Profet Kent Christmas: Jeg går ikke tilbake på det Gud har vist meg og Guds lille rest står fast i tro

Profetrøsten Kent Christmas har ennå ikke tenkt å beklage eller gå tilbake på sine profetiske ord. Pastoren som leder menigheten Regeneration Nashville er blant dem som ennå tror at Guds vilje med Donald Trump vil vinne frem. Hans budskap er primært ikke rettet til de som bærer “kristennavnet” men heller til “Guds remnant” (rest) som er en term som blir stadig mer aktuell å bruke om dem som følger Jesus i disse siste dager. Termen “kristen” har etterhvert blitt så utvannet -at den ikke lenger er egnet til å beskrive dem som tror på Jesus Kristus og lever i etterfølgelse av Kristi ord. Kent Christimas budskap til Guds lille rest eller “hjord” er et budskap om å lære å stå i tro selv når tingene ikke syntes å stemme med det profetiske budskap.

Chris Yoon står fast i troen sammen med de andre profetiske røstene som har spådd Trumps andre periode som president

Mange profeter har gitt opp og beklaget sine spådommer om Trumps to perioder i Det Hvite Hus, men flere står fortsatt fast og forventer et mirakel. Imidlertid har flertallet av kristne forlengst avskrevet mirakler så derfor taler Kent Christmas til døve ører. Det er vissheten om dette som gjør at Christmas adresserer sitt budskap til “Guds rest” som i følge ham er den rest som skal kjempe gjennom det Gud har lovet. De fleste kristne er for utålmodige til å vente på Guds time og dersom ikke tingene skjer etter deres kalender eller på de måter man normalt forventer. -Det er først når kurven er tom og alle menneskelige måter og metoder er utprøvd at Gud griper inn og Rødehavsmiraklet kan skje, er budskapet Kent Christmas hamrer inn til hjorden som lytter til hans forkynnelse. Kent Christmas tar dermed samme ståsted som Mark Taylor, Hank Kunneman, Chris Yoon og Wance Walnau ser ut til å ha valgt. Stå fast på profetiene og stole på at den Gud som skapte himmel og jord -vil komme til å oppfylle de profetord Han angivelig har gitt til et stort antall profetiske røster. Nemlig at Gud skal avsløre all korrupsjon, bedrag og dobbelthet, bringe frem en tredje vekkelse og ikke minst sørge for at Trump får sin andre periode som president. Hvorvidt dette oppfylles gjenstår å se. Så langt er vel falsk profet de termer som blir mest brukt om disse profetrøstene. “Vi har aldri sett profetord bli testet på samme måte som nå,” sier Christmas i sin video

Facebook Comments

2 tanker om “Profet Kent Christmas: Jeg går ikke tilbake på det Gud har vist meg og Guds lille rest står fast i tro

 1. Kent Christmas har rett. Mange kristne har i løpet av de siste månedene avslørt at de er noen åndelige krøplinger som er ute av stand til å tro.
  De avviser fullstendig at Gud har makt til å oppfylle de profetier Han har gitt til sine profeter. Den kristne menighet er kontrollert av vantro mennesker som ikke er den rest Gud har i disse tider.
  Vi ser allerede nå hvor kjapt Joe Biden senker USA ned i syndens pøl.
  Guds plan vil vinne frem

  5
  2
  • Gud oppfyller ikke falske profetier,🙄
   Når man trodde at du ikke kunne bli dummere, så akselrerer du til et nytt nivå, av tåpeligheter, konspirasjoner og løgner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *