige markedet er dominert av menn ønsker disse kvinnene å utgjøre et kvinnelig alternativ i en karismatisk bransje dominert av menn

Bryst-bumping, (det vil si at du deiser sammen med noen solide kvinnebryst under åndens kraft) og spytting i ansiktet for å motta åndelig eller fysisk befrielse er hva profetinnene tilbyr sine tilhengere. “Disse dronninger i kirken har en annerledes stil og går spesielle veier for å presentere Guds budskap, men er alle forent i deres kjærlighet til Herren,” heter det i en beskrivelse av en dokumentar som vil bli sendt på en religiøs amerikansk tv kanal. Belinda Scott er en av disse “profetinnene” som tilbyr sine tilhengere deisende bryst og spytt, og i følge seg selv skal hun ha gitt rådgivning og åndelig hjelp til kjendiser og politikere over hele USA. I følge selv kan hun forutse barnefødsel og velsigner også kvinners morsliv. Taketa Williams er i samme bransje, nemlig, religiøst sirkus, og det blir mer og mer absurd for hver dag som går. Kristi kirke har lenge blitt satt i forlegenhet av predikanter som lever i luksus og overflod, av falsk teologi som fornekter både Ordet og Guds kraft, og nå disse kvinnelige profetene som tilbyr sine møtebesøkende å få en åndelig bryst-bump i Herrens navn. Se selv og døm selv og si gjerne din mening om primitiv religiøsitet anno 2015. Her er det lite av ekte pinsekraft, spør du meg.  Mens mannlige sirkus-artister i troens sirkus har slått folk i bakken med karismatisk manipulasjon, er det nå bryst-kraft som er tingen

https://youtu.be/m1onnZs_r_I

https://youtu.be/RggQs29g9rc

19 tanker om “Kommer den neste vekkelsen fra bryst-bumpende kvinner som spytter deg i ansiktet?

  • Tror jeg greide å se 3 sekunder på den videoen…. Så trist… Dette er demoniske krefter. Det kan ikke være noe annet! Hvor pervers må det bli før folk våkner opp fra forførelsen? Jeg tror at t.o.m ikke-kristne vil bli skremte og se at noe er uhyggelig og galt i det disse kvinnene driver med!

  • Grunnen til at de ikke gjennomskuer det, er fordi de ikke er kristne. Det er saken. Ingen sanne troende tror på slikt, men vet at dette er ubibelsk m

 1. Kundalini spirit er forførende ånd og ikke en spøk.

  Det er farlig å leke med ilden.

  Det er nok ingen tilfeldighet at karismatiske kristne kaller sine møter “Fire-conferances”.

  “Kundalini- The alchemy of destruction”

  “Kundalini comes from the Sanskrit Kund, “ to burn”. People experiencing Kundalini are literally getting fried and it is often followed by years of depression. One author write: ”For in my experience after a full-on six month kundalini peak it takes about five years to recover.””

  https://pilgrim777.wordpress.com/table-of-contents/12-manifestations-of-kundalini/

  • Det har du helt rett i. Det disse kvinnene presterer å gi er intet annet enn falske åndelige krefter. Har sett på noen klipp av deres møter på You Tube og det var ikke Den Hellige Ånd som var til stede i møtene.

  • Mange menn er også inntatt av denne kundalini kraften. Den kan gi seg utslag på forskjellig måte ved at folk mister kontrollen og i uhemmet latter, noen begynner å oppfører seg som dyr , man krabber rundt og sier dyrelyder, noen faller inni trance det vanskelig å komme ut av osv. Noe er nevnt i linken over.

   Håper folk våkner og får mer kunnskap om bl.a.mannen/mennene i videone under og deres forkynnelse, som har vært læremestere og forbilde for kristne ledere i Norge og verden rundt.
   Påfallende er den vislende slangelyden som kommer ut av KENNETH HAGIN`S munn.

   “Kenneth E Hagin St Louis 1997 – Holy Ghost – Laughter”

   https://www.youtube.com/watch?v=nL8VCbxWs3k#

   Det er viktig med informasjon om kundalini oppvåkning og hvordan kraften manifesterer seg på ulike måter og i ulike sammenheng.

   “Kundalini energy is also called kundalini fire or snake power. This name should ring a bell amongst Christians. Still it seems that this demonic power has an enormous impact within the Christian churches. It started with the Toronto Blessing and from there is crept into all kinds of Christian congregations for example through Lakeland.

   They organise “fire nights” and “fire tunnels” and in the gatherings like Trin e.g. one hears: “More fire, more of Your Spirit” “Walk through the fire tunnel and you will receive it”. This is all done under the disguise of the power of the Holy Spirit. “The new outpouring of Gods Spirit”. Great wonders and signs. Only the fire being kindled is the kundalini fire, complete with all its manifestations as we know them. Laughter, slain in the spirit, being drunk in the spirit. Shaking violently, or trembling. (kundalini checklist). In eastern religions this is being ascribed to the kundalini power which is being set free from the body. It is not merely a physical power however but it is a demonic force which is working in you at that moment.

   Many Christians see this as an expression of Gods Spirit and are calling for more and more, and Satan gives them more fire. Nowhere in the Bible we read about these extreme manifestations which we can experience nowadays in those meetings. The sad part is that it mislead lots of Christians and draws them further and further away from the Only Way, Jesus! Nowadays the experience, the feelings are put above the written Word.”

   Se videoene i linken og få innsikt.
   http://www.rejoicenow.nl/page/kundalini-heresy-exposed

 2. Ærlig talt: det er en “ånd av kritikk” som herjer over søkelys. Jesus smyttet jo selv en blind i øyet, og den blinde fikk
  synet tilbake!!
  Og nøyaktig hvor i Bibelen står det at ikke Den Hellige Ånd kan virke gjennom kvinnelige brystpartier??

  • Uhyggelig det du skriver, Kristofer! Ser du ikke hvor perverst dette er? Hva har dette med evangeliet å gjøre? Hvilke frukter kommer ut av dette?

  • Helbredelse er jo en del av evangeliet!! På hvilken måte strider dette mot Ordet???

  • Når slik seksuell perversitet, som vi ser her, er med i bildet så strider dette helt klart mot GudsOrd!

  • Dette er evangeliet Kristoffer..Dette bestemte budskap om Jesu gjerninger på våre vegne. Altså Jesu liv,død og oppstandelse i ditt sted. Det er evangeliet. Ikke er hvilket som helst budskap om Jesus eller andre ting han gjorde.

   1Kor.15:1-4

   “Jeg kunngjør dere, brødre, det evangelium som jeg forkynte for dere, det som dere også tok imot, som dere også står fast i. Ved det blir dere også frelst dersom dere holder fast ved det ordet jeg forkynte dere – om dere da ikke forgjeves er kommet til troen. For jeg overga dere blant de første ting det som jeg selv tok imot: At Kristus døde for våre synder etter Skriftene, og at han ble begravet, og at han ble reist opp på den tredje dagen etter Skriftene”

   2.Kor.5:21

   “Ham som ikke visste av synd, har Gud gjort til synd for oss, for at vi i ham skal bli rettferdige for Gud.”

   Dette er det evangeliet som er Guds kraft til frelse. Dette ene bestemte budskap frelser. Guds ånd kommer å virker i dette budskap. Det vi ser i denne videoen har ingenting med evangeliet å gjøre, og absolutt ingenting med Jesus å gjøre.

  • Dette har ingen ting med evangeliet å gjøre, lage show og gjøre ting som ikke harmonere med Guds ord. Jeg kan ikke se an plass i Bibelen dette er beskrevet som en sunn lære Kristoffer, Åpne dine øyne å se hva som er galt i dette. Man må være blind hvis man ikke forstår hva dette handler om

  • Hei B:-)
   Selvsagt er forbønn og legedom endel av evangeliet. Typisk på selve pinsedagen, så rakkes det ned på
   nådegavene, som fornektes av denne sekten her! Det er et annet og svært begrenset evangelium som holdes frem av mange her!

  • Men hva slags ånd er det disse selvutnevnte “profeter” besitter? Det kan ikke på noen måte være den samme ånd som ble utgytt på pinsedag. For den ånd som ble utgytt på pinsedag manifesterte seg med VERDIGHET.

  • Kristofer. Dette disse damene presenterer som kristendom er langt utenfor det sanne og ekte. Seriøse karismatikere har tatt avstand fra dette og det undrer meg at du forsvarer det?

Det er stengt for kommentarer.