Ny kundeklage mot Christensen. “Kristen” passasjer oppbrakt over å høre bibelsitater fra radioen

Blogger og bussjåfør Jan Kåre Christensen har fått en ny kundeklage rettet mot seg etter en busstur som fant sted den 14 desember i fjor. Kunden hadde ringt til kundesenteret etter en busstur hvor Christensen skal ha hørt på et program hvor det ble servert “opplesning fra Bibelen og salmer. Passasjeren som selv hevder seg å være “kristen” følte seg krenket på vegne av andre “ikkekristne” ombord på bussen. Termen å kalle seg “kristen” er etterhvert blitt så utvannet -at den knapt lenger er gangbar for å beskrive etterfølgere av Jesus Kristus. I kundeklagen fra den “kristne” kvinnen står det videre at radioen ble spilt på normalt nivå, men at bibelsitatene kunne høres klart og tydelig blant passasjerene.

Den angivelige “kristne” kvinnen som var ombord på bussruten fra Skøyen til Galgeberg 14. desember rundt klokken 1005 må ha følt seg skikkelig krenka over bibelsitat og salmelesning -siden hun ble så krenket at hun på vegne av  antatt”ikke-kristne” medpassasjer tok seg bryet å ringe ned til Ruters kundesenter for å klage på Christensen. I sin klage skal den “kristne” kvinnen som ikke har tålt at hennes “Herres” ord ble delt til andre -selv om Mesteren har gitt sin misjonsbefalingen ha sagt dette: “Det var Bibelopplesning og salmer på bussen. Dette er ikke greit med tanke på at det er andre ikkekristne ombord på bussen. “Det var på normalt volum, men det hørtes klart og tydelig ut for passasjerene. Opplesningen varte hele turen,” gjengir Ruter fra den “kristne” kvinnens klage. La meg først si det slik og jeg sier det klinkende klart: Jesu Kristi kirke trenger ikke slike “kristne” kvinner som føler seg krenket fordi Guds Ord blir spilt og lar seg høre av alle. La meg gjenta klart og tydelig: Slike “kristne” kvinner er ikke ønsket i Guds menighet -for i Guds menighet ønsker vi at alle skal få høre Bibelens ord, fordi dette ord er det eneste som kan frelse mennesker fra evig fortapelse. Det kan kanskje syntes hardt: Men slike “kristne” kvinner står på utsiden av Jesu Kristi kirke og demonstrerer det i ord og handling, Det faktum at kvinnen ble oppbrakt av Guds Ord (angivelig på vegne av ikke-kristne som selv ikke kan ha følt seg krenket) -forteller vel at det er den “kristne” kvinnen som selv ble krenket av salmer og Bibelord.

Viser at jeg snakker sant om lydvolum

“Unibuss har mottatt en ny kundeklage som forteller min «historie» som sann, mens Unibuss blir atter igjen gjort til spott og spe! Jeg kan ikke noe annet enn å le, når nå alt er så åpenbart at jeg er blitt oppsagt p.g.a. jeg spiller kristne radioprogrammer,” skriver Christensen på egen blogg. Christensen mener at den “kristne” kvinnens klage styrker hans sak og dokumenterer at det er selve det kristne innholdet og ikke lydvolum som er årsaken til at Unibuss har gitt Christensen sparken. En annonym kontrollør som overvar en busstur med Christensen på sensommeren i fjor syntes å bekrefte at Christensen ikke spiller radioen spesielt høyt og at det rett er slett er innholdet i programmene det blir reagert på. Den siste klagen fra den angivelige “kristne” kvinnen bekrefter fire ting. Først av Christensen syntes å snakke sant når han sier at volumet ikke er høyere enn blant andre bussjåfører som har på radioen under bussturene, og dernest at Unibuss ser ut til å mislike at han spiller kristne radioprogram og tilsist at den “kristne” kvinnen rett og slett ble oppbrakt over å høre Guds ord bli forkynt. Det fjerde punkt syntes å være at termen “kristen” nå er blitt så utvannet av folk som hevder seg å være “kristne” uten å være det -at termen  “kristen” knapt er dugende til noe som helst mer.

Tekst: Kjell Andersen

14 tanker om “Ny kundeklage mot Christensen. “Kristen” passasjer oppbrakt over å høre bibelsitater fra radioen

 1. Kan ikke forstå at denne saken hører hjemme på en kristen nettside. Jeg har annet å være opptatt av i denne siste alvorlige tiden vi lever i.

  1
  7
  • Nå vet ikke jeg hva du er opptatt av Jorunn i denne siste tid.
   Noen av oss er som Christensen opptatt av at det bibelske budskapet skal bli proklamert til mennesker før det er for sent.
   Jeg klarer ikke å forestille meg noe som er mer viktig enn å formidle Bibelens ord til mennesker.
   Kanskje du har noe mer viktig enn evangeliet og formidle?

   10
   1
  • Hvem bryr seg om hva du er opptatt av Jorunn? Noen av oss er opptatt av det viktige, nemlig at Bibelens ord skal bli spredd.
   Stå på Jan Kåre. I denne saken har du mange med deg som støtter og ber.

   5
   1
 2. Sant nok. “Kristen-navnet” har lite innehold i vår tid.
  Falske forkynnere og navnekristne har sugd ut meningen av ordet.
  Nå skjuler all slags urenhet og falskhet bak kristennavnet.
  Det er så avgjort på høy tid og bytte ut termen kristen med noe mer dekkende.
  Når vi ser hvor frafalne kirken og mange menigheter og mennesker er blitt, er det på høy tid at vi finner et annet ord som beskriver oss som er etterfølgere av Jesus Kristus. Ellers er det helt åpenbart at det er innholdet i det broder Christensen spiller som er problemet og ikke lydvolum. Unibuss ønsker å kvitte seg med Christensen fordi han spiller radio med evangelisk innhold.
  Dette er en form for diskriminering vi ikke bør godta -men som det vil bli mer og mer av. Dette siden Unibuss allierer seg med sutrende og krenka kristne kvinner.

  5
  1
  • Tenk om alle sjåfører skulle spille den musikken de liker? Jeg tenker bare på hvordan det kan være å komme inn i en butikk hvor de spiller musikk som ikke jeg holder ut, nærmest djevelsk. Ingen musikk i offentlige rom, spør du meg, uten at man har fått tillatelse til å stille seg opp for å vitne og synge. Ellers har vi mange muligheter om vi bare benytter den rette anledning.

 3. En « Karen» kjerring som legger seg opp i saker de ikke har noe med å gjøre. Dette er et kvinnfolk fenomen. Denne damen har nok ondt blod mot Christensen og hun vet nok hvem han er. Det er ondskap som driver henne.

  2
  1
 4. Jeg ber om å gå i de ferdilagte gjerninger. Jeg elsker Jesus og brenner for at mennesker skal bli født på ny i disse siste dager. Men jeg provoserer ikke.

  • Hvis du er redd for å provosere ved å bekjenne Jesunavnet og spre evangeliet, kan du ikke si noe som helst noen gang noe steder, utenom innenfor veggene til menigheter som er preget av gjenfødte kristne.

   3
   1
 5. Det er vanskelig å forstå at du mener det. Her er en bussjåfør som blir FORFULGT av onde mennesker. Ikke fordi de er IMOT kristendom. Men fordi de HATER mannen.

  1
  2
 6. Kjære Spiff
  Det er alvorlig det du bebreider meg for, men du må selv stå inne for det. Jeg kan snakke om Jesus over alt. Men jeg ønsker å være ledet av DHÅ. Om det er i kjøttet jeg snakker, kan jeg bare provosere mennesker. Rett Ord i rett tid etter som DHÅ leder, det er mitt ønske og mål. Jeg daglig bønnen: Gud hjelp meg å tie når jeg skal tie og tale når jeg skal tale. Og om jeg har sagt noe i kjøttet, så må jeg be om tilgivelse for det. Vi må hver dag bekjenne den synd som vi blir minnet om. Jeg vil ikke ha fokus på alle slags problemer i denne siste tiden, men på Jesus, som snart kommer igjen. Vi er inne i den siste prøvelsens tid nå, som kommer til å bli mye verre. Om vi skal klare å stå i denne tiden, er det Ordet og Bønnen som er førsteprioritet. Utfra hvilen i Kristus, kan vi gå ut i de ferdiglagte gjerninger. Dette er min bønn og min lengsel.

 7. Skjønner nå at formålet med å høre på kristenradio på bussen slik at alle passasjerene, klart og tydelig skal høre hvert ord, er å drive evangelisering på bussen.

  Å høre på kristenradio så lavt at bare sjåføren hører det, er greit.
  Men å høre på opplesning av salmer eller bibelvers fra Skøyen til Galgeberg er ikke greit. Denne kristne damen hørte hvert ord som ble sagt.
  Da kunne ikke lyden være så lav at kun Christensen hørte det.
  Christen kan ikke være på jobb og drive med evangelisering samtidig.

  2
  4
  • Tøv.
   Selv om lyden er lav, så kan nok enkelte høre hva som blir spilt på radio.

   Jeg hadde en leder med meg på bussen juni 2020.

   Da avtalte vi hvor lyden skulle stå.

   Det var på det nivået jeg alltid har spilt og spiller.

   Med andre ord, jeg spiller radio på det lydnivået som avtalt.

   Ledelsen i Unibuss sier at en kan høre på de radioprogrammer enn vik.

   Med andre ord, her møter Unibuss seg selv i døra og oppsigelsen imot meg finnes det null troverdighet og grunnlag for.

   2
   2
 8. Tøv.
  Selv om lyden er lav, så kan nok enkelte høre hva som blir spilt på radio.

  Jeg hadde en leder med meg på bussen juni 2020.

  Da avtalte vi hvor lyden skulle stå.

  Det var på det nivået jeg alltid har spilt og spiller.

  Med andre ord, jeg spiller radio på det lydnivået som avtalt.

  Ledelsen i Unibuss sier at en kan høre på de radioprogrammer enn vil og ønsker.

  Med andre ord, her møter Unibuss seg selv i døra og oppsigelsen imot meg finnes det null troverdighet, grunnlag og eroppkonstruert. .

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.