Prinsesse falt i koma etter Pfizers-Covid vaksine

En thailansk prinsesse gikk i koma kort tid etter å ha mottatt “the jab” som de kaller vaksinen. Kort tid etter at prinsessen fikk sitt “booster-skudd” falt hun i koma og har vært bevistløs i tre uker. Det er nå økende kritikk mot Pfizers livsfarlige vaksine i Thailand. Dette de har i disse sprøytene er en livsfarlig gift som kan ta livet av unge og gamle, rike og fattige, kongelige eller ikkekongelige. Kveldens Redacted tar opp Pfizer-vaksinen og kritikken som nå reiser seg i Thailand.

Thailand kan bli det første land i verden som kan oppheve kontrakten med Pfizer. Programmet går live men oppslaget om Pfizer-vaksinen og prinsessen som endte i koma etter å ha mottatt giftsprøyten er det første innslaget i kveldens program

13 tanker om “Prinsesse falt i koma etter Pfizers-Covid vaksine

 1. Som tjener for Jehovah Gud og bror av Kristus slipper jeg unna slike somatiske eksesser. Prinsippet er nemlig at jeg overhodet ikke spiser folk. Verken blodbestandeler eller såkalt “medisin” som er basert på humane ingredienser. Så fordi jeg setter ett hundre prosent lit til min himmelske Pappas råd, unngår jeg å være kannibal – menneskeeter.

  10
  11
  • Har man tatt disse vaksinene har man tatt en dødelig gift som skader mennesker. Har lagt merke til følgende: Mange av dem som har tatt sprøytene er forherdet og stolte. Se bare på Gransker.
   Mer og mer om hvor skadelige disse vaksinene er har begynt å sive ut til befolkningen, men vaksineagendaens talsmenn som i realiteten har motiv å ta livet av folk -forsøker av all kraft å så tvil om hva som kommer frem. Covid vaksinene har gjort noe med dem rent mentalt og åndelig. Det er kommet en ånd av spott, hån og vantro i dem.
   Vi ser eksempelvis mange på Facebook ennå driver å latterliggjør og spotter dem som ikke har latt seg ødelegge av dette djevelske medikament.
   Her er et eksempel fra facebook

   1
   6
  • Der vsr så den FALSKE profeten Bjørn på plass igjen med sine løgner og mistenkeliggjøring, som vanlig. Han er sin far, som heter djevelen og satan, opp ad dage. Har Birgir Hermansen tatt coronavaksinen?

  • Birgir.
   Med eller uten vaksine er du av samme ulla som de på Facebook.
   Dere er drevet av samme åndsmakt.
   Hån og spott og vantro er deres fellestrekk.
   Dere samler ikke til motstand mot antikrist og hans velde.
   Den som ikke samler med Jesus, han sprer.

  • Bjørn,

   Du sier jeg er forherdet.
   Er man forherdet dersom man etterlyser sannhet, etterrettlighet eller reagerer på at noen lyver og villeder?
   Ja, da er jeg forherdet.

   Jeg håper du er sannferdig og ærlig i alt det du gjør. At du legger vinn på å ikke lyve eller å spre løgn.
   Hvis ikke ….? Ja, hva er du da Bjørn?

   3
   4
 2. Hadde bare noen kunnet bekrefte at påstandene var sanne hadde innholdet i artikkelen vært mye mer interessant.
  Kongehuset i Thailand har visstnok aldri bekreftet at noen i kongehuset er vaksinert eller ikke vaksinert. Jeg ser at på nettet (f.eks: https://www.techarp.com/facts/pfizer-thai-princess-vaccine/) så påstås det at videoene som brukes er manipulert, at påstander er tatt ut av løse luften etc etc.

  Så ja, jeg sår tvil om påstanden fremmet her, men jeg har ikke noe belegg for å påstå at den er usann. Men dersom den følger resten av sensasjonssakene på Redacted, så er også dette en skaff-flest-mulig-visninger-for-å-få-mest-mulig-penger-sak.

  Jeg kan gjenta det jeg sa i går:
  “Ser dere ikke hva dere gjør? Ser dere ikke at ved å spre usannheter, fremme og videreformidle konspirasjonsteorier dere vet er usanne, ved å lyve og skremme så ødelegger dere folk? Er dere så forblindet og ufølsomme?
  Jeg mener ikke dere skal slutte å advare mot vaksiner eller mot myndigheter. Det er sunt å ikke stole på alt og alle. Det er også godt at noen reflekterer på en annen måte enn «alle andre». Men ved å lyve og spre usannheter er dere en del av problemet, ikke en del av noen løsning. Skam dere!”
  https://www.sokelys.com/spikeproteiner-invaderer-alle-storre-organer-og-starter-en-akselerert-aldring/#comment-2037413

  6
  6
  • Du forsvarer vaksinene Qanon/Gransker , jeg tror de fleste her inn nå forstår at covid vaksinene er livsfarlige og at det ikke er sikker og effektiv, du Qanon /Gransker godtar at folk dør og blir hardt skadd av disse gift vaksinene, det er tydeligvis ikke noe problem for deg , men at vi på Søkelys advarer folk mot denne giften , det er ett stort problem for deg Qanon/Gransker.
   Qanon/Gransker du er en sann djevel , en satans tjener av verste sort , for du ser at folk dør og blir skadet i hopetall av vaksinene, men du bryr deg ikke .

   Som sagt tidligere, det finnes mange Qanon/Gransker der ute , det kan være din fast legge , eller din menighets forstander , det kan være professor eller din nærmeste venn , uansett om de forsvarer denne rottegiften som covid vaksinene er da sky dem som pesten.
   Jeg har selv erfart 2 unge friske menn , med en fysisk form godt over gjennomsnittet , han ene vitnet om at han aldri hadde hatt så vondt i hjertet noen gang , han andre måtte låne bilen min og kjøre til sykehus, mens han var på jobb hos meg .
   Disse to er flotte unge friske menn , begge jobbet hos meg og begge sitter nå med skader på hjertet.
   Mens du Qanon/ Gransker er opptatt av at vi her på Søkelys skremmer folk , eier du ikke skam ?

   3
   9
  • Fra faktisk.no , pluss min kommentar.:
   Utdrag fra faktisk.no
   ” Teorien ser ut til å basere seg på ett forskningsprosjekt fra Massachusetts Institutt of Technolegy ( MIT ) om såkalte 《 qantumdot》tatoveringer. Tatoveringene er tenkt som et digitalt vaksinasjonskort som pasienten har med i huden. Dette prosjektet har fått økonomisk støtte fra Bill & Melinda Gates Foundatiton.” Direkte sittert fra Faktisk.

   Min kommentar: ville du tatt en sånn tatovering på din høgre hånd eller på din panne , dersom det blir påkrevd for å bevise at du har de rette vaksinene .
   Neste tror du at ett sånn ett merke I fremtiden kan bli påkrevd for å kunne kjøpe og selge ? videre tror du det som står i bibelen at det kommer en dag der du ikke kan kjøpe eller selge uten og ha dette merket ? Tror du at dette er noe Bill Gates ønsker?

   Neste : Direkte sitat fra faktisk.no

   I virkeligheten mener Gates at befolknings veksten i verden vil avta av seg selv dersom nok barn blir vaksinert mot vanlige, dødelige sykdommer. Grunnen er at at spedbarns dødeligheten i fattige land vil gå ned, noe som ifølge Gates i sin tur vil føre til at folk får færre barn ”

   Min kommentar, hvorfor skulle folk få færre barn , dersom barne dødelighet går ned ? Dette er en absurde tanke, med mindre folk ikke har mat til å gi til barna, da vil de dø av sult og folk orker ikke tragedien med å få flere barn .

   Fra faktisk.no
   ” I intervjuet sier Gates at vaksiner kan sikre at flere barn overlever. Det vil igjen føre til at det blir født færre barn, ifølge Gates. Dette skyldes at i utsatte områder ikke får mange barn fordi de ønsker seg store familier, men fordi de vet at mange av disse barna deres vil dø ”

   Min kommentar:
   Hva dør disse barna av ? Jo de dør av sult og underernæring.

   Konklusjon: Bil Gates ønsker å vaksinere barn i fattige land for så og la dem sulte ihjel.

   Nei Qanon /Gransker jeg lyver ikke , ifølge faktisk.no

  • Rune jeg ser ikke noe poeng i å diskutere med deg. Hverken sak eller prinsipielt. Du evner ikke å argumentere seriøst. Noen ganger lurer jeg på om du i det hele tatt leser det som skrives.

   I min kommentar sier jeg at det er sunt med motstand og motargumenter. Det som ikke er sunt er løgn og usannheter.
   Det står jeg for.

   Men jeg skal svare deg på det som står nedenfor:
   Du har nesten kopiert mine sitater fra faktisk.no. Jeg svarte deg på disse i går (https://www.sokelys.com/spikeproteiner-invaderer-alle-storre-organer-og-starter-en-akselerert-aldring/#comment-2037405)

   Det vi er uenige om er hva formålet er.

   Ang vaksinemerket:
   Jeg forklarte inngående i går (https://www.sokelys.com/spikeproteiner-invaderer-alle-storre-organer-og-starter-en-akselerert-aldring/#comment-2037410)
   Husk dette ble funnet lenge før vi hadde noe covid.

   Du påsto at “Bill Gats vil gi folk vaksiner , men etterpå får de ikke mat , så de kan lære seg att det ikke lønner seg å få flere barn ” Det er løgn.

   “intervjuet sier Gates at vaksiner kan sikre at flere barn overlever. Det vil igjen føre til at det blir født færre barn, ifølge Gates. Dette skyldes at foreldre i utsatte områder ikke får mange barn fordi de ønsker seg store familier, men fordi de vet at mange av barna deres vil dø.»

   Med andre ord sier han ikke at han vil redusere befolkningen, men at befolkningsøkningen vil avta når fattige ikke trenger å få så mange barn for å sikre sin egen overlevelse. I noen kulturer har man nemlig store barneflokker for å sikre sin egen alderdom. Dersom færre barn dør trenger man ikke sette så mange til verden. Det er vesentlig forskjellig å redusere en økning og redusere en befolkning.
   Og jeg vet at du også mener at det er riktig å gi barn en mulighet for å overleve

   Noen av konklusjonene dine er så tåpelige at jeg nekter å tro at du tror på dem selv.

   Jeg slutter der Rune.
   Du skjemmer deg bare ut dersom vi fortsetter.
   Husk bare å være sannferdig i alt hva du gjør.

  • Du beviser igjen hvilken satans tjener du er Qanon/Gransker

   Mitt poeng er ikke å vinne en diskusjon, men å advare mot djevler som deg Qanon /Gransker. folks død og lidelse vitner mot deg Qanon/Gransker

Det er stengt for kommentarer.