MIT-professor: mRNA-sprøytene må stanses umiddelbart – de dreper og skader mennesker

Fra Steigan: Professor Retsef Levi er MIT Expert in Analytics, Risk Management, Health Systems, Food & Agriculture Systems, Manufacturing & Supply Chain Management. Han er ekspert på legemiddelsikkerhetsanalyse og krever umiddelbar stans av alle covid-mRNA-vaksiner. Det er nettstedet Steigan som har lagt ut saken som opprinnelig var publisert på nettsiden derimot.no

«De bør slutte fordi de forårsaker et enestående nivå av skade, inkludert død av unge mennesker og barn,» sier han i en video han har lagt ut på Twitter:

Bevisene øker og er ubestridelige for at MRNA-vaksiner forårsaker alvorlig skade inkludert død, spesielt blant unge mennesker. Vi må slutte å gi dem umiddelbart!

Covid-«vaksineringen» er den største fiaskoen noensinne

Redaksjonen i svenske SwebbTV kommenterer uttalelsens fra professor Levi slik: “mRNA-«vaksinen» mot covid må stoppes umiddelbart. Det er ingen tvil. Det er meldingen fra MIT-(Massachusetts Institute of Technology) professor Retsef Levi, som publiserte en offentlig melding om dette på sin Twitter-konto. Det han sier er veldig urovekkende. Ifølge professoren er dette «det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie».

The evidence is mounting and indisputable that MRNA vaccines cause serious harm including death, especially among young people. We have to stop giving them immediately! pic.twitter.com/chFLvqlDqu— Retsef Levi (@RetsefL) January 30, 2023

Flere og flere stemmer heves nå sterkere og sterkere for å stoppe de såkalte covid-vaksinene. MIT-professor Retsef Levi sier rett ut at «stoffet» må stoppes. Nå! På Twitter har han publisert en video der han nøye forklarer hvorfor. Retsef Levi har tidligere vist at israelske myndigheter dekker over informasjon om bivirkningene av covid-vaksinen.

«– Jeg lager denne videoen for å dele min sterke tro på at alle covid-19 mRNA-vaksinasjons programmer må stoppe umiddelbart» sier han. «De bør avvikles fordi de fullstendig har mislyktes i å innfri alle de annonserte løftene om effektivitet. Og enda viktigere, de bør avsluttes på grunn av det voksende og ugjendrivelige beviset på at de forårsaker enestående skade, inkludert død hos unge mennesker og barn.»

Levi ble personlig bekymret for vaksinefaren i midten av 2021, sier han, da det ble klart at mRNA-vaksinen forårsaker myokarditt, som er betennelse i hjertemuskelen. Og det er ikke ufarlig, som noen har hevdet.

«– Siden myokarditt er kjent for å være vanskelig å diagnostisere, da det ofte har vage symptomer eller til og med kan være subklinisk uten symptomer – og det er kjent for å være en hyppig årsak til plutselig hjertestans utenom sykehus, spesielt blant unge – ble jeg veldig bekymret for at det ikke ville bli oppdaget av de eksisterende vaksinesikkerhets-overvåkingssystemene» fortsetter han.

Samtidig er det «gjentatte bevis for at mRNA og lipidene faktisk trenger inn i blodsystemet» ifølge professoren. Likeledes er det sterke bevis for at dødsfall tidlig etter vaksinasjon er på grunn av vaksine-forårsaket myokarditt, forklarer han.

«På dette tidspunktet tror jeg det er avgjørende kumulative bevis, som bekrefter vår bekymring for at mRNA-vaksinen faktisk forårsaker plutselig hjertestans, sekundært etter vaksine-forårsaket myokarditt. Og dette er potensielt bare én måte som de forårsaker skade på. Så med alle disse bevisene, tror jeg ikke vi har noe annet etisk eller vitenskapelig valg enn å fjerne disse medisinske produktene fra markedet, og stoppe alle mRNA-vaksinasjonsprogrammer.»

«Dette er klart det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie, både når det gjelder effekt og sikkerhet. Og vi må undersøke og tenke ordentlig over dette: Hvordan havnet vi i en situasjon hvor det også er det mest lønnsomme produktet i medisinske produkters historie?» avslutter han.

Fra Swebbtv, publisert 31 januar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light for Derimot.no

5 tanker om “MIT-professor: mRNA-sprøytene må stanses umiddelbart – de dreper og skader mennesker

 1. Nå Qanon/Gransker hva kritisk/negativt har du å komme opp med mot denne Profesoren ?
  Venter i spenning…

  5
  7
  • Der var trykkokeren fra Varhaug igjen ja.
   Du sitter bare å verker etter å skjelle meg ut du. Eller?
   I “god kristen, advarende ånd” så innbyr du til krangel og å få lov til å komme med ukvemsord? Hadde det vært noe i målet ditt med å advare så hadde du ikke bedt meg om å bidra på Søkelys.
   Dersom du mente noe med advarslene dine hadde du muligens svart på direkte spørsmål fra meg, “avslørt” det du kaller løgn eller kommet med fakta som underbygget eller undergravde det jeg sa.

   Men nei, du er så forblindet av hat mot meg at du ber meg om å kommentere slik at du kan skjelle meg ut.

   Jeg tror jeg avstår Rune.
   Hadde spørsmålet kommet fra noen andre, så kanskje, men du er nå så avkledd og naken at jeg ikke vil la deg skjemme deg enda mer ut.
   Fokuser på å advare du, vis omsorg, vær sannferdig og god mot dine medmennesker. Da kommer du langt og får det mye bedre med deg selv. Jeg ber for deg.

   (PS! jeg har ikke undersøkt saken, sjekket hvem denne professoren er eller om opplysningene virker troverdige)

   5
   1
  • Så det er svaret dit Qanon/Gransker, sannheten lyser deg i ansiktet , du har selv gått god for denne rotte giften, du har godt god for personer som Anthony Fauchi, som sier at vaksinen er sikker og effektiv.

   Men nå dør folk i hopetall av bivirkninger , i tillegg til andre veldig alvorlige bivirkninger.

   Men du Qanon/Gransker er mest opptatt av om jeg skjemmer meg ut , i ett forsøk på å redde deg selv.
   Du burde vært opptatt av å komme med en beklagelse til alle de som har advart mot vaksinen, men det er du ikke .

   Du Qanon/Gransker og dine likesinnede har sørget for manges død og lidelse pga dere har aktivt mot arbeidet og deskreditert alle som har advart mot vaksinen.

   Du er en simpel person Qanon /Gransker, en satans tjener og du kommer ikke til å slippe unna.

  • “Du er en simpel person Qanon /Gransker, en satans tjener og du kommer ikke til å slippe unna.”

   Du som aldri anklager noen, men kun advarer, klarte det kunststykket å komme med en personkarakteristikk, en anklage og beskylding og en trussel i en og samme setning.

   Ha en fin helg Rune. Håper du tar til vett en dag.

  • Alle de som nå dør og lider av bivirkningene på vaksinen vitner mot deg Qanon/Gransker en dag må du og dine likesinnede stå til ansvar !

Det er stengt for kommentarer.