Profeti for 2016: “2016 vil bli et år av terror”

jeremy-hoff-nyJeremy Hoff: Profetiske røster advarer om at 2016 vil bli “The Year Of Terror” hvor Oslo potensielt vil bli rammet

“Her kommer en profetisk advarsel for 2016. -Som jeg før har nevnt, har jeg siden publisering av boken min “22. juli-profetien” kommet i kontakt med en rekke kristne som hadde meget spesielle åndelige opplevelser i forbindelse med 22. juli. Flere av disse har også fortalt meg om hva de opplever vil skje i 2016. Det
tilbakevendende temaet har å gjøre med en svært alvorlig terrorbølge! Et
par av disse mener at den vil treffe Oslo, mens åpenbaringen som andre har fått ikke nevner noen konkrete steder,” skriver Jeremy Hoff i en epost til Søkelys. Jeremy Hoff er forfatter av “22 juli profetien”, en bok som skapte sterke reaksjoner i fjor sommer

-En av dem, Douglas Lilley, fortalte meg for en måned siden at han hadde fått fra Gud at 2016 kommer til å bli “et år av terror” (a year of terror). (Nesten hvert år mottar
22.juli-oslohan et ord fra Herren som handler om det året som kommer, og siden jeg
har kjent ham har det han har mottatt stort sett vist seg å stemme.) -skriver Hoff i sin epost. Hoff legger til at han selv ikke har fått noen spesiell åpenbaring om hva som vil kunne skje i 2016, men han legger frem det andre har fortalt ham om året vi akkurat har gått inn i. Hovedgrunnen til at Jeremy Hoff nå går ut med dette, er at han ser et konsekvent tema i de profetordene han hører fra det profetiske miljøet i Norge, og at det derfor er viktig å opplyse om dette,” skriver Hoff som avslutter det hele med å ønske Guds fred til troens folk. Året 2016 har så langt vært preget av turbulens i aksjemarkedet, en rekke større terroraksjoner, deriblant i tirsdagens angrep i Istanbul som krevde 10 liv og onsdagens angrep i Jakarta i Indonesia hvor minst sju mennesker ble drept, Terror har mer og mer blitt en dagligdags hendelse i nyhetsbilde og i 2016 risikerer Oslo å bli rammet, dersom de profetier Jeremy Hoff refererer til går i oppfyllelse.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Profeti for 2016: “2016 vil bli et år av terror”

 1. Kjell/Sokelys.
  Hva er annonserings prisene du tar for en 6mnd annonse kampanje for en bok ? Jeg spor fordi jeg snart har ute en bok om en mentalt forstyrret mann som tror han er en apostel og profeterer om at Frankrike snart okkuperer Norge fordi franske varer fritt selges i norske butikker og derfor er agenter for en snarlig okkupasjon av Norge.

  Hvor mye vil du ta betalt for en 6 mnd lang annonse kampanje ala den kampanjen du kjorer for Jeremy Hoff sin bok ? Gi meg en god pris.

  • Torodd. Du er velkommen til å sende en pressemelding og ønsker du å skrive et innlegg er du velkommen til det. Jeremy Hoff har sendt innlegg og blant annet denne pressemeldingen om 2016, og den inneholder et aktuelt tema, og ble gjengitt av den grunnen.
   Jeg får innimellom slike meldinger eller uttalelser tilsendt og publisere dem som regel.
   Det er Adsense som står for annonseringen og siden ditt navn figurerer her titt og ofte, så kunne det jo tenkes at din bok ville komme opp her i annonseringen.
   Jeg avventer en pressemelding fra Torps advokat som vil bli lagt ut her i forkant av onsdagens rettssak mot JKC
   Red

  • Saa man faar altsaa helt gratis reklame for et produkt hvis man “profeterer” at det vil bli terror i aar ? Du verden saa billig du er.

   En slik “profeti” er like sikker som det aa helgardere en kamp paa en tippekuppong fra Norsk Tipping. Rent utover at det er en latterliggjoring av bibelen og det kristne budskapet.

   Hva er neste profeti fra den kanten ? At det vil bli en uke med sol i aar som Guds vrede over at sosialistene fremdeles er paa Utoya i ren trass mot Breivik og Gud ? Folg med, folg med !!

   (endel av dette innlegget var sarkasme. Gjett hvilken del…..)

  • Du er litt morsom og. Denne nettsiden dreier seg også om profeti, og da er faktisk Hoffs pressemelding verd et lite oppslag.

 2. Hurra for søkelys
  La fugleulven hyle, inntil det rette menneske forbarmer seg over hen.
  Mangel på kjærligheten skaper tidvis uhyre

 3. Jeg fatter ikke hvorfor det er interessant hva denne forunderlige figuren, Jeremy Hoff måtte mene om noe som helst?
  Alle og enhver kan da forstå at 2016 vil bli et år med flere terroraksjoner. Hoff har tidligere bevist at han ikke er noen profet. Han vet jo faktisk ikke en gang hva en profeti er!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *