Forventer konsekvenser for dem som ikke vil ta Covid-19 vaksinen

Mer enn 5 millioner nordmenn skal ta Covid-19 vaksinen sa en arrogant statsminister Erna Solberg søndag. “I dag skal vi sette den første av forhåpentligvis 10 millioner vaksiner i Norge, sa Solberg like etter middag, gjengitt av NTB. – Dette er en frigjøringsdag, for å frigjøre oss fra dette viruset. Når vi har en vaksine, kan vi ta hverdagen tilbake igjen, la statsministeren til. Dermed tar Erna sikte på at nær sagt alle skal vaksineres, og skal vi tro AP-medlem Karita Bekkemellem og leder for bransjeforeningen for legemiddelindistrien, vil det å ikke ville ta vaksinen få konsekvenser. “Vi kan ikke bruke alle disse ressursene på å få trygge vaksiner, for så at noen bestemmer seg for å ikke ta den.sier Bekkemellem som legger til at hun “forventer at det blir konsekvenser om du ikke tar den.” skriver VG på førstesiden

En rekke internasjonale røster har tidligere advart om at den lenge etterlengtede frelsen som kom til Norge andre juledag vil kunne bli pålagt. I hvert fall dersom du har tenkt å ut å reise eller besøke konsertert og teater. Frem til nå har dette blitt avfeid som “konspirasjonsteorier” og løgn. Selv om det neppe blir noen tvangsvaksinering i ordets rette forstand, er det nok mer sannsynlig at myndighetene vil gjøre tilværelsen “sur” for dem som ikke bøyer seg for vaksinekravet. AP medlemmet og lederen for bransjeforeningen for legemiddelindustrien forventer at “det blir konsekvenser” for dem som av ulike grunner nekter å ta vaksinen som flere kristne røster advarer mot. Som kjent finnes det skarer av mennesker som er prinsippielle motstandere av vaksiner, mens mange er urolig for at denne hurtig-godkjente vaksinen vil kunne ha langsiktige bivirkninger som ennå er ukjente. Andre igjen frykter at vaksinen vil kunne inneholde dyrets merke. Selv om det sistnevnte neppe er tilfelle akkurat nå, kan det godt tenkes at en fremtidig Covid-19 vaksine vil bli knyttet opp mot et vaksinasjonsbevis som et nødvendig dokument for å kunne reise med fly eller annen kollektiv transport. Det har også vært antydet at man kan bli nektet adgang til konserter, teater, kino osv uten et godkjent vaksinasjonsbevis. Siden Bibelen avdekker et kommende dyrets merke som vil bli avkrevd ved kjøp og salg (av varer og tjenester) -skal man heller ikke se bort fra at dyrets merke vil knyttes opp mot Covid-19 eller Covid-21 vaksine. Foreløpig sier ikke artikkelen i VG noe om hva slags konsekvenser Karita Bekkemellem mener at det bør få å nekte å ta vaksinen, -så det spørsmålet overlater vi til fantasien og fremtiden.

21 tanker om “Forventer konsekvenser for dem som ikke vil ta Covid-19 vaksinen

 1. Dette må Guds sanne folk gjøre opprør mot. Viser hvordan den sataniske agendaen vinner frem. Denne vaksinen er en prøvesten for Guds menighet.
  Vi burde ane at slike trusler ville komme.
  Satan og Antikrist er aktive fordi de vet at tiden er kort.
  For de hellige gjelder det å holde ut, ha tålmodighet og tro.
  Troen skal bli som gull glødet i ild, og det er med sorg vi kan fastslå at mange navnekristne ikke kommer til å stå gjennom den trengselstid som nå banker på vår dør. Den kristne menighet, du og jeg, befinner oss i et “Sardes øyeblikk” Den utfordring Sardes fikk er i ferd med å bli vår utfordring.

  Åp 3,1-5 Og skriv til engelen for menigheten i Sardes: Dette sier han som har de syv Guds ånder og de syv stjerner: Jeg vet om dine gjerninger, at du har navn av at du lever, og du er død. 2 Bli våken, og styrk det annet, som var på vei til å dø! for jeg har ikke funnet dine gjerninger fullkomne for min Gud. 3 Kom derfor i hu hvorledes du har lært og hørt, og ta vare på det og omvend dig! Dersom du da ikke våker, skal jeg komme som en tyv, og du skal ikke vite hvad stund jeg kommer over dig. 4 Dog har du nogen få navn i Sardes som ikke har smittet sine klær, og de skal gå med mig i hvite klær; for de er det verd. 5 Den som seirer, han skal således bli klædd i hvite klær, og jeg vil ikke utslette hans navn av livsens bok, og jeg vil kjennes ved hans navn for min Fader og for hans engler.

  Det er mange troende her inne som trenger å høre Sardes budskapet og ta et oppgjør, oppbrudd og opprør mot de krefter som ødelegger Guds menighet.
  Be om åndens åpenbaring over ditt liv og dine holdninger

  10
  4
  • Du burde selv be om Åndens åpenbaring over ditt liv og dine holdninger. Du som ikke vil be for myndighetene vores. Men heller velger å holde deg til LOVEN og dens urettferdighet. Gå du inn i bønn og faste, først og fremst for deg selv. Du trenger i aller høyeste grad å komme inn under nådens frelsende kraft.

   1
   4
  • Rune. Jeg takker Gud hver eneste dag for at det finnes troende kristne som uredd våger å si sannheten. Det er en åpenbaringens ånd over deg og Herren fortsatt velsigne deg.
   Vi lever i den ytterste siste tid, og derfor har Gud satt vektere på murene til å varsle og advare.
   Det er ytterst nødvendig å bli åndsdøpt i disse siste tider og søke sammen selv om det er i strid med de onde makter som kontrollerer regjeringen og får dem til å kjempe mot Guds ord og bud.
   Jeg takker Herren som gjorde oss duelige til å være tjenere for en ny pakt, ikke for bokstav, men for Ånd; for bokstaven slår ihjel, men Ånden gjør levende.
   Den Hellige Ånd kaller sitt folk til oppbrudd og opprør fra denne verdens måter og tankesett. Sardes ånden er virkelig virksom i store deler av kristenfolket, og dette har litt for lenge forsuret Guds verk.
   Jesus sa: Luk 9,60 Men han sa til ham: La de døde begrave sine døde; men gå du avsted og forkynn Guds rike!
   La oss som gode stridsmenn stevne fremover og motstå denne drepende ånd som har lagt seg over deler av kristenfolket.

   5
   2
  • Birgir Hermansen når jeg leser dine innlegg da forstår jeg hvorfor Hitler og nazistene kunne få makten .
   Birgir du har glemt din historie, Gud gå oss hodet for å bruke det ikke være roboter for myndighetene.

   Mennesket er ikke til for sabbaten, men sabbaten er til for menesket.

   Menesket er ikke til for myndighetene, men myndighetene er til for menesket, som Gud har skapt i sitt bilde .

   6
   1
  • Det er ingen her som kaller til væpnet opprør, vold eller protestaksjoner. Jeg vil forstå dette med opprør slik at det betyr at vi gjør opprør mot makten ved hjelp av sivil ulydighet samt å avstå fra å ta en vaksine vi ikke har tro på er verken trygg eller som vi kjenner bivirkningene til. Det vil være fult forsvarlig å gjøre opprør med fredelige midler og ved å avstå å ta en vaksine vi ikke har tillit til.
   I denne saken er vi ikke medspillere med regimet. og jeg ser også at flere kompetente røster sier rett ut at disse restriksjonene er i strid med grunnloven.

   8
   1
  • Det var et så tåpelig svar, Rune Lye, at jeg blir både skremt og opprørt over deg. Jeg trodde du hadde mer mellom ørene enn som så. Men selvfølgelig, når man ikke har motargumenter, må man fy til det som heter hersketeknikk.
   Har du aldri hørt om bønn og faste? Og hvilken kraft det er i bønn og faste? Tror du skal lese Bibelen din HELT IGJENNOM. Fra begynnelse til ende. Der vil du få visdom og forstand.

 2. Underlig : I dag snakket jeg med min kone om dette tema – før jeg visste om disse siste utspillene. Jeg antydet at konsekvens for ikke å ta disse vaksinene kan bli : Om du får hjerteinfarkt eller annen sykdom som krever hurtig innleggelse på sykehus : Kan du bli nektet innleggelse grunnet manglende vaksine-bevis. Grunnen som da oppgis er at du vil kunne smitte andre som oppholder seg på sykehuset – både helsepersonell og pasienter.

  13
  1
  • Ja, du er inne på noe vesentlig. Konserter/kino/teater, kan de fleste klare seg godt uten og er således ikke en trussel. Det er det derimot om man nektes nødvendig helsehjelp. Dette har nå gått for langt og utviklingen er virkelig skremmende. Året 2020, er det merkeligste året i nyere tid, for nå kjenner man faktisk at det er noe på gang og det har skjedd ganske kjapt.

   11
   2
 3. Karita kan holde kjeft. Det er vår rett å vite hva vi stapper i kroppen, og velge hva vi ikke vil ha. Hun kan jo få ta den på direkten selv, hvis hun har så lyst til at alle skal ha den?

  Tviler på at hun vil ha den dritten selv, men vil prakke den på den vanlige mannen i gata. Gjelder nok flere av våre folkevalgte.

  10
  2
  • Dette er det alternative medier har fortalt lenge. Det vil i praksis komme et påbud om å ta dritten de tilbyr. Det vil ikke skje før folkeopinionen er modnet med oppslag om hvor egoistiske de som ikke vil ta vaksinen er. Det verste er at kristne også støtter slikt tyranni.
   Noen kristne her inne ser ut til å mene at kristne blindt skal følge ordre fra øvrigheten så sant det ikke går i mot direkte bibelsitater.
   Derfor lar de sine kirker bli stengt ned eller følger ordrene de får fra øvrighets-guden sin.

   9
   2
 4. Davos gjengen er i ferd med å spise sin siste pølse på veg til giljotinen .

  4
  1
 5. Slik snakker en fascist og kommunist Karita Bekkemellem…. Det er slike mennesker som henne fylt av onde krefter i hjertet som er farlig for samfunnet når de får makt. Det ender alltid med død og fordervelse når de begynner å kjøre en slik linje. Historien er full av dem.

  10
  2
 6. Bernt du du vil det samme som satan , du er en satans medløper, ut fra hva du skriver her , der du ønsker total tvang og underkastelse.

  Bernt dersom det blir innført at alle skal ha ett helse sertifikat i form av en tatovering som eller chip innplantat og ingen kan kjøpe eller selge uten og ha dette , vil du gjør som myndighetene sier og påføre deg dette helse sertifikatet ?
  Jeg regner med du vet hva bibelen sier om dyrets merke.

  11
  2
 7. Birgir og Bernt Ingen av dere har mot til å stå frem med identitet, men dere har mot til å latterliggjør , skjelle ut og kreve at alle som ikke følger denne verdens makter og myndigheter skal identifisere seg og settes under for forferdelige lidelser..

  4
  1
  • Hallloooooo….. Hvilken identitet bruker jeg IKKE? Nå ble du tatt med buksa nede. IGJEN.

  • Birgir Hermansen, så bruker du ditt fulle navn og ja jeg burde ha sett det , her gjorde jeg en feil og det står jeg for , men din konklusjon er vel å dra det litt langt ..

   Synes det er bra at du som person våger å stå for hva du sier , men jeg er helt uenig med deg .

   1
   1
 8. Det er stadig tydeligere at det syvende verdensriket – føttene av dels leire og dels jern i Daniels profeti – nå er Anglo-Amerika. Med Donald Trump og Boris Johnson er dette blitt stadig tydeligere. Vi nærmer oss derfor enden på visa og erfarer også at Anglo-Amerika nå er ”Sydens konge” i profetien.

  Europeerne lener seg i stadig større grad mot den tradisjonelle ”Nordens konge” representert ved Russland , Kina og andre tidligere kommuniststater.
  Deres felles bestrebelser på å ødelegge ”Sydens konge” vil IKKE lykkes. I stedet vil alle nasjonene (”dyret”) til sist bli tvunget av Jehovah til å ødelegge all religion gjennom FN – ”dyrets bilde”. Da vil ”dyret” sitte med en enorm makt gjennom FN. ”Hvem kan stå seg mot dette dyret”, sier Åpenbaringen.

  Men når de til sist ufrivillig har tjent som Jehovahs domsfullbyrdere over all falsk religion kommer de med et felles rop om endelig ”fred og sikkerhet”. Men så blir de oppmerksomme på at det fortsatt finnes sanne kristne som ikke bøyer hodet og avsverger sin tro. Lik Farao bak jødene foran Rødehavet vender de sine våpen mot Jehovahs resterende tjenere. Men da er det som de rører ved Jehovahs øyesten og Gud dreper dem alle.

  Det er megaspennende tider, for nå står vi snart foran oppfyllelsen av alle profetier og forbilder Bibelen har å by på. Lykkelig er de øyne som ser dette!

  1
  4
 9. Dette er en plandemi, ingen pandemi. Antall döde i Sverige per 11. desember 2020: 89491, 2019: 88766, 2018: 92185 osv. (Faktatvilere kan sjekke tallene på statista.com) Bruker tall fra Sverige etter som de pga sitt lovverk hittil ikke kunnet foreta en total lockdown. Dette blir behandlet i riksdagen innen kort tid som gir regjeringen (globalistjuntan) fullmakt til å få frie töyler. Sjekk denne om “covid19” (Kinaviruset) : nyadagbladet.se/debatt/covi… Og husk: Etter dette kommer The Great Reset…. Build back better…. Nöye koordinert med “klimatrusselen
  ” NWO. Framtiden er mörk, for ikke å si katastrofal. Hvem ligger bak denne gedigne og onde planen?

  • Ja er det ikke fint at vi endelig kan skue oppfyllelsen av de bibelske profetiene?

 10. “…sa Solberg like etter middag, gjengitt av NTB. – Dette er en frigjøringsdag, for å frigjøre oss fra dette viruset”

  Skam deg Erna. Snakk om frigjøringsdagen når du skal. Ikke nå.

  Karita truer meg faktisk her. Jeg mener hun fortjener å miste jobben eller få en kraftig advarsel. Som Rickard skrev her en annen plass; de som er redde for å bli syke vaksinerer seg jo. Hvordan kan jeg (om jeg ikke tar vaksinen) være til skade for dem da?

 11. Når våre myndigheter vil tvinge i oss en “vaksine” som er hastegodkjent og når de kommer med alvorlige trusler, begynner varsellampene å lyse og alarmklokkene ringe. Myndighetene har en skummel agenda som holder sannheten skjult for oss vanlige folk, men likevel lekker disse sannhetene ut. Denne “vaksinen” er laget av bl.a aborterte menneskefostre og inneholder kvikksølv. Dessuten blir våre gener og arvemateriale forandret. Ikke nok med det, denne “vaksinen” inneholder bittesmå mikrochip som skal overvåke oss vanlige borgere som skal ha oss under total kontroll. Denne “vaksinen” er forløperen til dyrets merke og er verre enn rottegift. En mikstur rett fra helvetes avgrunn.

Det er stengt for kommentarer.