Mørke dager ligger foran amerikanerne med “president elect” Joe Biden i det hvite hus

Joe Biden og Kamala Harris betyr dårlig nytt for amerikanerne. Selv om et flertall av de amerikanske velgere gav sin stemme til president Trump, var dette ikke nok til å veie opp for demokratenes massive manipulering av stemmesedler. Et annet faktum Trump velgerne ikke tok høyde for, var at Biden leiren var i stand til å mobilisere tusenvis av døde velgere til å ta i bruk poststemmer for å stemme på Biden. Et valgresultat og et president-embede basert på juks lover ikke bra, og det er sikkert også derfor at Joe Bidens budskap “om at de mørkeste dagene ligger foran” vil komme til å materalisere seg med fortsatt økende fattigdom, matmangel og økende sosial uro i nasjonen.

Etter flere år med “Make America Great Again” vil USA gå inn i en ny epoke hvor det amerikanske folk skal tuktes fordi de ikke brukte de fire år med Donald Trump til å søke Gud. Gjennom president Trum ble nasjonen gitt et vindu av tid til omvendelse og vekkelse, men dette skjedde aldri. Derfor vil signalene på dom fortsetter å manifestere seg på amerikansk jord, sa Rabbi Jonathan Cahn i et budskap nylig. Cahn var blant de profetiske røster som aldri gikk ut med noen spådom om at Trump ville vinne valget, men han oppfordret likevel kristne velgere til å stemme på president Trump, fordi en Trump seier kunne ha gitt et forlenget vindu av tid for Amerika. Selv om et flertall av velgerne gav sin støtte til Trump, har fienden lykkes med å stjele valget -uten at lovgivere eller rettsvesen har satt foten ned. Slagordet “Make America Great Again” vil under Biden og Kamala Harris ble byttet ut med “ødeleggelse og undergang”. De krefter som kuppet valget vil ikke sette Amerika først -men heller booste de krefter som vil skape det Fourth Reich, The Great Reset og den nye verdensorden. For amerikanerne ligger den vanskelige dager foran når konsekvensene av Corona nedstengningene skal betales.

Den globalistiske verdenselitens agenda vil få nytt driv under president Joe Bidens ledelse og når Kamala Harris må overta som president vil mørket igjen legge seg over nasjonen hvis dom og undergang er omtalt hos profeten Jeremias kapittel 50 og 51. Men det er ikke bare Amerika som står foran mørke dager dersom Joe Biden og Kamala Harris blir innsatte som president og visepresident. I 1984 skrev den velkjente pastoren og profetrøsten David Wilkerson at USA er det nye Babylon som skal få sin dom, en dom som ville få verdensomspennende konsekvenser. Satans agenda er å innføre et verdensrike som ville innebære en en global og sentralisert “verdensregjering” og en religiøs superkirke som vil lede tilbedelsen bort fra Jesus Kristus og være rettet mot han som er Guds fiende. Midlet dette antikristelige fjerde rike vil benytte for kontroll er omtalt i Skriften som “dyrets merke” eller dyrets tall. -På et eller annet punkt vil den personifiserte Antikrist stå frem. Antikrist er i Skriften omtalt som  “syndens menneske” og Den Lovløse”. -Apostelen Paulus tegner dette bildet av denne tiden: “La ingen dåre eder på nogen måte! for først må frafallet komme, og syndens menneske åpenbares, fortapelsens sønn, han som står imot og ophøier sig over alt som kalles gud eller helligdom, så han setter sig i Guds tempel og gir sig selv ut for å være Gud. (2 Tess 2,3-4)-Det er denne begivenhet som er endemål for den forførelse og kraftige villfarelse vi ser skje i vår tid. Intet skjer uten grunn og når Guds barn ser at dette reiser seg, kan vi vite at vår forløsning stunder til. Covid-19,

Coronapandemien og det tyranni som nå har senket seg over verden viser bare hva slags planer mørkets fyrste har i tankene. Lysets Herre, Jesus Kristus har gjennom sitt ord fortalt oss hva som skal komme til å skje med verden, men for den som tror har Herren andre tanker. Nemlig fredstanker og ikke tanker til ulykke. Når verden og dets barn går grøss og gru i møte, har Guds folk, den sanne Jesu Kristi kirke -en bryllupsfest i vente.  “Derefter skal vi som lever, som blir tilbake, sammen med dem rykkes i skyer op i luften for å møte Herren, og så skal vi alltid være med Herren.” (1 Tess 4,17) Bibelens ord om dette møtet i skyen burde være trøst og styrke for Guds folk. Vi kjenner ikke dagen eller timen, men vi vet at det skal skje snart. Mange troende har forsøkt å kunne forutsi dagen og datoen på denne bortrykkelsen av Jesu Kristi kirke, og har alltid feilet -fordi dette er en kunnskap den allmektige har valgt å holde for seg selv. Historien har vist oss at Gud som oftest strekker ut sin hånd til frelse når alt ser mørkt og håpløst ut for Hans folk. Frem til da er vårt rop dette: Herre, gi oss styrke til å stå i mot, Herre gi oss styrke til å møte alle utfordringer med fryd fordi gleden i Herren er vår stryke. Når du er overgitt til Gud kan du bære både hån, spott og forakt. Når Jesus gikk lidelsens vei ble han både hånet, spottet og fysisk spyttet på. Det er derfor profeten Jesaja beskrev han slik:  “Foraktet var han og forlatt av mennesker, en mann full av piner og vel kjent med sykdom*; han var som en som folk skjuler sitt åsyn for, foraktet, og vi aktet ham for intet.Sannelig, våre sykdommer har han tatt på sig, og våre piner har han båret; men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig. Men han er såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger; straffen lå på ham, forat vi skulde ha fred, og ved hans sår har vi fått lægedom. Vi fór alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei; men Herren lot våres alles misgjerninger ramme ham. Han blev mishandlet, enda han var elendig, og han oplot ikke sin munn, lik et lam som føres bort for å slaktes, og lik et får som tier når de klipper det; han oplot ikke sin munn. (Jes 53,3-7)  Det er dette foraktede menneske vi elsker og tilber -og når verden forakter oss og spotter, er det fordi de foraktet og spottet Ham først…

Facebook Comments

5 tanker om “Mørke dager ligger foran amerikanerne med “president elect” Joe Biden i det hvite hus

 1. Eneste dokumenterte tilfelle av et forsøk på å avgi stemme på vegne av en avdød er en stemmer gitt til Trump…

  • En viktig grunn til at verdens nasjoner snart blir enige om å forby all religiøs praksis er nettopp at de blander religion og politikk.

   2
   3
 2. Ja ENDELIG får vi håpe disse mørke dagene vi er lovet nå kommer. Dette er noe alle må igjennom. Også kristne. Og det enten presidenten i USA heter det ene eller det andre. I langt over nitti år har min elskede hustru og åndelig bror ventet trofast på Pappa Jehovah og storebror Kristus.

  Allerede som barn ved krigens slutt ble min hulde viv innprentet Bibelens strålende håp og fremtidsutsikter. Og min jordiske far – dommeren – var ikke mindre prinsippfast.

  Nå gleder vi oss til å bygge opp en ny menneskehet til ære for Skaperen. Vi forlater derfor ikke helt våre nåværende fire menneskelige dimensjoner – høyde, bredde, lengde og tid. Men vi vil innta ytterligere seks dimensjoner der vi kan skue og benytte uendelig mye mer av den elektromagnetiske strålingen vi i dag bare ser en brøkdel av.

  Stephen Hawking anslo helt korrekt at det må finnes elleve dimensjoner for å kunne forklare vårt univers. Altså ytterligere syv dimensjoner i tillegg til de fire vi observerer. Men som troende vet jeg at det totalt må finnes 12 dimensjoner, fordi “Jehovah Gud selv bor i et lys ingen kan komme”. Han rommer selvsagt også de elleve øvrige dimensjonene. Derfor kan det hete at “Han er ikke langt borte fra en eneste en av oss. Himmelen er med andre ord HER.

  Dette skjønner vi av at “Gud er lys”, og at Kristus bare brukte ti dager tur-retur sin Far i himmelen for å fremlegge verdien av sitt offer. Fra Himmelfartsdagen frem til pinsen. Skulle han måtte ut av vår galakse Melkeveien hadde han selv i lyshastigheten ennå ikke vært fremme. Men alle dimensjonene gjør dette mulig, og viser som sagt at himmelen (ikke det vi bokstavlig ser over oss) er HER. Tenk så nær vi derfor er Jehovah og Kristus, alle de oppstandne brødrene og englene!

  2
  3
  • Nei JV, det er ikke noe vi må igjennom.
   Vi skal slettes ikke igjennom det. Vi er ikke kalt til vrede.
   Men JV, det haster for deg nå…

   Og ellers; bare for å gni det inn til de som ennå ikke har skjønt det:
   Biden er ingen president. Selv ikke om han sitter i Trump sin stol snart. Såpass skjønner alle som elsker Jesus.

   1
   3
  • Joda kvinnemenneske. Det er derfor Bibelen presiserer:

   “Den som holder ut helt til enden skal bli frelst”.

   Og hjelp får sanne kristne av Kristus:

   “Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.”

   2
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *