John MacArthur etter installasjonen av Biden: The Kingdom of Light Amidst the Kingdom of Darkness

Et nytt regime er installert i det hvite hus og en ny konge ser ut til å sitte på tronen. Etter at Biden har satt i gang sitt prosjekt med å føre Amerika tilbake til synd og pervesjon. I sin tale tar John MacArthur er oppgjør med den agenda Joe Biden, Kamala Harris og makteliten nå fremmer. John MacArthurs svært tydelige tale, treffer spikeren på hodet og sier tingene akkurat som de er. Mørkets makt har tatt over Amerika, og signalene på frafall og kommende dom blinker overalt.

Facebook Comments

3 tanker om “John MacArthur etter installasjonen av Biden: The Kingdom of Light Amidst the Kingdom of Darkness

 1. Det er veldig vanskelig å forstå at mørket senker seg over USA, perversiteten blomstrer og at landet faller helt i synd når ca 50% stemte på Trump. Skal det virkelig så lite til for at dommen kommer?? Hvis påstandene om juks er reelle så er det enda flere enn 50% som støtter Trump. Hvorfor skulle dommen komme straks det er en ny president?? En skulle tro at de som ikke er demokrater vil demme opp for synden og perversiteten?

  • Hans Henrik, du er rimelig blind når du ikke ser den omfattende sensuren og knebllingen som pågår, fikk selv slettet alle mine innlegg i kommentar feltet hos avisa Dagen , da jeg ikke hadde ett politisk korrekt synspunkt vedrørende valget i USA .

   Det er Facebook som styrer moderator på kommentar feltet til Dagen.

   Vel Hans Henrik, du har jo de ” rette meninger ” så da blir du ikke kneblet , bare så synd at du blir lurt.

   1
   1
  • du blir ikke sensurert i Dagen fordi du ikke er politisk korrekt. Det er fordi du har noen spinnville teorier uten rot i virkeligheten.
   Så lenge noen tror på løgnen vil den leve lenge. Til orientering så tror mange mennesker at jødene og frimurerne vil overta verden. Nå i våre dager tror mange at muslimene vil overta verden. (mange=noen kristne fanatikere). Det jeg vil få frem er at konspirasjonsteorier lever videre om i litt annen form. Valget i USA er over og ingen bevis er lagt frem slik at skarpskodde advokater kan overbevise en haug av konservative dommere.
   Og at Facebook sensurerer og er moderator på Dagen er det morsomste jeg har hørt på lenge. haha

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *