Pride – et sykdomstegn

Både frafallskirken og endel kristne stiller seg gjerne bak pride selv om Guds ord fordømmer alt pride og homobevegelsen står for og forfekter. (Foto You Tube)

Kommentar av Trine Overå Hansen: Pride – et sykdomstegn  Da Pride-festivalen først begynte å arrangeres i Norge, var det bare i Oslo de vulgære paradene fant sted. Nå ser vi at det er stadig flere steder som ønsker arrangementene velkommen. Eller kanskje de føler seg presset til å huse Pride-parader. Det er nærmest blitt slik i samfunnet at om vi ikke uttrykker begeistring for Pride, er vi hatefulle mennesker. Til og med mange kristne omfavner Pride-festivalene. Det gjør det enda vanskeligere for både ungdom og voksne å si hva de mener, når de ikke støtter opp om slike utskeielser i gatene,” skriver Trine Overå Hansen i en kommentar publisert i avisen Norge i Dag

En modig lærer på Stord la i forrige uke ut en status på Facebook, som satte ord på det mange mener. «Eg kvir meg til å skriva dette innlegget. Mange vil mislika det, og nokre bli sinte. Det får våga seg. 15. september skal det vera Pride-parade på Stord, og Gud sørgjer. Ikkje fordi han er fornærma, men fordi han elskar oss, og fordi han veit at det einaste som kan gjera oss lukkelege, er at me følgjer han og er lydige mot hans bod. Men no hyttar me knyttnevane våre mot han, og bed han om ikkje å blanda seg inn i liva våre». Snart var VG og andre store medier på saken. Rektor mente heller ikke det var greit, og mannen fjernet etter hvert innlegget. Men hvor er det blitt av ytringsfriheten i landet om det er bare dem som ønsker en utbredelse av en homofil livsstil med seksuelle utskeielser som har lov til å si hva de mener? Det burde også være greit å stå opp for det fundamentet som samfunnet vårt faktisk er bygget på, den kristne grunnvollen. Og i en kristen samfunnsforståelse er det kun det heterofile ektseskapet som er gyldig som ekteskap. Alle andre former for unaturlig samliv er et opprør mot selve skaperverket, og ikke minst mot Gud.

Det er ikke å ta samfunnet framover å oppheve de trygge rammene for barn å vokse opp i. Og mange av oss ønsker heller ikke at barna våre skal eksponeres for de vulgære homoparadene, med lettkledde mannfolk og kvinnfolk i all slags positurer. At det er så få som står opp mot dette, er et alvorlig sykdomstegn i samfunnet vårt. Det minste er at det må det være rom for å være uenig i at en homofil livsstil er til gagn for samfunnet. Det er også sørgelig med alle politikere som faller, en etter en, for homoagandaens press. De sier «Verden har gått videre og det har vi også.» Men det er ikke noe moderne eller nyskapende over denne livsstilen. Allerede mange hundre år før Kristus var denne livsstilen vanlig, og er en av årsakene til at Gud utslettet Sodoma og Gomorra.

La oss håpe det ikke går så langt med vårt eget land før vi våkner opp.

Kommentaren er opprinnelig publisert i avisen Norge i Dag, men det er ikke vanskelig å stille oss bak Trine Overå Hansen her

3 tanker om “Pride – et sykdomstegn

  1. ”Døm ikke verden for verden skal Gud dømme. Det er blant dere selv dere skal dømme”, sier skriftene.

    Sett fra deres side er det altså de frafalne kristne som er en forbannelse. Verden for øvrig seiler sin egen sjø.

    1
    2

Det er stengt for kommentarer.