Irsk professor advarer mot Covid-19 vaksinen

Den irske professoren Dolores Cahill ved University College Dublin advarer folk mot å ta den omstridte Covid-19 vaksinen. I følge professoren er vaksinen dødelig og i en video bannlyst fra YouTube forteller hva hun mener er farene ved vaksinen. Hennes påstander møter selvfølgelig motbør da de såkalte “faktasjekkere” kun ønsker å promotere politisk korrekte synspunkter på Covid-19 og vaksinen som er utviklet i rekordtempo. Siden vaksinen er utviklet raskt er det begrenset informasjon om hva slags langsiktige bivirkninger denne vaksinen gir.

Professor Cahills budskap om Covid-19 vaksinen er så avgjort verd å vurdere før man tar vaksinen som nå pushes på befolkningen.

5 tanker om “Irsk professor advarer mot Covid-19 vaksinen

 1. Det finnes en annen plattform som ikke sensurerer dette, og mange andre leger. Mange leger som sier convid 19 har en kur. Derfor har dette blitt forbudt å skrive ut, og gi pasienter. Ei av legene sa alle pasientene hun hadde behandlet, hadde 100% effekt.

  Flere av disse legene har blitt fratatt jobb og autorisasjon. Videoen deres er bannet fra youtube, men den er fremdeles på andre platformer.

  4
  1
 2. Selv professorer kan miste vett og forstand. Hun her er tilbakevist av et samlet faktasjekkere.

  • Selv et samlet lass av fakta sjekkere synes keiserens nye klær er fantastiske.

  • Og mange velger å tro løgner. Det er så mye mer behagelig og lettvint atte 🙄

  • Hvem betaler “faktasjekkere”?
   Her i Norge er faktasjekkerne eid av MSM og tilliten til disse mediene er lik null.
   Jeg tar ikke i mot noe som presenteres av msm og deres faktasjekkere. De er betalte løgnere som lyver på vegne av msm og eliten. Opprør, opprør mot Gestapo og Pravda

Det er stengt for kommentarer.