Gatepredikant angrepet av “Black Lives Matter” aktivister i Seattle’s “Capitol Hill Autonomous Zone

Gate-predikanten blir angrepet av Antifa og Black Lives Matter aktivister. Er dere sikker på at ikke det er ISIS, det ser slik ut,” skriver en av dem som har kommentert videoen fra hendelsen

Minner om ISIS Seattle’s “Capitol Hill Autonomous Zone som er et område av Seattle som er okkupert av aktivster tilknyttet Antifa og Black Lives Matter er nå blitt en lovløs sone kontrollert av lovløse anarkister som politisk befinner seg på venstresiden i politikken. Et ekstremt svakt politisk lederskap anført av ordfører Jenny Durkan og guvernør Jay Inslee som begge er Demokrater, har gjort at lovløse elementer har kunne opprette CHAZ, en lovløs sone hvor ikke en gang politiet kan gå inn for å etterforske hva som skjedde under en skyteepisode som krevde et dødsoffer og en skadd. De lokale myndighetene som er kontrollert av Demokratene tillater rett slett ikke politiet å dra inn for å undersøke ofrene, melder lokale medier.

Samtidig melder nå flere kristne nyhetsaktører at Black Lives Matter aktivster og sortkledde antifa-aktivster allerede etter tre dager med makten i CHAZ gikk til angrep på en kristen gatepredikant. Det som ordfører Jenny Durkan forrige helg spådde ville bli en “sommer av kjærlighet” i anarkistenes sone, er nå i ferd med å bli et ormebol av vold, narkotika, lovløshet og blodige skyteepisoder. “Are You Sure Thus Is Not ISIS? Sure looks it,” spør Janda Cho etter å ha sett videoen av hendelsen. Dersom ikke lokale myndigheter snart manner seg opp for å gjenopprette lov og orden i området kontrollert av de sosialistiske fascistene er det grunn til å frykte mer vold, flere skadde og flere døde. Se klippet fra Antifa og Black Lives Matter aktivstenes angrep på den kristne gatepredikanten.