Spikeproteiner invaderer alle større organer og starter en akselerert aldring

Spikeproteiner assosiert med covid-viruset og mRNA-vaksiner kan forårsake akselerert nedbrytning av celler i menneskekroppen, og forårsaker at organer biologisk eldes raskere og fører til tidlig død. Denne skremmende hypotesen ble fremsatt av franske forskere, som konkluderte med at piggproteiner indusert av Covid-infeksjoner og mRNA-injeksjoner forkorter DNA-sekvenser kjent som telomerer, som beskytter endene av kromosomene, og dermed reduserer forventet levealder. I en artikkel fra august 2021 publisert i den franske avisen France Soir, fremhevet forskerne en kinesisk studie som viste at piggproteiner svekket endotel-funksjonen hos marsvin, som deretter ble replikert med menneskeceller.

Les hele saken fra Steigan

Spikeproteiner invaderer alle større organer og starter en akselerert aldring

32 tanker om “Spikeproteiner invaderer alle større organer og starter en akselerert aldring

 1. Jeg oppfordrer folk til å lese den franske undersøkelsen, undersøke hvem som står bak og hvilken historie disse har, og så gjøre seg opp sin egen mening om troverdigheten.
  Kanskje finner du at disse franske forskerne er absolutt troverdige, kanskje ikke.

  7
  1
  • Hvilken menig har du Qanon/Gransker om troverdigheten til Dr Anthony Fauci ?

   Det som er med deg Qanon/Gransker det er at du legger føringer for hva folk bør mene utifra det folk måtte finne av opplysninger på MSM , selfølgelig lager de dritt pakker å prøver å fremstille alle som advarer mot covid vaksinene i ett negativt lys .

   Du er deg selv lik Qanon/Gransker og du tjener denne verdens makter og myndigheter.

   1
   4
  • Hvorfor sår du tvil om alt som har med dette å gjøre? Er det din jobb å diskreditere alt og alle som kommer frem til noe annet enn MSM serverer? Din intense fremtoning for å så tvil om alt mennesker opplever, om det er selve sjefen for Pfizer som nekter å svare på noe som helst, ansatte som kommer med avsløringer som ikke var ment for allmenheten oa, så fortsetter du å komme med masse tvil og pynter på at man må finne ut selv. Sjefen for Pfizer har da vitterlig sagt han at ikke har tatt denne «vaksinen» selv. Hva tenker du om det da? Du trenger ikke svare!

   1
   2
  • Jeg kunne sagt: “Stol på alt Steigan sier. Alt han sier er alltid balansert og troverdig. Ikke still kritiske spørsmål.”

   … eller jeg kan be deg tenker selv.
   Det kan jo være at du kommer til samme konklusjon som Steigan. Det er lov. Og da har du jo sjekket og funnet at kildene er til å stole på.

   Å stole på én kilde, om det er Søkelys, Steigan, FHI, WHO, NRK etc, er ikke smart. Dersom du ikke sjekker fordi du er redd for å hva du vil finne, redd for å utfordre “dine sannheter”,… ja, da har du kapitulert.

   Når det gjelder om sjefen for Pfizer ikke er vaksinert, så var det nytt for meg. Og selv om jeg ikke finner noe om dette i farten, så tror jeg deg på ditt ord.
   I et tillitsperspektiv er det ikke bra, men så har Pfizer ødelagt mer tillit tidligere (https://www.dagbladet.no/nyheter/avslorer-rystende-pfizer-skandale/74549966)
   Jeg skal ikke si at du skal mene det ene eller andre. Du finner for- og motargumenter dersom du undersøker. Da kan du gjøre det opp en egen menig. Det er mitt poeng.

  • Når det gjelder sjefen for Pfizer, så jeg selv intervjuet der han sa det. Ordrett hvorfor han ikke tok den husker jeg ikke, men det hadde noe med «sikkerheten å gjøre». Veldig betryggende, nei ikke i det hele tatt. Hun som varslet, sa ingen som jobbet der tok den. Betryggende, nei.

   3
   2
  • Du vrir deg som en slange Qanon/Gransker, jeg spurte deg om Anthony Fauchi.

   Hvem tror du som har stor påvirkning og legger føringer for disse organisasjonene du nevner ?
   Kan det være Bill Gates ? WEF ? og hvilke uttalte mål har disse ?

   Bill Gates mener hvertfall at det er alt for mange folk i denne verden og han har selv utalt at ved å vaksinere folk kan verdens befolkningen reduseres med minst 15 % , så begrunner han dette med noen absurde forklaringer for å begrunne dette.

   Som sagt Qanon/Gransker du er en satans tjener .

   Når det gjelder Steigan.no så fremstår de som objektive og fakta søkende i sin dekning av covid og covid vaksinene

   1
   2
  • Når det gjelder påstanden om hvem som unngår å svare på spørsmål så har du og jeg en lang historikk rundt akkurat det. Det har vært veldig utfordrende å få deg til å holde deg til de sakene vi har diskutert.

   Men for å svare deg:
   Jeg har ingen problemer med troverdigheten til Anthony Fauchi.

   Du sier Bill Gates har uttalt at det er for mange folk i verden og at vaksinene kan brukes for å redusere verdens befolkning med 15%.
   Det er en påstand du kommer med. Da spør jeg hvor du finner belegg for en slik påstand? Hvor og når har Bill Gates uttalt dette?

   Dersom du mener Steigan.no fremstår som objektive og faktasøkende er du nok en av veldig få i Norge som mener akkurat det. Objektive og faktasøkende nettsider presenterer flere syn, presenterer og diskuterer argumenter for og imot og sier åpent dersom de har personlige synspunkter. Steigan og Søkelys gjør ingen av delene.

  • Gått du bekrefter hvem du tjener Qanon/Gransker

   Nå hører dere at Qanon/Gransker sier rett ut at han mener Anthony Fauchi er troverdig, Anthony Fauchi fremstår som front figuren for denne verdens makter og myndigheter sitt fremming av covid narrativet, Qanon/Gransker har alltid fremmet den store løgnen.

   1
   3
  • Gransker, mitt hjerte går ut til de som er blitt skadet og har fått irreversible lidelser av denne sprøyten. Jeg mistenker at noen kjente som har tatt sprøyten, noen flere enn en gang, noen en gang, har fått kjenne på dette. Siden det nå er gått halvannet år siden, er det nok dessverre vanskelig for de det gjelder å se eller tenke sammenheng.

   Jeg tenker at muligheten er stor for det, uten at jeg kan si det er det, men etter det som er fremkommet, må jeg også la den muligheten være åpen. Å se den videoen av en sunn og veltrent mann, som nå trenger hjelp til det meste, gjør noe med meg, og jeg unner ikke mennesker å bli ødelagt pga en sprøyte som skal hindre sykdom/smitte og som mange har tatt i god tro. Forstår du at ordet medlidenhet er ganske fraværende for disse ofrene mange mennesker er blitt pushet til å ta.

   Noen føler de får ikke hjelp, for det er sannsynligvis ingen hjelp å gi for å gi de helsen tilbake. Disse menneskene har jeg vondt av, for det er ikke sånn det burde være. Man skal ikke ødelegge andre menneskers helse, for deretter og diskreditere det mange nå opplever. Det er nå såpass mange, at det må innrømmes at ting kan ha en sammenheng, men det sitter altfor langt inne. Er vi mennesker blitt så kynisk og stygg?

   Når jeg skriver at det er tre av oss med magnetisme i familien grunnet en PCR test, så blir jeg latterliggjort og ikke trodd. Når vi endog får mobiltlf til å henge der, så er det selvsagt noe vi har fått i oss. For meg har det vært en grusom tid etter at jeg fant info om denne testen som er så « uskyldig». Det er ikke arvelig å ha sterk/svak magnetisme noen steder.

   2
   2
  • Betina, Qanon/Gransker går god for Anthony Fauchi som sier covid vaksinen er sikker og effektiv.
   Du Betina og mange med deg ser at disse vaksinene er alt annet en sikkre og effektive , like fult fremmer Qanon/Gransker Anthony Fauchi som troverdig, så får dere dømme selv.

   1
   1
  • Rune,
   jeg har nå svart deg på det du ba om svar på.
   Kan du svare meg på det jeg spurte om også. Eller, for å bruke dine egne ord, vrir du deg unna som en slange slik du pleier?

   Betina,
   som jeg har sagt noen ganger så har jeg vondt av deg og alt du har opplevd. Det skal du vite.
   At vi har forskjellige meninger om mye er nå sant, men vi har samme frelser og har et stående løfte om at vi kan komme til Jesus med alt som tynger. Han har lovet at han vil være med hele veien. Jeg ber for deg

  • Rune,
   å si at jeg fremmer Fauchi som troverdig er å overdrive. Jeg har vel knapt nevnt navnet hans en eneste gane. Jeg svarte deg på et direkte spørsmål om hvordan jeg tolket han troverdighet. Det er ikke det samme som å fremme Fauchi.

   Jeg har prøvd å forklare deg tidligere at selv om noe er sikkert og effektiv, så betyr ikke det at det er ufeilbarlig og et 100% skjold. En bil er sikker, men du kan dø i den. En influensavaksine er f.eks. 80% effektiv, men det betyr at der er 20% sjanse for å få influensa likevel. Sikker og effektiv er ikke absolutte tall. Dette vet du også.

  • Rune – siden du beskylder meg for å vri meg unna spørsmål regner jeg ikke med at du gjør det samme:

   Du sier Bill Gates har uttalt at det er for mange folk i verden og at vaksinene kan brukes for å redusere verdens befolkning med 15%.
   Det er en påstand du kommer med. Da spør jeg hvor du finner belegg for en slik påstand? Hvor og når har Bill Gates uttalt dette?

  • Var det bare det du Qanon/Gransker nevner , jeg skrev om Bil Gates ? det stod en etterfølgende tekst, det Bill Gates begrunner det med er at ved vaksinering så øker en folkehelsen og så øker en livskvaliteten ved å kunne gi utdanning og da får en folk i utland opp på ett vestlig nivå og på den måten blir det ikke så attraktivt å få mange barn og dette vil føre til befolkning reduksjon.
   Problemet er at skal du få til dette så må en ha en omfordeling av verdier , som går fra rik til fattig , det nytter ikke bare å starte å vaksinere folk .

   Bill Gates hovud mål er befolkning reduksjon, og selvfølgelig prøver han å pakke dette i en absurde eventyr fortelling, du kan ikke stå å si rett utt at du ønsker å ta livet av store deler av verdens befolkningen, det vet til og med Bill Gates

  • Ja Rune?
   Det sier veldig mye om deg dersom du ikke svarer på mitt spørsmål til deg. Veldig mye!
   Husk at du anklaget meg for å vri meg som en slange dersom jeg ikke svarte deg.

  • Beklager, men mitt innlegg ble skrevet mens du postet ditt.

   Om resonnementet du tilskriver Bill Gates kan ha noe for seg skal jeg ikke vurdere, men du sier at han ” har uttalt at det er for mange folk i verden og at vaksinene kan brukes for å redusere verdens befolkning med 15%.”

   Det betyr indirekte at han skal ha sagt at vi kan bruke vaksinene til å ta livet av folk. En slik påstand må du ha fra et sted. Dersom det ikke egentlig var det han sa, men noe du har resonnert deg fram til, betyr det at du bløffet litt?

  • …og du har ennå ikke svart på hvor påstanden “Bill Gates hovud mål er befolkning reduksjon” eller at “[Bill Gates har sagt] at vaksinene kan brukes for å redusere verdens befolkning med 15%.” kommer fra.

  • PS Qanon/Gransker, Bill Gates ønsker å redusere verdens befolkningen ved hjelp av vaksinering, dette begrunner han med at om mange i uland blir vaksinert , så blir det så mange barn som overlever og foreldre vil ikke ha råd til å ha dem og derfor vil det slutte å få mange barn , dette var en uttalelse han ga i 2011 og du finner artikkel om dette på ditt favoritt nettsted faktisk.no
   Dette er til og med verre en hva jeg påsto om Bill Gates, for jeg mener at han også la inn utdanning og økt levestandard som innsats faktor, men det ha faktisk sier at, la dem bare få mange barn og deretter la dem svelte ihjel, det er ren djevelskap og si noe sånn.

   Videre står det om Bill Gates på ditt favoritt nettsted faktisk.no at Bill Gates har bidratt med sponsing til utviklingen av ett vaksine plaster som etterlater ett merke i huden , som viser om du er vaksinert og dermed kan fungere som ett vaksine sertifikat.
   For å sitere bibelen: Alle må motta ett merke i høgre hånden eller pannen og ingen kan kjøpe eller selge uten dette merket.

   Som sagt dette står rett ut i en artikkel på faktisk.no fra 2020 som omhandler Bill Gates og påstander rundt micro chip i vaksinen eller Bill Gates ønske om micro chipe verdens befolkningen, artikkelen omhandler også Bill Gates ønske om reduksjon av verdens befolkningen.

   Du er å blir en satans tjener Qanon/Gransker en djevel på lik linje med Bill Gates.

   Og til Betina og dere andre ikke hør på denne giftige slangen som Qanon/Gransker er , hans mål er å manipulere dere og dere er absolutt ikke skyldig å svare ham noe som helst , han er ikke interessert i sannheten, kun denne verdens løgn, så vet han å kviskre dere i øret de rette ordene om Jesus, for å forføre dere , som dere kan se han har gjort med Hannah.

  • Jeg har kommentert disse påstandene om Bill Gates tidligere. Men det kan jo virke som om du har en selektiv hukommelse.

   Du sier:
   “Bill Gates ønsker å redusere verdens befolkningen ved hjelp av vaksinering, dette begrunner han med at om mange i uland blir vaksinert , så blir det så mange barn som overlever og foreldre vil ikke ha råd til å ha dem og derfor vil det slutte å få mange barn , dette var en uttalelse han ga i 2011 og du finner artikkel om dette på ditt favoritt nettsted faktisk.no”

   Fra faktisk.no: “I intervjuet sier Gates at vaksiner kan sikre at flere barn overlever. Det vil igjen føre til at det blir født færre barn, ifølge Gates. Dette skyldes at foreldre i utsatte områder ikke får mange barn fordi de ønsker seg store familier, men fordi de vet at mange av barna deres vil dø.”

   Med andre ord sier han ikke at han vil redusere befolkningen, men at befolkningsøkningen vil avta når fattige ikke trenger å få så mange barn for å sikre sin egen overlevelse. Det er vesentlig forskjellig å redusere en økning og redusere en befolkning.
   Og jeg vet at du også mener at det er riktig å gi barn en mulighet for å overleve.

   Jeg er også helt sikker på at du også mener det er riktig å gi fattige vaksiner mot malaria, polio og andre potensielt dødlige sykdommer. Så kan vi være uenige om covidvaksinene, men covid eller covidvaksiner fantes ikke da Gates uttalte dette i 2011. Han snakket om å gi vaksiner for å unngå at fattige døde.

   “Videre står det om Bill Gates på ditt favoritt nettsted faktisk.no at Bill Gates har bidratt med sponsing til utviklingen av ett vaksine plaster som etterlater ett merke i huden, som viser om du er vaksinert og dermed kan fungere som ett vaksine sertifikat.”

   Det stemmer. Jeg mener du har misforstått begrunnelsen fullstendig, men et slikt merke er foreslått.

   Og dersom du prøver å bruke Faktisk.no til støtte for dine argumenter må du linke direkte til artiklene der det faktisk står det du sier det står. Dersom jeg søker på Faktisk.no etter “Bill Gates” finner jeg f.eks.:

   “Nei, Erna Solberg har ikke gitt bort milliarder i det skjulte til Bill Gates”
   “Økt spredning av konspirasjons­teorier om Bill Gates i Norge”
   “Ikke tro på disse koronakonspirasjonene om Bill Gates”
   “Bill Gates kontrollerer ikke vaksineorganisasjonene som får penger av Norge”

   Faktisk.no avviser alle dine påstander som tull, vas og konspirasjonsteorier.

  • Rune, hvis dette vaksineplasteret viser hvem som er vaksinert, må vaksinerte folk har fått i seg være dyrets merke. Det gjelder faktisk den PCR testen også, alle disse som har greie på dette som Lee Merrit (vet ikke om navnet er riktig skrevet), Tenpenny, Celeste Solum og mange flere, sier de vaksinerer deg med den testen. Jeg snakker ikke her om hjemmetester og de samme testene legekontorene har tatt, men de som ble gitt på teststasjoner. Jeg greier faktisk ikke forholde meg til at jeg kan ha blitt snikvaksinert og dermed ha tatt dyrets merke. Mitt liv er helt endret pga denne dritttesten som har gjort meg livredd for dyrets merke. Denne Paul Mills som sier det er dyrets merke, «du er forført» altså er jeg fortapt grunnet denne dritttesten. Det er få som forstår hvordan det er å tenke på dette, kan jo ikke snakke med vaksinerte kristne om hvordan jeg sliter med om det er dyrets merke eller ikke. Prøvde faktisk for en god tid tilbake å høre med noen tidligere kristne bekjente jeg tenkte kanskje ikke hadde tatt den. Det var ikke noen hjelp å få der. Den eneste som faktisk har forstått hvor fælt det er å tenke på om man har tatt dyrets merke, er faktisk Kjell her, og en annen uvaksinert. Hvis man har gått i seg nanopartikler og hydrogel, som de sier kan kobles til «skyen» da må man jo være «merket». Er det ikke det det står om i åpenbaringen da?

   1
   1
  • Hei Betina, jeg er helt sikker på at test pinene innbærer at du har tatt dyrets merk, ja godt mulig de inneholder skadelige stoffer.

   Dersom det blir introdusert ett vaksine plaster, som også etterlater ett merke , som kan skanes og brukes til eks logge inn i nettbanken, handle med osv. da er jeg sikker på at dette er dyrets merke og den giften en får inn i kroppen via vaksine plasteret er av en type som gjør at ens gudgitte DNA blir ødelagt på en sånn måte at det ikke lenger er noe håp.
   Når det gjelder de som har tatt covid vaksinene, som er blitt gitt via sprøyter , så tror jeg ikke disse utelukker fra Guds frelse , men jeg tror det er veldig helse skadelige og på sikt vil de ta livet av folk . Jeg hadde en teori om at disse kunne være det samme som å ha tatt dyrets merke, men det ville vært om en fikk godkjent å ta en ren QR kode tatovering for å kunne kjøpe og selge , dersom en alt hadde fått covid sprøyter, men om vaksinen følger selve plasteret som lagger merke, så er jeg nokså sikker på at covid sprøyter som er blitt tatt ikke utluker fra Guds frelse , men tvert om heller opptukter folk , når de for se og føle på bivirkningene, opptukter dem til å søke Jesus og gå i bøn til han .

   Så Betina, mulig har PCR testen gitt deg skadelige bivirkninger, men du har Guds nåde og du er frelst , men djevelen anklager deg , det er han som fyller deg med angst og sier at du har mistet Guds frelse , du tror vel ikke på djevelen?
   Betina nå skal du la disse vonde tankene dine fare å så skal du gjøre som Petter da han begynte å synke fordi han så på bølgene rundt se , heller gripe tak i Jesus og se på han .

   Når jeg står rådløs, skremt av meg selv og verden rundt meg , når jeg øyner intet håp , da griper jeg i tro tak i Jesus jeg klynger meg til han , han er mitt håp og jeg skylder ikke denne verden noe som helst, så får verden og denne verdens barn anklage så mye de vil.

  • Til Betina,

   Jeg skal ikke gi meg ut på lange eller kompliserte forklaringer, men “plasteret” som Rune referer til er et merke som er tenkt brukt i øde og fattige strøk, der man ikke har oversikt over innbyggere, hva de heter, fødselsdato etc etc slik som vi har i utviklede land. Når man mangler slike vesentlige id-muligheter er det utrolig vanskelig å vite om noen faktisk har fått en vaksine – det være seg mot polio, malaria, covid el.l. Man kunne sikkert brukt fingeravtrykk til akkurat det samme, men det krever et fungerende datasystem, strøm, at man faktisk lagrer informasjon om folk etc etc. Tanken er at dersom man heller merker hver enkelt som har fått en eller annen vaksine – ikke bare covid – kan man enkelt senere finne ut at de er vaksinert eller ikke, og hvilke vaksiner de har fått, uten at folk selv trenger å kunne formidle det. Husk at i land der folk ikke kan skrive, ikke vet når de er født og ikke har fungerende offentlige tjenester er det umulig å ha oversikt over om folk får malariamedisin 1 eller 17 ganger.
   Med andre ord er dette merket en id på samme måte som ditt fødselsnummer, men merket i huden. Men husk – dette var noe man fant på lenge før covid, og selv om det også helt sikkert kan brukes også for å se om noen er vaksinert mot covid så har det ikke noe med covid å gjøre.

   “Hvis man har fått i seg nanopartikler og hydrogel, som de sier kan kobles til «skyen» da må man jo være «merket».”

   Uansett hvilket merke eller vaksine du tar blir du ikke koblet til skyen. Jeg skjønner jo at “skyen” kan virke skremmende, men skyen er bare et nettverk av datamaskiner.
   Og dersom det var så enkelt å koble noe til “skyen” hadde vi aldri hatt problemer med dekning på mobiltelefonen, bærbar pc etc etc.
   Informasjonen som du leser eller legger inn på Søkelys er ikke lagret på en enkelt datamaskin noe sted. Alt er lagret i et nettverk av datamaskiner. Og der er så mange datamaskiner i nettverket at det fremstår som en hel “sky” av maskiner. Søkelys er med andre ord lagret i skyen. Alt du finner på internett er i “skyen av datamaskiner”.

   Betina – uavhengig av hva andre påstår – så ber jeg for deg.
   Jesus spurte ikke røveren på korset hva han hadde gjort. Han tilgav en angrende synder og lovet at han skulle være med til paradis. Jesus spør ikke hva du har gjort. Jesus har sonet for alt det du har gjort og det du kommer til å gjøre.

   Rune, Kjell og mange andre på Søkelys:
   Ser dere ikke hva dere gjør? Ser dere ikke at ved å spre usannheter, fremme og videreformidle konspirasjonsteorier dere vet er usanne, ved å lyve og skremme så ødelegger dere folk? Er dere så forblindet og ufølsomme?
   Jeg mener ikke dere skal slutte å advare mot vaksiner eller mot myndigheter. Det er sunt å ikke stole på alt og alle. Det er også godt at noen reflekterer på en annen måte enn “alle andre”. Men ved å lyve og spre usannheter er dere en del av problemet, ikke en del av noen løsning. Skam dere!

  • Rettelse Betina bæ
   Jeg mente å skrive at : Jeg er helt sikker på at disse test pinene ikke innbærer at du har tatt dyrets merke , men nå kommer djevelen til å bruke mine skrive feil i mot deg Betina, men da skal du klynge deg enda mer til Jesus og ikke sjå deg rådvill omkring , ikke gruble på allslags teign, for dette vet djevelen å bruke imot deg Betina, han kommer til å si til deg det var egentlig ikke en skrive feil osv. Han vil gjøre alt for å så angst og gru i deg , for å få deg til å gi opp , men du Betina trenger ikke svare på djevelen sine anklager mot , for du klynger deg til Jesus og han har sagt alle de som kommer til meg vil jeg ingenlunde støtte bort .

   Selv når jeg oppdaget skrive feilen min til deg Betina, så kjenner jeg på anklagen som er djevelen, men han når ikke inn, for jeg klynger meg til Jesus.

  • Qanon/Gransker tror du Bill Gates gjør noe som kun er tenkt brukt i øde strøk , tror du de utvikler ett vaksine plaster bare for å bruke de i øde strøk ?

   En annen ting Qanon/Gransker hva skal folk med vaksine om de dør av sult ?

   Du er en simpel fyr Qanon/Gransker en satans tjener en liten djevel.

  • “En annen ting Qanon/Gransker hva skal folk med vaksine om de dør av sult ?”

   At noen er fattige, ikke har utdannelse eller bor i et øde strøk betyr ikke at de holder på å dø av sult. Det betyr heller ikke at de ikke kan få alvorlige sykdommer de kunne unngått med en enkel og billig vaksine. De kan faktisk ha mye mat, fremdeles være fattige og likevel bli syke.

  • Bill Gates vil gi folk ett vaksine plaster som setter igjen ett fysisk merke , Bill Gats vil gi folk vaksiner , men etterpå får de ikke mat , så de kan lære seg att det ikke lønner seg å få flere barn .

   Bill Gates sammen med Anthony Fauchi gikk også god for at covivaksinene var sikre og evektiv, nå får folk i hope tall alvorlige bivirkninger og dør av dem og sannsynligvis har vi bare sett begynnelsen på tragedien, men du Qanon/Gransker fortsetter å gå god for disse folkene, på alt du opplagt må ha fått med deg .

   Bill Gates ønsker å innføre ett kontroll system, som gjør at ingen kan gjøre noe uten og ha vaksinert seg , WHO jobber aktivt med å innføre obligatorisk vaksine sertifikat verden over.

   Du er en djevel Qanon / Gransker og du vil ikke folk vel .

  • Rune, du lyver:
   “Bill Gats vil gi folk vaksiner , men etterpå får de ikke mat…”

   “…Covidvaksinene var sikre og evektiv”
   Det stemmer, men det betyr ikke at de er ufeilbarlige

   “du Qanon/Gransker fortsetter å gå god for disse folkene [Fauchi og Gates]”
   Jeg går ikke god for alt disse gjør, men har personlig ikke noe problem med dem.

   Rune du lyver:
   “Bill Gates ønsker å innføre ett kontroll system, som gjør at ingen kan gjøre noe uten og ha vaksinert seg..”

   Rune, du lyver:
   “WHO jobber aktivt med å innføre obligatorisk vaksine sertifikat verden over”

   Du som lyver, påstår mot bedre vitende og tillegger andre uriktige utsagn. Men det er meg du kaller en djevel.
   Hva har jeg sagt som er løgn? Hvilke usannheter har jeg kommet med?
   Du slenger rundt deg med alle mulige påstander og beskyldninger, men har ennå ikke kunnet vise til noe som underbygger noe av det. Og ikke en eneste gang har du funnet at jeg har løyet. Ikke en eneste gang!
   Likevel kaller du meg en løgner og en djevel?
   Jeg tror det kan være lurt at du går litt i deg selv snart.

   ….jeg stopper der Rune

  • Qanon/Gransker du er en satans tjener og sannheten finnnes ikke idag, selv når det lyser deg rett i ansiktet, så fortsetter du å manipulere, selv når du får det skriftlig fra dine egne kilder som eks fakta.no så manipulere du.

   Du Qanon/Gransker går god for Anthony Fauchi sine utsagn om at covid vaksinene er sikker og effektiv, selv om den opplagt ikke er det .

  • Til dere som velger å følge Qanon/Gransker dere vil ende opp med å ta alle de giftige covid vaksinene myndighetene anbefaler/ pålegger dere å ta og dere vil til slutt ende opp med å ta dyrets merke, for Qanon/Gransker går god for alt dette , passer dere for denne djevelen som Qanon/Gransker er og hør ikke på han , han smigrer dere med fine ord , han sier han er en kristen , men han tjener satan og forfører folk til å følge denne verden, det finnes dessverre mange Qanon/Gransker der ut , det kan være legen du stoler på ,, eller predikanten eller en annen øvrigheten eks Vebjørn Sellbekk eller media som Wikipedia, NRK eller helse organisasjonene eks helse Norge , de holder tilbake sannheten om vaksinene hvor farlige det er , men nå ser vi folk sannsynligvis dør i hopetall som følge av vaksinen skader , vi ser bla Bill Gates sterk jobber opp mot at det skal bli innført obligatoriske vaksine/ helse sertifikat vi ser at WHO har fått utvidet full makt av nasjonene osv . men la deg ikke lure av disse mange Qanon/Gransker der ut , for de har en sleip tunge og de tjener alke satan og de er alle djevelens barn , om det kan klø deg i øret med fine ord om Jesus, så ender det alltid med at de vil du skal ta dyrets merke til slutt .
   Qanon/Gransker og hans like vil dere ikke vell , sky dem som pesten.

Det er stengt for kommentarer.