Profetisk røst: Åndsmakter kontrollerer gammelmedia og MSM for å skape splittelse, kaos og lovløshet slik at den lovløse kan bli åpenbart

Åndelige krefter og demoniske makter jobber i høygir for å skape splittelse, sosial avstand og hisse opp massene til lovløshet etter Corona-pandemien, nedstengningen og drapet på en kriminell afroamerikaner som utløste lovløshet og opptøyer i Amerika og Europa. Denne Jesabel-åndens mål er å skape splitte opp, skape sosial avstand mellom mennesker og gjøre individene åpne og sårbare for de opprørske ånder som er sluppet løs over samfunnet. Gammelmedia og sosiale medier fungerer nå nærmest som kanaler for onde ånder,” sier den profetiske røsten Jeremiah Johnson.

-Mens mennesker tidligere måtte ta i bruk Ouija Board eller pendler som kanaler for kontakt med åndelige krefter, har nå MSM og gammelmedia tatt over og fungerer som kanaler for demoniske krefter som setter sinn og følelser i sving. Gammelmedia er på alle måter blitt kanaler som åndelige makter bruker for å hisse opp massene, skape uro, opptøyer, lovløshet og anarki,” sier Jeremiah Johnson.  Johnson som hadde tilbrakt tid i forbønn for nasjonen fikk en visjon om hva som egentlig skjer i den åndelige verden. Ut fra visjonen han fikk beskriver han hvordan onde ånder er kommet for å forstyrre systemet, skape oppmerksomhet og løse ut kaos, først ved det kinesiske viruset og så med sinne som oppstod etter George Floyds tragiske dødsfall og urolighetene som ble utløst. Disse hendelsene har løst ut en ånd av frykt over verden, men skal vi tro Jeremiah Jonhson er den bakenforliggende årsaken det Skriften omtaler som “fryktens ånd”. “Herren vil løse ut profetiske strategier slik at vi vet hvordan vi skal be,” sier Jeremiah Johnson videre. “Jeg tror at Gud ønsker å vise oss strategier og gi oss profetisk innsikt om djevelens planer slik at vi effektivt kan be i disse tider og oppleve seier i Kristus. Jeremiah tror at verden blir holdt som gisler av demoniske krefter som er i ferd med å bane vei for syndens og lovløshetens menneske (antikrist) og det er så mye forførelser i media som leder folk og kirken bort fra Guds plan med denne generasjonen. Jeg tror at dette vil bli noe som åpner øynene opp for dem som har “øyne som ser og ører som hører”, sier Jeremiah Johnson som mener at Guds folk må våkne og se til å være i Guds plan og vilje med sine liv.

 

.

4 tanker om “Profetisk røst: Åndsmakter kontrollerer gammelmedia og MSM for å skape splittelse, kaos og lovløshet slik at den lovløse kan bli åpenbart

  • Det blir helt feil fokus. Alt baner vei for at Jesus skal hente bruden. Det er DER fokuset skal være.

 1. I utgangspunktet er jeg veldig skeptisk til alle “profetene” rundt om kring. Men mye av det som skjer i dag er så utrolig likt det som skjedde i mellomkrigstiden. Og i ettertid er det ikke vanskelig å tro at det stod en åndsmakt bak Adolf Hitler og nazistenes fremvekst. Jeg tror det hadde sin rot i den spesielle tilstanden Tyskland var i etter 1. vk. Tyskland var avkristnet og folk var dessillusjonerte.

  Bare noen få forstod hva som skjedde og ingen av dem ble trodd før det var for sent. Det har blitt skrevet mange bøker om dette og det er vanskelig å forstå at så mange mennesker var så blinde. Til og med statsledere. Det hele var veldig unaturlig.

  At det som skjer idag er en konsekvens av normløshet og oppløsning er ganske tydelig. Og sannsynligvis er det begynnelsen på noe som kan ende med katastrofe.

  Når den politiske revolusjonen som endte med at hele verden ble satt i brann grep om seg, så mistet alle kontrollen. Alle ble bare dratt med. Og noen år etter, da det ble kjent at Hitler var død, var det som om tyskerne våknet fra en drøm. Tyskland lå i ruiner og alt de hadde sloss for og trodd på var et bedrag.

  Jo, jeg tror det handler om åndsmakter som får fritt spillerom når den evangeliske kristendommen slukkes.

  4
  1
 2. At medien kan bli styrt av åndsmakter er ganske sikkert. Som nevnt i et annet innlegg var nazistene et godt eksempel. Utrolig mange journalister sympatiserte med dem før krigen. Og nazistene styrte nesten alle medier i Europa under krigen. Det var rett i konsentrasjonsleier for alle som publiserte sannheten i “alternative medier”.

  Okultisme og “new age” var faktisk ganske sentralt i nazismen. Mange av de kjente nazistene var disippler av den første “new-age-dronningen” Blavatsky. Nazipartiet hadde sitt utspring i en frimurerorganisasjon og SS var organisert som en slik virksomhet. Listen over åndsfenomener blandt nazistene, som i sin tur kontrollerte mediene er lang.

  Og den gang som nå. Mange journalister var faktisk overbevist om at de hadde trykkefrihet. Men det å “undergrave statens sannheter” hadde selvsagt ikke noe med yttringsfrihet å gjøre. Slik var det i Sovjet og slik er det i Kina og i nesten alle andre stater uten demokrati. “Alle har yttringsfrihet bare de ikke misbruker den”.

  Det begynner med mediene. Og så følger akademia og statlige etater etter. Og til slutt har politikerne skap et diktatur. Gjerne et diktatur de ikke selv har kontroll over.

  Et typisk eksempel er at PST sier at den egentlige årsaken til terror er at noen krenker islam. Med en slik logikk kunne man faktisk gi Arbeiderpartiet skylda for terroren på Utøya fordi Breivik følte seg krenket av kulturmarksismen. Utsagnet er sykt og vil på sikt kreve at man underkuer all rettsforståelse. Slik som i Tyskland under krigen.

  Folk er blinde. Det er som Salomo skrev. Som fisken fanges i garnet og fuglen i snaren, fanges folk i en ond tid.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.