Profeti: Russland vil angripe Norge om fire måneder -så russiske Tupolev-fighters over Norge

russisk-fly-nordSøkelys får av og til inn meldinger fra ulike personer som frembringer spesielle budskap, og budskapet jeg skal videreformidle her er et kjent budskap blant mange som har fulgt med på de profetiske ord over Norge, men likevel er det så konkret at det er vanskelig å fordøye. Helt siden tidlig i forrige århundre har det komme budskap om et fremtidig russisk angrep på Norge. Anton Johansen som er bedre kjent som Lebesbymannen var den første i rekken, og siden har flere av Herrens tjenere, deriblant Emanuel Minos og Ron White kommet med lignende budskap. De to siste budskapene som er kommet er detaljerte og avdekker: Tiden kan være kort

At Norge som nasjon har vendt seg bort i fra Guds veier og bud er noe de fleste kristne nå kan enes om. Mange kristne i dette landet er også kjent med de gamle “Russer-profetiene” tupolev-148-march-2008-5som har fremkommet opp gjennom årene, gjennom ulike røster og forkynnere fra flere sammenheng. De jeg her skal bringe videre, er noe som kom i en epost og å formulere
noen ord etter å ha lest gjennom budskapet i eposten, sitter jeg både reservert, men også villig til å publisere ordene fra mailen som ble sendt klokken 0536 i natt. Det er et  vekkende budskap om russiske Tupolev-fly som snart skal bli sett i norsk luftrom, og ord om en russisk invasjon av Norge. Ikke en invasjon som ligger lang der fremme, men ord som er egnet til å forstyrre nattesøvnen til noen og enhver.. Imidlertid velger jeg å legge ut alvseikeprofetiene eller budskapene i sin helhet og det første tilskrives Jan Alvseike (foto) som er kjent fra den kristne virksomheten “Den grønne lege”.. Og jeg gjengir ordrett: “………Han fortalte meg om en opplevelse som han hadde mens han var tilstede under Ordet og Israels sommerstevne i år. Gud talte til ham og sa at i løpet av kort tid kommer russiske Tupolev-fly til å fly inn over Norge. Da han hørte dette visste han ikke hva slags fly Tupolev var, siden dette var en ukjent betegnelse for ham. Men etter å ha bedt sønnen sin om å undersøke det på nettet, fikk han vite at det er et russisk bombefly!”

Måtte sende F-16 på vingene for å avskjære to russiske Tupolev fly torsdag

Torsdag identifiserte norske F-16 to russiske bombefly laget for å bære atomvåpen.           – Sjelden vi ser russerne fly så langt sør som de her har gjort, opplyser Forsvaret etter hendelsen torsdag da to russiske Tupolev Blackjack fløy ned lang Norske-kysten. En av dem som har merket seg nyheten som ble publisert på NRK, er Jeremy Hoff som anser dette som en delvis oppfyllelse av Alvseike’s profeti. Den økende russisk interessen for Norge kan være et illevarslende omen om hva som kan komme til å skje med vår nasjon som hårdnakket fortsetter å trosse Gud og hans veier. Enhver som har bladd litt i Bibelen har nok lest av mennesker høster det de sår, og slike Norge nå er blitt, med forakt for Israel, titusener av fosterdrap og lovprisningen av Sodomas synder i tv og aviser og vår dyrkelse og forherligelse av synden, vil vi ikke kunne si at det var ufortjent når Guds rettferdighet kommer.

Les også: Frykter russisk «forhåndsangrep» 

En rekke røster har tidligere advart Norge om en kommende russisk invasjon. Menn som Ron White, Lebesbymannen og endog velkjente Emanuel Minos har delt budskapet om at Norge er i faresonen fordi vi vandrer på ugudelighetens onde vei. Gjennom de siste årene har krig og terror blitt en daglig del av vår tilværelse i den grad at bilder som viser bomber
og død fra verden der ute vises på våre nyhetssendinger. Samtidig har vi norsk presse en ensidig anti-russisk propaganda hvor vesle Norge stadig forteller om hvor fælt det er med russisk styre og stell. Vi har liksom ikke helt kommet over at Russland ikke er like liberale som oss når det gjelder homofili og selv Erna Solberg søkte under OL i Sotsji å belære sjokk-angrepVladimir Putin for å få han til å åpne nasjonen for Sodomas synder. Vel, nok om det: Her er profetien jeg egentlig skulle ha våknet opp til i dag tidlig, men som jeg først har kunnet sett på nå i kveld: “Det andre vitnesbyrdet ble sendt meg av en broder som jeg kjenner godt, og som jeg mener fortjener å bli tatt på alvor,” skriver Jeremy Hoff i sin epost som fortsetter: ” -Vår Herre har gitt meg flere åpenbaringer gjennom mer enn 30 år. Den 22. juli 2011 f.eks. hadde jeg en veldig uvanlig fysisk reaksjon like før det smalt. Den siste opplevelsen fikk jeg nå, den 23. august 2016 : – Russland vil invadere Norge om fire måneder (da er vi kommet frem til julen 2016). Det er tungt for meg å bære denne “hemmelighet “, således deler jeg opplysningene med dere.

I en time I ikke tenker

Et slikt angrep kommer helt overraskende på alle. Det første en fiende vil slå ut er:
russisk-angrep2Kraftforsyning, kommunikasjons-sentra for radio og tv, alt sivilt samband over fasttelefon og mobil, alt internettsamband mv. Viktige objekter mht. transport, f.eks. broer, vil bli bombet. Oljeinstallasjoner vil nok helst bli spart slik at fienden kan dra nytte av slike i fremtiden. For noen år siden kunne Hæren stille med 13 brigader i tilfelle krig. I dag har vi noe i overkant av en halv brigade, det vil si  ca 2500 soldater. (Jeg er selv krigsskoleutdannet offiser, og ble utnevnt til kaptein og sambandssjef for 5000 soldater som 26-åring). Ved juletider er halvparten av soldatene hjemme på perm. Russland vil kunne hærsette hele Norge på EN dag. Det tar lang tid å få hjelp fra NATO,” avslutter profetien som så langt ikke har slått til. Hvorfor spør noen? Og svaret kan være at Gud kan ha gitt Norge en utsettelse, en ny nådetid.

Les også: Norske F-16 identifiserte russiske bombefly langs kysten av Norge

Et illevarslende tegn

“Nå har jeg sendt ut flere advarsler, som selvfølgelig ikke har fått så mye oppmerksomhet. Men Gud har vist meg flere tegn, som mange flere kristne burde forstå. Gud advarer gjennom sine profeter, før det skjer ulykker,” skriver Tore Czilling som står bak ToreBlogg og i sitt innlegg som kan leses her og som ordene under er sitert fra, skisserer Tore Czilling opp en rekke nye tegn:

Nylige Tegn:

1) Fredsprisen til Obama og EU. En antikristelig og gudløs handling fra Norge.
2) Flaggstangen brekker på juleaften for snart 2 år siden, og en kvinne dør. Boltefestene var rustne, og en vind brakk stangen i stykker. Fundamentet var ødelagt. Du kan lese om det her.
2) Det sjeleløse huset foran Stortinget, ett bilde på Norges tomme sjel.
3) Det siste tegnet som jeg har observert, var Kongens Ja, Ja, og Ja. Samtidig som filmen om hans Bestefar, “kongens Nei”, ruller snart på kinoen (les artikkelen som jeg skrev dagen før jeg fikk e-post av Jeremy Hoff  her ). Ettersom det ikke er ubetydelig hva kongen sier, ettersom han er en høyt offisiell person. Så har også Gud hørt, og ved Kongens tale, så avviste han alle advarslene som har kommet mot Norge, og heller sagt ja til alt hva som er galt.

Derfor tror jeg nå at det ikke finnes noen vei tilbake fra dommen. Vi må som 9 april 1940, møte en større fiende, nå like uforberedt som da. Den som ikke har lært av historien, er dømt til å gjenta den. Og ettersom Norge idag så blir ledende stillinger besatt med dåraktige, gudløse, historieløse med stor mangel på viktig kunnskap, så vil vi bare gjenta historien nok en gang.

Erna Solberg hadde gått ut og advart mot at vi behandler muslimene snart som jødene på 30 tallet. Jeg for min del, har ikke opplevd noe alvorlig trakassering mot muslimene, ettersom de fleste nordmenn er livredd eller har overdreven respekt for Islam, men jeg har opplevd at jødene i landet vårt har blitt trakassert av først og fremst muslimer, men også fra nordmenn. Jeg mener at Ernas uttalelse vitner om kunnskapsløshet og at hun ikke klarer å orientere seg om hva som er farlig, hva som er viktig, og hva som burde gjøres. Hun er som en blind, som fekter i blinde, og treffer ikke noe som helst. Hun bare legger mer ved på en ild som burde ha vært slukket for lengst. Så langt fra Tore Blogg

Søkelys kommentar: Et profetisk budskap?

Jeg har hørt dette budskapet før, og Gud selv har opp gjennom årene sendt flere varslere til Norge, med alvorlige domsord som det norske folk, den norske kirke og mange kristne rett og slett ignorerer. Vi tror vi er så uendelig mer trygge, men sannheten er at situasjonen på den internasjonale arena nå er mer spent enn den har vært noensinne etter Sovjets fall. Lørdag ble vi kjent med historien om hvordan amerikanske fly mot sine ettertrykkelige løfter og avtaler bombe en syrisk posisjon holdt av syriske regjeringssoldater. I følge tall ble mer enn 60 soldater drept da USA koalisjonen slapp sin dødbringende last over en militærstyrke omringet av IS. Bombingen utløste raseri både i Damaskus og Moskva og kom bare dager før en våpenhvile avtalt av USA og Russland skulle begynne. Siste nytt fra Syria er at våpenhvilen er over, underminert av en amerikansk administrasjon som lyver, holder for narr og bedrar en hel verden med sitt politiske spill og sine proxykriger. Fremtiden er i Guds hender, han er den som vet, og vi som Guds folk bør løfte hellige hender, men også forberede oss for morgendagen er i Guds den allmektiges hender. Når det er sagt hører jeg nå rykter om at troende i Norge er begynt å lagre mat og viktige nødvendigheter, kanskje fordi de senser i sin ånd at noe er i ferd med å skje. Er det bibelsk og lurt spør kanskje enkelte. Mitt svar er ja. Det er alltid lurt å lagre litt ekstra for en vanskelig tid, enten denne profetiene slår til eller ikke. Det kan ble streik, en naturkatastrofe kan ramme og da er det alltid lurt å ha litt i bakhånd dersom noe skulle skje.

Når alt dette er sagt, er disse profetiene fra Gud og vil det bli slik at det vil komme en russisk invasjon av Norge innen fire måneder? Mitt svar er kort og godt dette: “Jeg vet ikke.” Kanhende dette er et skremmeskudd? Kan hende dette vil føre norske kristne på kne til Gud i bønn, og kan også hende at vi her har profeter som løper for fort, som føler noe skal skje men som likevel tar feil. Kan også hende at denne mannen slett ikke har hør putin-ukrainerett eller forstått hva Gud har sagt: “Den siste opplevelsen fikk jeg nå, den 23. august 2016 : – Russland vil invadere Norge om fire måneder (da er vi kommet frem til julen 2016). Det er tungt for meg å bære denne “hemmelighet “, således deler jeg opplysningene med dere.”  Den er nå delt med mange både her og via Tore Blogg som publiserte saken tidligere i dag. Det eneste jeg vil legge til er at de eneste profetier som absolutt ligge fast, er de som står i Bibelen. Denne som har fått profetien kjenner jeg ikke, men han mener han har fått et budskap fra Gud, han har delt det med andre, og da må budskapet stå sin prøve! For min egen del, lever jeg hver dag som om den er min siste, men også som dagene som ligger foran vil by på gleder og sorger, på prøvelser og trengsel, på seire og nederlag. For en ting vet jeg, og det er at Gud har full kontroll. Tider og hendelser som skjer under solen ligger i den barmhjertige og allmektige Faders omsorgsfulle hånd. Det vi venter på er Jesus Kristus, og så får bare Putin og hans hærer komme. Det er Gud som er allmaktens Gud. Det er Gud som er vår frelser og vår konge. Jesus sa ettertrykkelig at “dere skal høre om kriger og rykter om krig..og folk skal reise seg mot folk og riker mot riker,” og likevel var Jesu ord: Frykt ikke! Frykt ikke!”

Det er egentlig kun i en kontekst av en større krig mellom Nato og Russland jeg kan se et scenario for et russisk angrep på Norge. Jeg tror at det er kun dersom Russland føler seg truet at de vil gripe til et slikt dramatisk virkemiddel. Jeg liker ikke å si det, men den spenning som eksisterer mellom Vesten og Russland kan, dersom den ikke blir brutt bli farlig. Egentlig klarer jeg ikke å se at et slikt angrep uten kontekst av en verdenskrig. Enkelte mener vi allerede befinner oss i en slik verdenskrig, eller en krig som kryper nærmere.

 

 

60 tanker om “Profeti: Russland vil angripe Norge om fire måneder -så russiske Tupolev-fighters over Norge

 1. Dagen 22/8/15: “Fremstående norske bønnefolk 
har vært samlet ved grensen til Russland 
for å be Gud beskytte Norge.
  Det siste året skal kristne i inn- og utland ha fått drømmer, profetier og kall til å be for Norges grenser. En av dem er Solfrid Quist Natvig, som har reist mye som forkynner i Ungdom i Oppdrag. I et bønnebrev skriver hun at hun opplevde at Gud kalte henne til å dra til den norsk/russiske grensen for å be. I et kapell som ble reist som grensevern mot Russland ba hun i vår sammen med 20 andre for Norge og nabolandene. Blant de 20 var evangelist Håkon Fagervik, forkynner Leif Braathen og åtte russere som hadde reist over grensen for å treffe den norske gruppen.”

 2. Aftenposten i går:”– Økt russisk trussel mot Sverige.
  Svenske myndigheter har fått opplysninger om at trusselnivået fra Russland har økt, melder Dagens Nyheter. Opplysningene bidro til at Sverige utplasserte styrker på øya Gotland.

  Kilder med innsyn i etterretningsopplysningene og Sveriges militære beredskap opplyser til avisen at trusselnivået er «høyt». Dette beskrives som en trussel fra Russland mot Sverige.

 3. At Russland skal angripe Norge stemmer ikke med Bibelprofetiene. Det er det nye Tysk-Romerske Riket som vi angripe Norge. Bedre kjent som EU. Men det vil ikke skje ennå. Det ligger kanskje minst 10 år fram i tid.

 4. Fant noe interessant.

  Lebesbymannen: (1858-1928) om russisk angrep på Norge og Sverige

  Han sier: “På den tid var Russland et sterkt redusert land, uten Ukrania, og de baltiske Provinser (Estland, Latvia, og Litauen) og Polen”

  “Russerne falt inn i Sverige fra to steder. En avdeling gjorde innfall på Gotland. Jeg så russerne med sine masser gikk i land og oversvømmet hele øya, likeledes Øland. På Gotland så jeg lange marsjkolonner av russiske tropper. Det hvilte tung røyk over hele øya.”

  “I Norge falt russerne inn i østre delen av Finnmark. Jeg så to jernbaner. Det gikk på denne tiden en jernbane fra Finland opp til Enaresjøen og herifra fortsatte den gjennom Pasvikdalen og ut i nordøst. På denne banen så jeg et russisk jernbanetog, jeg så russerne sto tett sammenstuet i vognene. Landet var kupert.
  Det jeg så var Pasvikdalen. Toget gikk østover mot Murmansk-kysten. Fra denne store jernbane syntes det å gå en mindre, fra sørenden av Enaresjøen til et sted nord for denne sjøen. Den første store frontlinje og det første store slag, så jeg ved Tanaelven mellom Valjok og Port i nedre delen av Karasjok herred. Slaglinjen var omtrent to mil lang, og slaget var svært blodig. Nordmennene som ble slått, trakk seg tilbake til områdene mot Porsangerfjorden.”

  Nettavisen24: 16/11/15:
  “EU bør sikre tilgang til havet i Arktis ved å bygge jernbane mellom Finland og Kirkenes. Det skriver den tidligere finske statsministeren Paavo Lipponen skriver i et memorandum til Europarådets president Jean-Claude Juncker.
  Nettavisen The Independent Barents Observer har fått tilgang til skrivet, som også har fått stor oppmerksomhet i den finske avisen Helsingin Sanomat, og konstaterer at planene om en jernbanelinje mellom Rovaniemi og Kirkenes dermed er nærmere en realisering.

  Forstudie av jernbanen:
  https://img2.custompublish.com/getfile.php/1287594.652.aqqyusbbbs/Forstudie+jernbane+Rovaniemi+-+Kirkenes.pdf?return=sor-varanger.custompublish.com

 5. Tjaa.. :-). Tøft å ta imot. Bibelen sier dog at på to og tre vitner står enhver sak fast.. Da vil også jeg dele følgende i sakens anledning som jeg kun har delt med 2-3 nære venner:
  En frelst russisk jøde sa til meg (forkortet form her men likevel..) for 17 år siden nå, at : ” mange unge russiske menn og kvinner ville være rundt oss i Sverige og i Norge”..
  Dette har jeg dog aldri glemt og jeg ville dele dette da jeg leste i kommentaren her om Sverige også.

  • Disse profetiene er uhyre interessante. Det er faktisk så interessant at jeg kjenner meg manet til begynne å bygge opp et lager av mat, medisiner og drikke for være forberedt til tiden som kommer. Jeg tror det kan være lurt å ha mat og drikke samt medisiner og varme klær for et russisk angrep vil kunne slå ut strømforsyningen en tid.

   Jeg ser at denne Godtfred er tvilende. Han bør søke Gud i stedet for å kaste bort sin tid på å være vantro.
   Gud kan så avgjort tale til mennesker slik han har gjort, og i stedet for å spotte burde vi be og forberede oss.

  • Jeg kjenner flere som har begynt å bygge opp et matlager. Det bør absolutt vurderes.

 6. Mange profetiske buskaper, har vært igjennom mange tider om Russland som inntar Norge,mange kjente forkynnere i Norge, også noen fra det store utland. Hvis Russland skal innta Norge, så må USA ligge nede eller være svært opptatt med sitt eget land. Og der kommer gjerne det økonomiske kollapset inn også i forhold til president valget i USA. Forstod det slik at Paven også hadde sagt om man vil oppleve neste jul. Emanuel Minos hadde også sitt syn angående dette budskapet om Russland, Han så at Russland stoppet i Mosjøen.Hit og ikke lengre hadde blitt sagt. men hva om Russland sendte en atom bombe utenfor vår kyst ville det ikke bli store flodbølger inn i vår kyst linje, da ville det også skape forvirring, og Panikk. Ja jeg kan se for meg flere scenarier på hvordan dette skulle skje.men Gud har kontroll. Men en annen ting hvor kommer dyrets merke inn i dette bildet.? Det vil også være en tid med prøvelse. Det eneste man kan gjøre er å være våkne.

  • Lebesbymannen:
   “Naturkatastrofer oppsto i flere deler av verden. Og i jordens indre begynte flere steder en urolig virksomhet. Store jordskjelv og veldige vulkanutbrudd hjemsøkte de forskjellige områder av jorden, og delvis steder som tidligere alltid har vært jordskjelvfrie områder.
   Da jeg hadde sett verdenskrigen og alle de ulykker og lidelser den skulle føre med seg over folkene, ble jeg i ånden ført til landene og kystene omkring Nordsjøen, hvor disse ulykker ble åpenbart for meg.
   Island var et av de første navn jeg hørte i forbindelse med jordskjelvene. Men om det var her eller på bunnen av Nordsjøen, som ulykken hadde sitt opphav, det oppfattet jeg ikke så klart.
   Jeg ble svært forundret når Herren nevnte disse stedene. For jeg visste jo at dette ikke var det område på jorden der vulkaner og jordskjelv pleide å forekomme.
   Men Herren nevnte navnene med bestemthet flere ganger. Og at jeg virkelig ikke hadde tatt feil forsto jeg ennå mer, da jeg straks etter fikk se hele ulykken og de steder som ble hjemsøkt av denne.
   Ulykken rammet alle Nordsjøstater. Men ikke noe land ble så hardt hjemsøkt av den som England. Røsten sa også at ulykken skulle komme pga. Englands hovmodighet.

   Det hvilte skumring over samtlige nordsjøstater. Og ingen stjerner lyste på himmelen. Fra sjøen blåste en sterk vind. Og i de norske fjell hadde snøen enda ikke begynt å falle for året. I ånden ble jeg ført til traktene ved Trondheim.
   Jeg sto på stranden og så utover havet, da grunnen med en gang begynte å skjelve under meg. Husene inne i Trondheim dirret som løv, og et par høye trebygninger falt når stranden styrtet sammen.
   Straks deretter hørtes et veldig drønn ute fra havet, og en veldig styrtfjord kom rullende med voldsom fart og slo mot fjellveggen.
   På de lavtliggende steder fortsatte den innover stranden. Flodbølgen oversvømmet store deler av byen og forårsaket stor skade. Store lager falt sammen og ble skylt bort av bølgene.
   Oversvømmelsene strakte seg langs hele norskekysten, helt fra Sør-Norge og opp til traktene ved Bodø. Og jeg hørte navn på flere av de byer som ligger her. Da jeg i ånden hadde sett den skade som ulykken gjorde i mitt hjemland, så ble jeg i ånden ført til de store byer ved Englands østkyst. Der ulykken gjorde voldsomme ødeleggelser. Hele østkysten og store strekninger langt inn i landet ble her oversvømt”.

  • På begynnelsen av 80-tallet var det flere kristne familier i Nord-Norge som flyttet sørover på grunn av profetiene om at Russland kom til å invadere Nord-Norge – ned til Trondheim. Forskjellige versjoner har nok blitt framsatt. – Noen av disse ble værende “sørafor”, mens andre har flyttet tilbake til hjemlige trakter. – I den tiden flyttet for øvrig undertegnede nordover! Mathamstring har blitt anbefalt ved flere anledninger. – Jeg hiver meg ikke på denne bølgen, – så får Herren evt. sørge for meg. Det står også noe om å “ikke la seg skremme—“. Profetier skulle prøves på mer enn oppfyllelsen av de. MEN: Skjer det ikke slik det er profetert, er det IKKE Herren som har talt. (5. Mos. 18,22 og 5. Mos. 13, 1-3 og Jer. 23) For øvrig har jeg hørt at – Om det ikke skjer ifølge profetien, så er det “vi kristne som har avverget det ved bønn”. (Da har vi vært “flinke” og klart opp i problemene, med ref. til bl.a. Jona og Ninive. – Dog: Jona fikk pålegg om å FORKYNNE omvendelse.

 7. Ron White fra 1976:
  “Russland vil innta Norges nordligste del, og Russland vil besette dette område av Norge. Det vil bli mye oppstyr om dette i Europa. Det vil bli mange politiske taler om invasjonen. Men Gud har vist meg at resten av verden ikke vil gjøre noe med situasjonen. Russland vil bare overta Nord-Norge.”

  Kommentar: Emanuel Minos så også at fremmede hærer tok halve Norge, helt ned til Mo i Rana. En tilleggsinformasjon er det at ingen hjelper Norge. Men det samme skriver Birger Claesson i sin bok ”Dom over Sverige”. Sverige blir kraftig angrepet av russiske tropper, men ingen land hjelper svenskene.

  • Da får nok Putin støtte fra FRP. Carl I Hagen har som mange sikkert husker sagt at vi burde gi Nord-Norge til russerne.(da de i sum er en stor økonomisk belastning for samfunnet).

  • Slik Frp herjer nå med å vil frata folk sykelønn osv så bør vi kanskje oppfatte Putin som en befrier. Tenk det Godtfred å bli befridd fra åket til Frp.

 8. N Skaugen: Lebesbymannen:” alle de store byene på Englands østkyst”
  Det er ingen store byer på Englandscøstkyst. Med unntak av Newcastle, som i britisk målestokk er en litt forvokst småby, så er østkysten veldig øde, med noen tettsteder og småbyer hist og her.
  Vi ser jo også at det er flere sider ved Lebesmannens “profetier”, som tidligere er plukket fra hverandre.

  At Russland skulle invadere Norge er UTENKELIG. Det ville vært å erklært krig mot samtlige NATO-land. Og som kjent er NATO totalt overlegne Russland, militært.

  Men, hva med Sverige og Finland, som ikke er medlemmer i NATO?

  • Hvis Russland invaderer Norge vil det bety en større konflikt i Europa. Jeg tror dersom det skjer vil det være et ledd i en større krig i Europa og ikke en isolert hendelse bare her i Norge. Jeg tror Russland i en viss situasjon vil kunne ty til en rask invasjon av Norge for å sikre kontroll på norske fjorder og hindre Nato fra å bruke Norge som plattform for å angripe Russland fra nord.

  • En allianse med Myhren i og avvise noe som kan være en mulig profeti.
   Dette er en av de saker jeg ikke helt vet hvordan man klokelig forholder seg.
   Vi vil jo innen juletider finne ut om denne Ture Andersen som skal ha vært kaptein i forsvaret får rett eller feil.
   Det er jo ikke så vanskelig å se at det norske forsvaret er kraftig nedbygd og mange militære baser og installasjoner er forlatt.
   Vi har jo ikke lenger noen reell stående hær, og det ser ut som om jakt på Pokemon har overtatt for trening i krigføring slik norsk ungdom fikk tidligere. Jeg tror ikke vi har mye å stille opp med dersom Russland virkelig skulle finne på å angripe Norge. Noen få tusen soldater, noen foreldede F16 og tomme militærforlegninger er ikke mye å skremme med.

   Dersom Nato er fullt opptatt i et annet hjørne av verden, hvor raskt kan hjelpen egentlig da komme?

   Lebesby mannen så at franske fly også angrep Norge. Dette betyr ikke nødvendigvis en allianse mellom Russland og Frankrike, men kan like mye bety at franske fly bomber norske installasjoner for å hindre at russerne får tak i dem.

 9. Ja, Kjell, jeg bytter gjerne Siv og Erna med Putin og Medvedev:-)(når jeg tenker meg om så fremstår Siv langt mer skummel på alle måter, enn det Putin gjør…). Og Putin har en langt mer verdikonservativ politikk enn det Siv og Erna har. Jo, kanskje ikke så dumt, om vi blir en del av et nytt “Sovjet”! Så blir nok homofili straffbart igjen…

  • Jeg har sett kutt på Putin her: https://www.youtube.com/watch?v=uTzLayd9zPg
   Han virker som en effektiv mann med mange gode svar.
   Når det gjelder selve profetien, ser jeg rent menneskelig ingen mulighet til at dette vil skje uten at det henger sammen med en større militær konflikt mellom Nato og Russland andre steder. Jeg tror ikke Putin uten videre vil angripe Norge med mindre det er et ledd i en større konflikt mellom Vesten og Russland. I en slik konflikt tror jeg russerne kan ha mye å hente på et kjapt angrep på Norge.
   Vi har lite militært å stille opp med, det vil ta tid før Nato rekker frem med større bakkestyrker og dersom eksempelvis flyplasser blir tatt ut, vil det også bli vanskelig å fly inn militære styrker i stort nok antall.

   Til sist: Jeg håper selvfølgelig ikke at det vil bli en slik krig eller invasjon, og akkurat nå ser jeg ingen store politiske grunner til at det skal skje heller.

 10. Kjell: apropos “profetier”, når var det den velkjente organisten fra Hardanger mente at Bush skulle komme på banen igjen? Er ikke det nå i september en gang?

  • Skjønner hva du mener Godtfred. Er mange falske profetier rundt oss. Det er også mange falske profeter rundt oss. Vi skal ikke tro på alt en hører!
   Men en skal ikke forakte profetier heller, men prøve alt opp mot Guds Ord. Viktig også å sjekke opp om profetiene stemmer over ens med.
   Når vi leser i Bibelen så er det ikke vanskelig å se at vi lever i tiden rett før Jesus kommer igjen!
   Les Matt 24, Luk 21, Mark 13, 2.Tim kap 3, osv osv..
   Viktig at vi følger med!

  • Her er vi på linje, mange med falske profetier, dog er profetiene i Guds ord det eneste som egentlig er sikkert.
   Alle disse utenombibelske sakene må prøves på Ordet,
   Disse profetiene som er vanskelige å finne noe om i Bibelen, kan vi ikke forholde oss til på annen måte enn å vente å se.

  • Det var i hvert fall snart. Lenge siden Torstein har skrevet noe, det kan kanskje henge sammen med konas sykdom.
   Jeg så gamle senior Bush ville stemme Clinton.
   En ting må vi enes om når det gjelder valget i USA
   Uoversiktelig, kaotisk, lite substansiell politikk. Kun retorikk og floskler.
   Når det gjelder denne profetien, så er det nok svært farlig å tidfeste slikt.
   Det er ikke mange eksempler i Bibelen på at det kommer en profeti med et vist antall dager før det skal oppfylles.
   Riktignok fikk Jona beskjeden: Gå til Ninive den store by: Og si “Om 40 dager skal byen ødelegges”.

   Jeg for min del gjengir denne profetien samtidig som jeg ikke klarer å se noen reell mulighet rent geopolitisk og i verdenssituasjonen som tilsier at det skal skje innen nyttår. Så jeg har valgt å gjengi de to profetiene, så får vi bare avvente.
   Uansett så er morgendagen i Guds hender.

  • Uten at jeg har så mye greie på dette, kom jeg på at George W. Bush faktisk er like gammel som Donald Trump. På Wikipedia fant jeg ut at begge er 70. Det er mindre enn en måneds forskjell på de to, og Trump er eldst. Hillary Clinton er ett år yngre. Så hvis man ser på alder skulle det ikke være et hinder for at Bush kommer til makten igjen. Og hvis Clinton er for syk og Trump for lite å stole på, hvem vet hva som kan skje… Men som sagt, har jeg ikke noe særlig greie på dette og det var bare noen tanker som slo meg i forbindelse med den velkjente organisten fra Hardanger.

  • Ja, godt å vite at morgendagen er i Guds hender! Viktigst av alt er å holde seg nært Jesus!

 11. Angående profetiene om Russlands angrep på Norge:
  Den som lever får se. Om sannhetsinnholdet er på vanlig youtubenivå, skjer ingenting

 12. Hildegumn; ingen kan sitte mer enn to perioder som president. Og Bush jr. har som kjent hatt sine to. Bush sr har kun hatt en, men han er 92 år, og det blir vel litt for drøyt?
  Langesæter hadde noen forunderlige teorier om Bush tilbakekomst som president og antikrist. Veldig bastante teorier…

  • Ja, jeg har aldri trodd på Langesæter sin teori. Logisk sett er det jo ikke mulig siden man ikke kan sitte mer enn to perioder. Men hvis verden blir snudd på hodet kan vel alt være mulig…. Men det blir da gjerne noe helt uventet som skjer….

 13. Terje Johnsen wrote:
  Hei
  For en tid tilbake så hadde jeg en drøm. Det kan dokumenteres, fordi jeg la den ut på BØNNEROPET som er datert. Jeg fikk se en innovasjon over Norge som kom fra nord. En overraskende krigshandling med veldig styrke. Det ble gjort lite motstand pga liten norsk forsvarsstyrke. Jeg vet det kom fra nord fordi jeg opplevde i drømmen å løpe bort til en fiskebu og gjemme meg under den når flyene kom. Derav oppfattelsen om geografisk nord Norge. Hva jeg opplevde var at dette var russiske styrker. Vi ble fullstendig tatt på sengen.
  Imidlertid så nådde ikke de fremmende styrkene lenger enn til Midt-Norge. Hvorfor vet jeg ikke, men fikk inntrykk av at dette ikke var så langt unna i tid. Har delt dette med fler siden jeg fikk den drømmen.
  Må også nevne at for noen år siden så opplevde jeg at herren talte om at: fienden står allerede på grensen til ditt land( Norge ), ja ikke bare det, de er allerede inne i landet. Ikke vanskelig å se det i dag, hvor russisk spaning på er økt betraktelig de siste to årene. Norges ressurser er som bestilt ift hva Russland med Putin i førersete trenger i denne tiden hvor de ruster voldsomt opp.
  Vi fortsetter å be for nasjonen. Men jeg tror vi står foran store rystelser, ikke bare internasjonalt, men også nasjonalt.

  Mvh Terje Johnsen

  • Kan drømmen ha noe med innvandring å gjøre? …”de er allrede inne i landet”. Muslimsk terror?

  • Det kan det kanskje være, men ved at den norske stat solgte en forskningsbase på private hender som igjen leier dette ut til “såkalt forskning” på russiske hender virker for meg mer trolig ift utsagnet om at fienden allerede befinner seg på norsk jord.
   Marinebasen Olavsvern ved Tromsø som i sin tid koste 4 milliarder å bygge for så å bli solgt til en norsk forettningsmann. I dag tilgjengelig for russiske forskningsfartøy. Et megadårlig trekk av norske myndigheter .

 14. Her kommer hele emailen:

  Kjære venner.

  Jeg har blitt kontaktet av to personer som mener at de har fått åpenbaring om et nærliggende angrep på Norge utført av Russland, og jeg opplever at jeg har et ansvar for å formidle dette videre.

  For et par uker siden fikk jeg en telefon fra Jan Alvseike, som driver virksomheten “Den grønne lege”. Han fortalte meg om en opplevelse som han hadde mens han var tilstede under Ordet og Israels sommerstevne i år. Gud talte til ham og sa at i løpet av kort tid kommer russiske Tupolev-fly til å fly inn over Norge. Da han hørte dette visste han ikke hva slags fly Tupolev var, siden dette var en ukjent betegnelse for ham. Men etter å ha bedt sønnen sin om å undersøke det på nettet, fikk han vite at det er et russisk bombefly!

  Det andre vitnesbyrdet ble sendt meg av en broder som jeg kjenner godt, og som jeg mener fortjener å bli tatt på alvor:

  Vår Herre har gitt meg flere åpenbaringer gjennom mer enn 30 år. Den 22. juli 2011 f.eks. hadde jeg en veldig uvanlig fysisk reaksjon like før det smalt. Den siste opplevelsen fikk jeg nå, den 23. august 2016 : – Russland vil invadere Norge om fire måneder (da er vi kommet frem til julen 2016). Det er tungt for meg å bære denne “hemmelighet “, således deler jeg opplysningene med dere.

  ​Et slikt angrep kommer helt overraskende på alle. Det første en fiende vil slå ut er: Kraftforsyning, kommunikasjonssentra for radio og tv, alt sivilt samband over fasttelefon og mobil, alt internettsamband mv. Viktige objekter mht. transport, f.eks. broer, vil bli bombet. Oljeinstallasjoner vil nok helst bli spart slik at fienden kan dra nytte av slike i fremtiden.

  ​For noen år siden kunne Hæren stille med 13 brigader i tilfelle krig. I dag har vi noe i overkant av en halv brigade, dvs. ca 2500 soldater. (Jeg er selv krigsskoleutdannet offiser, og ble utnevnt til kaptein og sambandssjef for 5000 soldater som 26-åring). Ved juletider er halvparten av soldatene hjemme på perm. Russland vil kunne hærsette hele Norge på EN dag. Det tar lang tid å få hjelp fra NATO.

  Ture Andersen

  Her er også et par avisartikler som jeg syntes var bemerkelsesverdige og relevante:
  http://www.nettavisen.no/nyheter/amerikanske-vapen-strmmer-inn-i-norge/3423195127.html
  https://www.sokelys.com/?p=17864#more-17864
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/forsvaret/dramatisk-ulykke-f-16-skjoet-mot-soldater/a/23666346/

  Den første tanken som slo meg da jeg leste den siste artikkelen (oppgitt ovenfor), var at dette kontrolltårnet ligger sikkert like ved Trondheim. Og da jeg søkte det opp, så jeg at det stemte!

  Hilsen
  Jeremy Hoff

  • Hoff; denne gangen viderebringer du/fremmer du i det minste “profetiene” FØR det eventuelt skjer, ikke ETTER, slik du gjorde med den mildt sagt tåpelige “22.juli-greia”!

   Det er helt utenkelig at Russland skulle innvadere Norge, og dermed erklære krig mot NATO! Og at ikke NATO skulle kunne reagere raskt, er det reneste tøv
   Ved en slik situasjon, vil både britiske, danske og amerikanske jagerfly kunne være over landet vårt på under timen! Det patruljerer kontinuerlig amerikanske u-båter langs kysten av nord-Norge, som også er utrustet med atomvåpen! Dette VET russerne. Men, det vet nok ikke du, og den tåpen som har “fått denne profetien”!

   Denne kommentaren er redigert av moderator og noen personangrep er fjernet. I tillegg må jeg legge til at analysen vitner om mangel på åndelig gangsyn og manglende forståelse av det profetiske ord

  • Jeg tror vi ikke må glemme Kina oppi alt dette kaoset! De er Russlands allierte! Og de er også en stormakt med avanserte våpen!

 15. Den som lever får se………………… Enda en menighet som påberoper seg å være ” den eneste sanne kristne menighet i Norge”.

 16. Gobi: i 1940 var det definitivt mange som sov i timen, som burde ha forstått at det var en overhengende fare for at tyskerne ville angripe Norge.
  I dag er det ingenting som tyder på at Russland eller andre land vil angripe Norge. Dessuten var ikke NATO etablert i 1940. Som NATO-medlem er vi i en meget trygg forsvarsmessig posisjon. Et angrep på ett NATO-land, er et angrep på samtlige! Dersom en russisk soldat setter sine ben over norske-grensa, erklærer han krig mot NATO.
  Og NATO er som nevnt totalt overlegne Russland

  • Og nyhetene henter du fra dasskanalene NRK og TV2?
   Samt dassavisene DagensVas VG Aftenpisset og andre media med pressestøtte.?

   Ja da sitter du med sannferdig beskrivelse av situasjonen.
   Du kunne ikke tenke deg å bruke Internett litt utenfor disse nevnte dassaviser og få inn litt annen informasjon..?

   Kaåre med frakk sier jeg.!

 17. Bønn hjelper alltid ! Ved en fremtidig krig må vi for all del be om at det IKKE blir brukt atomvåpen.
  Russland har i flere år brukt samme taktikk : De flyr langs norskekysten med bombefly, jagerfly og tankfly. Bodø sender opp to jagerfly for å se de russiske pilotene ” inn i øynene ” – for deretter å returnere til flybasen som skal legges ned.
  For et par år siden sendte russerne ca 12 militærfly i samme rute ; som går videre mot Skotland så inn Østersjøen og mot Russland. Så vidt jeg husker tok dette toktet 17 timer i luften. Russerne slår av transponderne i sine fly; slik at disse er usynlige for sivil lufttrafikk. Det ble en nesten-kollisjon nær Danmark for et par år siden.
  Hvorfor gjør russerne dette ? Ren militær taktikk : Norge og NATO er blitt fortrolige med denne form for russisk ” luft-patruljering ” langs vår kyst og i Nordsjøen/Østersjøen. Derfor blir slik framferd en vane : Men PLUTSELIG slår russerne til med full styrke. Da er det krig.
  Da NATO hadde en godt planlagt øvelse i fjor med til sammen 15000 soldater i Finnmark ( ikke hatt øvelse der siden 1968 ), mobiliserte Putin 40000 soldater på den andre siden av grensen – på EN dags varsel.
  Det russiske sjøforsvaret driver med nett samme taktikk. Det aldrende hangarskipet ” Admiral Kuznetsov” (med ca 20 jagerfly) har i flere år gått langs norskekysten og nær våre oljeplattformer ; og har hatt nesten-kollisjon med norsk plattform (til orientering vil jeg nevne at Norge hadde bare 10 stk. F-16 jagerfly operative for noen måneder siden – bare dette ene russiske hangarskipet har dobbelt antall fly til rådighet).

  Ture Andersen

  • Hvordan skal russerne være trygge på at 15.000 Nato-soldater på grensen ikke skal invadere Russland? Nato har tross alt vært den mest agressive part siden begynnelsen på 90-tallet. At Nato-soldater blir sendt rundt omkring i verden for å krige gjør ikke det akkurat så mye bedre når det gjelder tillit til Nato. Nato har til og med klart kunststykket å løsrive en del av Serbia og gitt det bort til muslimene. Resultatet ser vi idag. Titalls av små og større landsbyer på Balkan har IS-flagg vaiende utenfor husene – og erklært områdene som kolonier tilhørende Kalifatet. Altså IS-territorier midt i Europa. Ikke én eneste norsk avis, nyhetssending eller andre programmer har opplyst befolkningen om virkeligheten nedover kontinentet. For å ikke snakke om det massive faenskapet immigrantene lager i samtlige europeiske land. Og vi skal heller fokusere på og være redd Russland?!? Herrejemini for noen forædere vi har latt og lar styre våre nasjoner!

  • Amen Ture..viktig med bønn. Vi lever i tider med et økt trusselnivå i verden, USA og Russland på kollisjonskurs overalt og pastor Begley fortalte i dag om disse tre balistiske rakettene Russland skjøt opp.
   https://www.youtube.com/watch?v=wkBEs00mZxI
   Det lukter av mulig konflikt i verden, kanskje noen mener at det trengs en krig fordi at de massive gjelds og børs bobler som er blåst opp i nær sagt alle land er i ferd med å briste. Intet er da bedre enn krig å skylde på.

 18. Det er klar tatt dette er en reell fare , og Gud har alltid gitt varsku til eit folk via sine Profeter.Norge må bare innse att det er for rikt til å få være i fred av ei fattig stormakt. Derfor bør Norges regjering iverksette tiltak straks for å ivarteta et reellt vern om landet sitt og interesser.
  Jeg foreslår att NATO blir kalt til mobilisering på basis av denne trussell som er svært reell og bør ikke igoreres. Selv kan ikke Norge beskytte seg selv overfor en stormakt som Russland.
  La ikke det samme skje igjen , som 9 april 1940.

 19. Om jeg forstår det rett: Hoff har mottatt en email fra en som har sett følgende:: …. “i løpet av kort tid kommer russiske Tupolev-fly til å fly inn over Norge” så fremt noe annet ikke ble sagt, så kan ikke jeg se at det er noe profeti om bombing. Så opplys gjerne om det er noe mer, for det er ikke noe nytt…f.eks så var norske fly/nato over 400 ganger på vingene i 2014 for å avskjære russiske fly som nærmet seg/eller krenket Norsk luftrom…..

 20. Jaha..

  Det er flere ting her som ikke henger på noe som helst.

  1: La oss se historisk på dette.
  Når var Norge i krig med Russland sist?
  Svar: Det nærmer seg snart 1000 ja! tusen år siden.

  2: Hva skal Russland ha Norge for?
  Før snakket man isfrie havner osv. I dag trenger man ikke isfrie havner, man har Ubåter som kan oppbevare seg måneder under vann.
  Man har raketter som går 900 mil og treffer innen en omkrets på ca 12 meter.

  Om Norge skulle bli utsatt for et bakke angrep fra Russland så er skylden ene og alene Nato sin krigspolitikk, samt han figuren fra det Norske Arbeiderparti
  Hr. J. Stoltenberg og retorikken han bruker mot Putin og Russland.
  Hr. J. Stoltenberg sliter med oppvekst problemer og dårlig aura generelt.

  Om Russland kommer hit så blir det i hvertfall orden på den sinnssyke masse innvandringen som går for seg, som noen kaller flyktninger.
  Det er bare piss.
  De muslimene som kommer er emigranter, de flykter fra sin egen ideologi / noen duster kaller det religion. De flykter for den delen de bodde på er nå besatt av Sunni muslimer, så nå kommer det en dose Shia hit, som rømmer fra sin egen ideolog for å starte samme møkka her.
  Godt hjulpet av de dummeste blant de dumme, nemlig Tante snill og Onkel dum, samt en bråte med umodne som besitter tøysetinget. Og der er uansett politisk farge de måtte pårope seg.
  Se på Sverige.
  Først galemannen Reinfeldt fra Moderaterne (Høyres søster parti dere — viste dere det da)?
  I dag så har svenskene Stefan Löfven fra Sosialdemokratene.
  (skal liksom være) forskjellige ideologier, men er det det – nope!.
  Spiller ingen rolle Gule Blå Røde Oransje. Det er samme ulla alle som en..

  Russland angripe Norge var vist tråden her.
  Særlig gjennomtenkt..

  Takk for meg i denne “debatten”

 21. Jeg vil gjerne komme med et syn jeg hadde i 1972. Jeg ble frelst i 1970 og da begynte jeg å få drømmesyner som gikk i oppfyllelse. Russland kommer til å angripe Norge. Jeg skal her gjengi drømmesynet slik det kom: Jeg satt hjemme i stua og det kom fram i drømmesynet at den politiske situasjon var meget spent. Så var det en stemme i synet som ropte “OSLO !” Så kom det fram av synet at det falt en bombe over Oslo. Deretter ropte stemmen “VESTFOLD!” Da så jeg ut av stuevinduet mot syd og der så jeg en grønnhvit sol som for meg så ut i str.med en tennisball. Denne “solen” utstrålte et intenst sitrende lys mens den dalte sakte ned. Deretter sa stemmen “GRENLAND!”, og der så jeg samme type “sol” som strålte intenst mens den dalte ned. Jeg falt på kne og ropte til Herren da jeg så dette. Så sluttet synet.
  Jeg trodde først at det dreide seg om vanlige atombomber, men har i ettertid skjønt at det jeg så var nøytronbomber ! Nøytronbomber stråler ihjel alt liv men gjør liten skade på bygninger og andre materielle ting. Jeg gjør oppmerksom på at da jeg hadde synet i 1972, så var ikke nøytronbomber kjent for verden ! Det var først i 1978 at president Carter offentliggjorde for verden at USA hadde nøytronbomben !
  Så en ting er jeg overbevist om: Russland vil angripe Norge, og det skyldes Norges klønete politiske holdning til Russland, samt at Russland da får hånd om våre olje, gass og fiskeresurser og i tillegg hele pengebingen vår, noe som ville vært et kjært tilskudd til Russlands noe dårlige økonomi.

Det er stengt for kommentarer.