Fra klokken 23: Steve Bannons War Room del to 28.12-20

Siste nytt fra Steve Bannons War room

Facebook Comments

10 tanker om “Fra klokken 23: Steve Bannons War Room del to 28.12-20

 1. Ja, “det er megaspennebde tider”. Fordi det gjelder oss selv.

  Slik har det alltid vært. For alle oppleves samtiden som viktigst. På et vis finnes bare “her og nå”.

  Avgjørelser og hendelser i fortiden påvirker oss stort. Og forventninger, frykt og håp om fremtiden farger følelser, tanker og handlinger. Men påvirkningen skjer nødvendigvis alltid i nåtiden.

  Det har vært like stor, eller like liten, grunn til å forvente endetiden i alle tidligere “her og nå”.

  Verken Gud eller Satan lar seg påvise. Men slike forestillinger lar seg heller ikke motbevise. Selvfølgelig. Det er umulig å bevise entydig at tusser, feer, sjeler og guddommelige åndsvesener ikke fins. Men alt tyder på at uforklarlige hendelser ikke skyldes en “overnaturlig” verden som er utenfor vår egen. En rent spiritistisk verden ville i så fall ikke ha vært i stand til å virke i den virkelige verden. Da hadde den jo vært en del av det naturlige.

  Man må nettopp tro for å tro på en åndskamp som angivelig skal skje mellom overnaturlige makter i vår verden. Tro er ikke viten. Tro er ønsketenkning og gjetning og håp. Greit nok så lenge det ikke fører til spinnville lover om noens mindreverd på grunn av tidligere tiders maktfantasier.

  Mange merkelige og uforståelige fenomener, også religiøse føleriet, er sakte men sikkert blitt avslørt som fysiske fenomener. Det være seg Tor med hammerens lynild, epileptikeres djevelbesettelse, søvnparalysens åndsvisjoner eller slagpasientens uforanderlige sjel

  😀

  Forsatt god jul!

  😀

 2. Jesus var jøde. Han holdt ALLE de lovene dette folket var gitt av JEHOVAH Gud. Han ga klart uttrykk for at han ikke hadde til hensikt å oppheve en eneste av de gudgitte lovene jødene var gitt. Likevel fordømte han de jødiske lederne fordi ”de sa en ting og gjorde en annen ting”. Han oppfylte grunnloven om ”like for like, liv for liv” ved å gi sitt liv som fullkommen skapning til en lik løsepenge for den andre fullkomne skapningen Adam som døde.

  På samme måte tjener jeg Jehovah Gud, og fordømmer de som bare SIER de er vitner for Jehovah, men som i virkeligheten IKKE er det. Helt analogt med Jesu situasjon. Var jeg politisk interessert i det gamle DDR, måtte det jo være muig å kalle seg ekte demokrat uten at jeg da ble identifisert som medlem av Deutsche DEMOKRATISCHE Republiks parti, som bare var et skalkeskjul som i programmet hørtes bra ut men som i virkeligheten representerte et falskt, hyklersk rollespill.

  2
  1
 3. Dersom du sier Jahveh, må du også si Jasus, Jasaja, Jaremia etc. Prefixet – forstavelsene – i deres navn kommer nemlig fra prefixet i Guds navn. Jahveh gir Jasus. Jehovah gir Jesus etc. Paradoksalt nok sier kristenheten JAhveh samtidig som de sier JEsus. Dette viser hykleriet.

  Elohim er ikke Guds navn. Elohim er flertallsversjonen av “el”, som betyr “Gud”. Det er Jehovahs tittel og ikke Hans navn. Adonaj betyr herre og er heller ikke Guds navn. Guds navn JHVH forekommer rundt 7000 ganger i både GT og NT. Vår Herre Jehovah Gud kommer fra “Adonaj JHVH Elohim”.

  Jesus ble drept fordi han uttalte nettopp Jehovahs navn. Fariseerne den gang – akkurat som kristenheten idag – mente nemlig at Jehovah Guds navn ikke skulle uttales høyt. Det var for hellig hyklet de. Men for sanne kristne i dag passer dette bra idet det heter at “i endetiden skal Gud utta et folk for sitt navn”. Så får heller resten av den råtne kristenheten holde seg til Baal som jo nettopp betyr Herren.

  2
  1
 4. 28/12/2020, kl. 18:23 sa Jehovas sønn:
  Og når var/er jeg et Vakttårnvitne?

  Du blir et vakttårnvitne når du vitner om vakttårnets lære. Denne læren ble laget av jehovas vitner’s grunnlegger Rutterford og kan knapt forveksles med noe annet. Spesiellt den totalitære bruken av begrepet “harmageddon” og bortforklaringen av en ny himmel og en ny jord er avslørende.

  28/12/2020, kl. 18:23 sa Jehovas sønn:
  Hyggelig at du ga meg nok en anledning til å aksentuere Hans hellige Navn.

  Bare til ettrettning. Det har aldri eksistert noen absolutt sammenheng mellom bokstaver eller tegn og hvordan betydningen av dem skal uttales. Man vet faktisk ingen ting om hvordan det språket Abraham brukte hørtes ut i praksis. Uttalen av ord forandrer seg hele tiden. Til og med ordenes betydning forandrer seg. Dette er noe alle språkforskere vet.

  En kort beskrivelse kan med tiden bli til et navn. Men betydningen av den opprinnelige beskrivelsen vil alltid være det mest riktige. Ikke nødvendigvis ordene, men betydningen av dem.

  Fariseerne æret Gud med munnen, men deres hjerter var fylt av en skriftro trelldomslære. De kunne hele bokrullen utenat men de kjente ikke Gud. “Religiøse ord” betyr ingen ting for Gud. Religiøsitet gjør bare folk egenrettferdige og harde som stein.

  • Djevelen har gått i deg. Hvordan skulle det være mulig for mennesker å bli frelst om man ikke kunne uttale det navnet som står rundt 7000 ganger i Bibelen, og som det heter at “Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst”. Enhver forstår enkelt at du ikke tilhører de “som er utvalgt til et folk for Hans navn Jehovah”.

   1
   1
 5. Nå må du Jehovas sønn innse at alle profetier fra vakttårnet har slått feil fra 1914 og frem til nå. Du husker vel 1975 da mange solgte husene sine og ventet på harmageddon. Nok en feilslått profeti fra vakttårnet.

  • Og når var/er jeg et Vakttårnvitne? Tvert om er jeg en tjener for min himmelske Far hvis Navn er gjengitt rundt 7000 ganger i GT/NT. Hans Navn er Jehovah, og Bibelen sier klart at “Hver den som påkaller Jehovahs Navn skal bli frelst”. Ordet “påkalle” innebærer mer enn bare å si det, men også å leve i samsvar med Bibelens prinsipper og normer. “En tro uten gjerninger er en død tro”.

   Hyggelig at du ga meg nok en anledning til å aksentuere Hans hellige Navn.

   2
   1
  • Jeg tenkte du var et vakttårnvitne da du referer til Jehova og har lignende endetidsvisjoner.
   Jehovas vitner bruker et navn på Gud som er dannet etter feiltolkninger i middelalderen. Det opprinnelige JHVH vet en ikke uttalen til, men mest sannsynlig Jahve. jødene sluttet å bruke dette navnet ca 200 år fKr. Jødiske skrifter bruker Elohim, Adonai

   1
   1
  • Dersom du sier Jahveh, må du også si Jasus, Jasaja, Jaremia etc. Prefixet – forstavelsene – i deres navn kommer nemlig fra prefixet i Guds navn. Jahveh gir Jasus. Jehovah gir Jesus etc. Paradoksalt nok sier kristenheten JAhveh samtidig som de sier JEsus. Dette viser hykleriet.

   Elohim er ikke Guds navn. Elohim er flertallsversjonen av “el”, som betyr “Gud”. Det er Jehovahs tittel og ikke Hans navn. Adonaj betyr herre og er heller ikke Guds navn. Guds navn JHVH forekommer rundt 7000 ganger i både GT og NT. Vår Herre Jehovah Gud kommer fra “Adonaj JHVH Elohim”.

   Jesus ble drept fordi han uttalte nettopp Jehovahs navn. Fariseerne den gang – akkurat som kristenheten idag – mente nemlig at Jehovah Guds navn ikke skulle uttales høyt. Det var for hellig hyklet de. Men for sanne kristne i dag passer dette bra idet det heter at “i endetiden skal Gud utta et folk for sitt navn”. Så får heller resten av den råtne kristenheten holde seg til Baal som jo nettopp betyr Herren.

   1
   2
 6. Det er stadig tydeligere at det syvende verdensriket – føttene av dels leire og dels jern i Daniels profeti – nå er Anglo-Amerika. Med Donald Trump og Boris Johnson er dette blitt stadig tydeligere. Vi nærmer oss derfor enden på visa og erfarer også at Anglo-Amerika nå er ”Sydens konge” i profetien.

  Europeerne lener seg i stadig større grad mot den tradisjonelle ”Nordens konge” representert ved Russland , Kina og andre tidligere kommuniststater.
  Deres felles bestrebelser på å ødelegge ”Sydens konge” vil IKKE lykkes. I stedet vil alle nasjonene (”dyret”) til sist bli tvunget av Jehovah til å ødelegge all religion gjennom FN – ”dyrets bilde”. Da vil ”dyret” sitte med en enorm makt gjennom FN. ”Hvem kan stå seg mot dette dyret”, sier Åpenbaringen.

  Men når de til sist ufrivillig har tjent som Jehovahs domsfullbyrdere over all falsk religion kommer de med et felles rop om endelig ”fred og sikkerhet”. Men så blir de oppmerksomme på at det fortsatt finnes sanne kristne som ikke bøyer hodet og avsverger sin tro. Lik Farao bak jødene foran Rødehavet vender de sine våpen mot Jehovahs resterende tjenere. Men da er det som de rører ved Jehovahs øyesten og Gud dreper dem alle.

  Det er megaspennende tider, for nå står vi snart foran oppfyllelsen av alle profetier og forbilder Bibelen har å by på. Lykkelig er de øyne som ser dette!

  1
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *