Profeti fra Hank Kunneman: “You Will See My Hand Has Been Moving!”

USA og valget er i fokus for pastor Hank Kunnemans siste profetiske ord. “You Will See My Hand Has Been Moving!” er tittelen på Hank Kunnemans siste urgent profetiske ord. Tidligere i år profeterte Hank Kunneman at Coronaviruset ikke skulle ramme Amerika skikkelig. “En av dem som virkelig har hatt profetisk “innsikt” over det som har skjedd og skjer med utbruddet av pandemien er profeten og Donald Trump vennen Hank Kunneman. Tusener på tusener av døde, økonomien har kollapset, arbeidsledigheten eksplodert og Donald Trumps USA er på vei inn i en dyp økonomisk depresjon. Sjeldent har vi sett en “profetisk røst” være mer i uttakt med virkeligheten enn det Hank Kunneman er i denne videoen fra 10 febrar 2020

Med dette som bakteppe er det kanskje ikke grunn til å legge forventningens lister svært høyt når deg gjelder hans siste profetiske ord publisert 27 desember 2020. “Hank Kunneman prophecy about the US Election and Gods hand and how it has been moving behind the scenes and is about to come to light,” skriver profilen “Not Me, Him!” om dette som serveres i hans siste profetiske budskap. Et budskap som kommer samtidig som mange av Trumps støttespillere i evangeliske miljø er i ferd med å gi opp håpet..

Facebook Comments

2 tanker om “Profeti fra Hank Kunneman: “You Will See My Hand Has Been Moving!”

  1. Han er like fjern som Trump, se om uttalte flere ganger i Mars/April at viruset ville forsvinne med et “puff”, til våren, nå år det ble varmere.
    Trump har voldsomt med blod på sine hender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *