Tidligere velstands-evangelist Jim Bakker tror at det andre seglet i åpenbaringsboken vil bli åpnet før jul i 2018

Jim Bakker var en av USAs fremste velstandsprofeter inntil hans virksomhet og tjeneste kollapset i skandaler, sex. penger og fengselsstraff. (Foto: Søkelys)

Jim Bakker var tidlig på 1980 tallet en av USAs mest populære og grådige velstandsevangelister og levde i sus og dus på givernes gaver. Bakkers livsstil var så overdådig og i dyp konflikt med Guds ord, og David Wilkerson ble av Herren selv påminnet om å sende Jim Bakker en tydelig advarsel med oppfordring til omvendelse.  Advarsler som ble  sendt ham personlig fra David Wilkerson som flere ganger tidligere hadde vært gjest på Jim Bakkers TV program, inneholdt ikke akkurat et budskap som klødde Jim Bakker i øret, og han valgte å avfeie Wilkersons budskap som falskt. Imidlertid skulle det ikke gå mange år før Guds dom rammet hans virksomhet som kollapset. Bakker selv ble idømt en lengre fengselsstraff for bedrageri.

Denne bibelen ble Jim Bakkers redning under sitt fem år lange fengselsopphold hvor Jim Bakker brukte å skrubbe toalettene som fengsels-jobb. (Foto fra You Tube)

I 1987 kollapset Jim Bakker og PTL ministries da det ble offentlig kjent at teleevangelisten hadde hatt seksuell omgang med Jessica Hahn, og deretter kjøpt hennes taushet for givernes penger. Skandalen var et faktum og Jim Bakker som i dag har tatt avstand fra velstandsevangeliet ble dømt til fengsel for bedrageri. Jim Bakker som selv levde et liv i sus og dus på hjordens bekostning og nektet å lytte til David Wilkersons advarende personlige budskap -og fortsatte å leve sitt liv på tross av det alvorlige budskapet fra Den Hellige Ånd gitt gjenom David Wilkerson. Budskapet Wilkerson sendte var et kall til omvendelse fra grådighet og seksuelle synder som Bakker og en annen predikant hadde begått mot Jessica Hahn i 1980. På tross av at Jim Bakker forsøkte å kjøpe Jessica Hahn’s taushet med penger begynte kom sammenbruddet i 1987 og skandalen var et faktum. Hele hans virksomhet og alt den kontroversielle teleevangelisten hadde bygd opp kollapset og i 1989 ble en gråtende Jim Bakker dømt til 45 års fengsel. Mannen fikk i tillegg et mentalt sammenbrudd og ekteskapet med Tammy Faye Bakker gikk i stykker. Under en senere rettshøring fikk Jim Bakker redusert straff og ble gitt en dom på 8 års fengsel, men slapp ut etter fem år for god oppførsel. I etterkant av skandalen og fengselsoppholdet har Jim Bakker tatt avstand fra sine tidligere læresetninger, og utgav i 1998 boken  »Prosperity and the Coming Apocalypse» som er et oppgjør med den type religiøs tro som blir fremmet av menn som Jan Hanvold, Rodney Howard Browne og Guillermo Maldonado.

Vil andre segl brytes innen utgangen av desember 2018?

Og det kom fram en annen hest, som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned; og det ble gitt ham et stort sverd. Foto: Pixabay

“Da Lammet brøt det andre segl, hørte jeg det andre av de fire vesener si: «Kom!»  Og det kom fram en annen hest, som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned; og det ble gitt ham et stort sverd. (Åp 6,3-4) Johannes Åpenbaring som er den siste boken i det nye testamentet er datert til ca år 99 etter Kristus. Selve boken bærer sitt navn etter apostelen Johannes som var den som mottok det viktige budskapet som er til hele Guds menighet. Boken selv omtaler bokens innhold som “Jesu Kristi åpenbaring” som Gud gav “for at han (Kristus) skulle vise sine tjenere det som snart skal skje. Dette skjedde ved at en engel kom til Johannes og det ble kunngjort i form av synlige tegn for Johannes. Mange kristne er tilbakeholdne med å lese eller å bruke åpenbaringsboken fordi den oppfattes som vanskelig å forstå, dette på tross av at det er knyttet opp et spesielt løfte (salig er ) -til dem som leser, hører og tar vare på det som er skrevet i den apokalyptiske boken. I selve teksten Jim Bakker bruker som bakgrunn for sitt budskap finner vi at det andre segl i åpenbaringsboken åpnes og vi møter en rytter som rir på en flammende rød hest. Videre forteller teksten at rytteren på den røde hesten ble gitt et stort sverd, og han ble gitt å ta freden bort fra jorden slik at folk skal slakte hverandre.  “Og det kom ut en annen hest, som var rød, og ham som satt på den, blev det gitt å ta freden fra jorden, og at de skulde slakte hverandre, og det blev gitt ham et stort sverd.” (Åp 6,4)  -Med andre ord taler åpenbaringsboken her om krig, vold og ufred.. “Før julen i år vil det skje noe vi ikke tidligere har sett tidligere. Det vil bli en rystelse vi aldri har opplevd maken til,” sier Bakker i videoen.. (saken fortsetter….)

Prepper for endetiden

Mens kristenfolk flest velger å leve sine liv uten å være rede eller gjøre noen forberedelser på vanskelige tider som kan komme, har Jim Bakker langt på vei blitt en av dem som forbereder seg eller “prepper” for vanskelige tider. I stedet for å manipulere hjorden til å finansiere hans personlige livstil og luksus, slik han gjorde som fremgangsrik teleevangelist og lykkeprofet. Nå oppfordrer Jim Bakker Guds folk til å gjøre seg både mentalt og fysisk rede for vanskelige tider, og på hans nettsider kan man kjøpe mat og varer med lang holdbarhet som kan lagres i tilfelle det skulle oppstå en krisesituasjon. Jim Bakker er bare en av stadig flere amerikanske kristne som tror at vanskelige tider nå står for døren, og som derfor legger tilside mat, medisiner og andre nødvendige forsyninger for krisesituasjoner, streik, krig eller naturkatastrofer. Blant kristne er det forskjellige meninger omkring dette temaet, og min mening er å ha et balansert og fornuftig syn på denne saken. Min gamle og avdøde bestefar som opplevde både første og andre verdenskrig sa alltid at det var fornuftig å legge litt til side for kriser og vanskeligheter, for selv om det er få tegn på at krig vil komme til Norge, kan likevel streiker, strømbrudd eller andre ting oppstå som gjør at det er lurt å legge til side litt mat, drikke og andre nødvendigheter dersom noe skulle skje.

Søkelys vil presiere at alle menneskelige profetier må prøves på Skriftens ord og de eneste profetier som er å anse som absolutt sanne er de som står skrevet i Bibelen som er Guds ord.

 

 

 

 

Facebook Comments

47 tanker om “Tidligere velstands-evangelist Jim Bakker tror at det andre seglet i åpenbaringsboken vil bli åpnet før jul i 2018

 1. Jeg tror at det en “hellig prepper” burde være mest opptatt av er å ikke gå i samme fella som Peter da han sa “om jeg så skal dø med deg”. Men det var bare selvhevdelse.

  Livet er uanett så kort. Hvis man lar det jordiske i seg dø, så betyr betyr noen år fra eller til ikke så mye?

 2. Å “la det jordiske i seg dø” betyr at man undertrykker sine kjødelige, syndige tilbøyeligheter ved å la ånden styre sitt liv. Alle med himmelsk kall som dør vil enten være godtatt og komme hjem til himlene, eller miste sitt liv for bestandig – i Gehenna.

  For det store flertallet med et jordisk håp som mennesker er det tre muligheter:

  1) De sviktet sin Gud og må dø for bestandig.

  2) De får overleve Harmageddon og komme inn på en ny og renset jord.

  3) De dør nå før Harmageddon av sykdommer, ulykke e.l. Dernest får de en oppstandelse til liv inne i tusenårsriket og er gjennom første prøven. Den siste kommer rett etter de tusen år for alle jordboere, når Djevelen slippes løs på ny en kort stund.

  • Du nevner punkt 1 2 3.
   Se gjerne punkt A B C i min kommentar 28/9 under Søkelys’ sak:
   “Ønsker velkommen til høststevne på Vik Bedehus”

   1
   2
 3. Det andre seglet i Åpb. 6:3-3 viser oss kort og godt at endetiden startet med første verdenskrig. Første verdenskrig var den første globale konflikt, med sentrum i Europa, som varte fra 28. juli 1914 til 11. november 1918. Mer enn 70 millioner soldater, blant dem rundt 60 millioner europeere, ble mobilisert i løpet av krigen. Over 9 millioner stridende og over 7 millioner sivile ble drept.

  Dette tegnet skulle vise oss at ”hedningenes tider” var over og at menneskeheten nå var inne i siste fase for sitt vanstyre. De syv seglene er fremadskridende og dokumenterer for sanne kristne at Bibelens profetier går i oppfyllelse en etter en.

  Det vi nå venter på er at tallet på Jesu åndelige brødre skal bli fullt (144000) og deretter beseglet slik at ”de fire engler ved jordens ender kan slippe de fire vinder løs” = Harmageddon – Guds oppgjør med menneskene.

  I Fadervår ber vi: ”Skje din vilje, komme ditt rike – SOM I HIMMELEN, SÅ OGSÅ PÅ JORDEN”. Vi ser altså at denne bønnen fikk sin første oppfyllelse rundt 1. verdenskrig da himmelen ble renset for demonene som ble kastet ned til jordens nærhet. Dette forårsaket 1. verdenskrig og videre svært ødeleggende tilstander på jorden.

  Nå er det snart jordens tur til å renses av Guds sønn og Guds rike. Tiden er hyperspennende. Følg med, vær edrue og våk så den siste dagen ikke kommer overraskende på dere. Lykke til!

  • Du er sikker på at dagen kommer overaskende på meg og ikke dag, ikke sant?

   Litt ærlighet nå?

   3
   3
 4. Jeg får det ikke til å stemme det at de skal bruke SÅ mye tid og penger på prepping på kristen TV i USA. Jeg er mer enig med redaktørens bestefar som rådet til sunn fornuft.

  Jeg har lest om Jim Bakkers omvendelse i fengselet, og fulgte tidligere med på hans programmer. Men sluttet med det for snart et år siden da han hadde fått et budskap som lød “SUDDENLY!” Det skulle komme noe plutselig osv.. Og mange har profetert lignende i årevis. Men vi vet jo at mye kan skje plutselig. Etter det fant jeg meg heller gode kanaler med bibelundervisning og norske blogger.

  Ang. “Og rytteren på den røde hesten ble gitt et stort sverd” : Vektertårnet/gullkorn 77-bloggen har også i siste nytt en som har hatt et syn om et sverd.

  Jim Bakker sier at før jul vil det skje en rystelse vi aldri har sett maken til.
  Er det noe i det, eller MÅTTE Jim Bakker komme med noe “nytt” nå for å holde på seerne? Ikke vet jeg. Men uansett sier min Bibel at jeg kan ha fred. Gud har FULL kontroll. Og jeg er ikke i tvil om at tiden er nær.

  Interessant hvordan Gud brukte David Wilkerson til å advare Bakker. Det fikk meg til å tenke på en tale på bibelogtro-bloggen under “Ordet eller opplevelser – Har vi kjærlighet til Sannheten?” Anbefales på det varmeste.

  1
  4
  • Takk Richard. Fint å ha denne bloggen å gå til.
   Jeg lurer også på om Jim Bakker tror på dette selv…

   2
   6
  • Hei Hannah!

   Må si jeg er skeptisk til slike profetier, særlig da jeg ikke finner støtte for dem i Bibelen. Dersom vi lar Skriften tolke Skriften ser vi at det andre seglet allerede er åpnet, slik vi ser i linken jeg la ut.

   Jeg blir virkelig skeptisk når jeg ser denne mannen forsøke å berike seg på det han profeterer. Skremmer folk om nært forestående hendelser for så å selge dem produkter som skal hjelpe dem gjennom det hele. På toppen av det hele stemmer det ikke med Skriften. Nei vet du hva……..sukk……

   5
   5
  • Så enig. Jeg har dessverre brukt litt for mye tid på hans og andres Y.T kanaler, og det er leit. Er heldigvis ferdig med mange av dem, og skulle gjerne ristet dem litt! Gud har ofte varslet meg, men dessverre vil man ikke alltid høre. Heldigvis har en del av det gjort at jeg har lest mer i Bibelen . Siden noe har skurret. Gud er nådig og trofast, og leder meg på rett vei 🙂
   Ser enda litt på Amir Tsarfati og J.D Farag.
   Det var det samme ang. musikk. Av alt jeg så på Y.T før, sitter jeg snart bare igjen med Josh Garrells. Uansett så er “Navnet Jesus” best:

   https://youtu.be/mbmzxiPB8nA

   (søndagshilsen til de som er glad i rock)

   Hadde vært innom de 4 rytterne på siden din for litt lenge siden, men etter å ha lest igjen er jeg ikke i tvil om at det andre seglet er åpnet.
   (For de som ikke vet det allerede, er det mer om dette enn den ene linken Richard la ut. Veldig mye bra!)
   Håper på en tale etter Guds vilje i Israels’ ørken fra Visjon Norge nå i kveld, på den 14.dag i Tishri. Gleder meg til en gang å feire løvhyttefesten 🙂

   1
   6
  • Hei Hannah!

   Jeg går ofte med podcaster av J.D Farag på øret og hører hans ukentlige profetiske oppdateringer. Føler jeg blir rikt velsignet av å høre på ham. Her har vi en pastor som ikke kommer med sine egne profetier, men en som tar for seg nyhetsbildet og i ydmykhet ser det i lys av Bibelens profetier.

   ?Richard

   2
   5
  • Å så godt å høre 🙂
   Jeg har blitt så velsignet jeg også. Jeg liker også å følge litt med på både Amir Tsarfati og Israely News Live. (jeg vet at de er nødt å ta litt feil, siden de ikke alltid er enige 🙂 )
   Håper dette er ok Søkelys; jeg ønsker også å tipse om Robert Braker’s YouTube-kanal med undervisning. Og jeg syns det var bra at du nevnte siste nytt Jim Bakker kom med. Så alle kan være vakne.

   1
   5
 5. Melding i kveld : Det atomdrevne hangarskipet USS Harry S. Truman har nå satt kursen mot Norge fra en posisjon nær Island. Helt uventet – se mer på min blogg.
  Beklager at jeg fraviker temaet.

  3
  6
  • Matteus 24:

   4 Jesus tok til orde og sa: «Pass på at ikke noen fører dere vill! 5 For mange skal komme i mitt navn og si: ‘Jeg er Messias!’ Og de skal villede mange. 6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.

   42 Så våk da! For dere vet IKKE hvilken dag deres Herre kommer. 43 Men det skal dere vite: Dersom husherren visste når på natten tyven kom, ville han våke og ikke la ham bryte seg inn i huset. 44 Derfor må også dere være forberedt! For Menneskesønnen kommer i den time dere IKKE venter det.

   3
   6
  • Michael.
   “dere vet IKKE dagen”
   Nei, men “som det var i Noahs dager” og alle de andre tegnene -de har vi 🙂
   1.Tess.5 er jeg så glad i:

   “Men DERE, brødre, er ikke i mørket, så denne Dagen skulle komme over dere som en tyv.” Det sier en del 🙂
   “DERE er lysets barn og dagens barn. VI tilhører IKKE natten eller mørket. La oss DERFOR ikke sove, slik de andre gjør, men la oss våke og være edrue.”

   Og slutten er så fantastisk: “.. gled dere ALLTID, be uten opphold…takk under alle forhold…forakt ikke profetier, prøv alle ting, hold fast på det som er godt”.

   5
   7
 6. FOR INTET HAR DERE FÅTT DET, FOR INTET SKAL DERE GI DET!

  ….sier Jesus selv (Matteus 10:8). Dersom du tilhører en menighet der man har for vane med å ta opp kollekt i forbindelse med det som skjer fra talerstolen under møtene så kan du derfor sikkert vite at menigheten er falsk hva Bibelen angår.

  Da den tidligere trollmannen Simon så hvilke mirakuløse evner Peter og Johannes var i besittelse av, ville han betale dem for å få dem til å gi ham disse evnene. Men Peter refset ham og sa: «Måtte ditt sølv forgå sammen med deg, fordi du tenkte å komme i besittelse av Guds frie gave ved hjelp av penger.» — Apostlenes gjerninger 8: 18—20.

  Apostelen Paulus viste at han hadde samme holdning som Peter. Han kunne ha tillatt seg å legge en økonomisk byrde på sine kristne brødre i Korint. Men han forsørget seg selv ved å arbeide med sine egne hender. (Apostlenes gjerninger 18: 1—3) Derfor kunne han med rette si at han hadde forkynt det gode budskap til korinterne ’uten at det kostet noe’. — 1. Korinter 4: 12; 9: 18

  Mange av dem som sier at de er Kristi etterfølgere, har dessverre unnlatt å vise den samme villighet til å «gi det for intet». Det er mange religiøse ledere i kristenheten som «lærer kun mot betaling». (Mika 3: 11) Noen religiøse ledere er til og med blitt rike ved å samle inn penger fra hjordene sine. I 1989 var det en predikant i USA som fikk en dom på 45 års fengsel fordi han hadde «svindlet tilhengerne sine for millioner av dollar og brukt noen av pengene til å kjøpe hus, biler, ferier og til og med en kennel med klimaanlegg». — People’s Daily Graphic, 7. oktober 1989.

  At noen vil hjelpe omreisende predikanter UTENOM de åndelige møtene er noe helt annet. Guds sanne tjenere er ikke slike som «driver handel med Guds ord», men de forkynner «av oppriktighet, ja som sendt fra Gud». — 2. Korinter 2: 17.

  Ta derfor lakmustesten på din menighet. Lar de Guds frie åndelige gaver være det møtene dreier seg om? Eller driver de pengeinnsamlinger under gudstjenestene? Det er en enkel test.

  3
  8
  • Du bruker MANGE ord, men sier INGENTING. Husk at: Hvor det er mange ord, mangler det ikke på synd.

   4
   8
  • Og litt rart at han er her inne og “vitner”. Det er jo forgjeves.
   Trist sak, den han nevnte fra USA. Og greit nok, men kanskje han neste gang kan nevne de mye styggere sakene fra JV…

   3
   9
  • Her tar du feil igjen Hannah. Jeg vitner for deg o alle dere andre som viser at dere leser det jeg skriver ved å svare meg. Og da er dere uten unnskyldning når dagen kommer. Det er derfor en kristen forkynner. Få er de som hører, ellers hadde Bibelen tatt feil. Dere andre har fått valget og muligheten og da er det slutt når dagen kommer. For “den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehovah, hærskarenes Gud”.

   3
   9
  • Ja, noe leser jeg. Men veldig mye har jeg ikke lest -av deg og Christensen. Det nest siste skum-leste jeg ikke engang, men la fort merke til at det var bibelhenvisninger, ordet USA lyste mot meg, jeg leste setningen og trengte ikke mer. Og nevnte JV- sakene, uten at du bryr deg.

   Du kan ikke undervise meg, derfor leser jeg ikke noen undervisning fra deg.

   1
   9
  • Du kunne tatt med HELE verset.
   “Helbred syke, vekk opp døde, rens spedalske, driv ut onde ånder! For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.
   Matteus 10:8”

   2
   6
  • Ja, det er viktig å helbrede åndelig syke, vekke åndelig døde, rense åndelig urene og drive ut åndelig ondskap. Og å gjøre det gratis.

   2
   5
 7. Ja , la oss være helt åpne og gi denne personen med alle ulike dekknavn , nå sist som ” Bibelen ” , fortelle oss alle hva vi må gjøre for å arve Guds Rike – altså for å oppnå den evige salighet.

  Vi venter da helt konkrete oppskrifter fra denne personen : Ikke bare løst svada.

  2
  8
  • Han ga en kommentar lenger oppe. Men den er egentlig ikke et SVAR.

   2
   5
 8. A) Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst.

  B) Den som tror på meg tror ikke på meg, men Ham som har utsendt meg. (Joh.12:44)

  C) Tro uten gjerninger er en død tro.

  D) Den som tror og blir døpt skal bli frelst. Merk at man også må døpes til Faderens navn – Jehovah.

  E) Løgnere skal IKKE arve Guds rike.

  F) Det du har gjort mot den minste av mine brødre har dere gjort mot meg.(Jesus Kristus)

  G) Vennskap med verden er fiendskap med Gud. Satan er denne verdens gud. Hele verden ligger i den ondes vold.

  H) Gud gir de ydmyke nåde, men de stolte står Han imot.

  Å begynne med disse 8 tipsene er ingen dårlig start.

  3
  8
  • Som forventet : Denne personen som kaller seg for Bibelen ; har intet nytt å fortelle oss som leser i Bibelen utover at vi skal kalle Jahve for Jehovah.
   Eller : Fant du noe nytt i hans svar ?

   6
   10
  • Alle bokstavene er nok hans svar til Ture og Hannah 🙂
   Siden jeg brukte kun 3 bokstaver i et svar til ham da han sa at JESUS IKKE ER MÅLET HANS. (27/9 kl.22:45 under Søkelys’ “Ønsker velkommen til høststevne”)
   Punktene er jo bare en start -innrømmer han til slutt.

   A B C holder 🙂 Admit. Believe. Call.
   Se gjerne J.D.Farags YouTube-kanal.

   3
   6
 9. Kampen om hvem som skal styre og ha overhøyhet over jorden spisser seg nå til for hver eneste dag. Globalistene står på Satans side i kampen mot Guds rike. I realiteten finnes det bare to valg. Enten er de for eller så er de mot Guds rike ved Kristus.

  I USA vitner valget av ny høyesterettsdommer om at verden nå er delt i to leire der frontene står steilere mot hverandre enn noensinne. Globalistene ser at deres eneste mulighet til globalt overherredømme er NÅ. Derfor skyr de ingen midler for å sverte nasjonalkonservative med de groveste løgner og bakvaskelser. ”Demokratene” utgjør globaleliten og har med seg hele tyngden av amerikanske medier i dette siste slaget.

  I virkeligheten står slaget mellom leiret og jernet i Daniels billedstøtte som omtaler vår tid. To uforenlige elementer gjør anglo-amerika svakt. Det vil derfor komme som et sjokk når Jehovah ved Kristus legger i nasjonenes lederes hjerter ”å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Denne profetien i Åpenbaringen peker på at skjøgen – all falsk religion world wide – er blitt et hinder for verdensfreden. Men også et nyttig instrument å forby for å skjule den enorme splittelsen verden nå opplever mellom de som støtter One World Order (en eneste verdensregjering) og de nasjonalkonservative som vil beholde full råderett i hver sin nasjon. Sistnevnte er livende redde for at en verdensregjering skal gå bananas og ta en ”Adolf” med sin verdenshær uten at det finnes noen andre som kan intervenere slik USA kunne under forrige storkrig og redde oss fra fascismen.

  Dette scenariet bygger nå opp til det siste store slaget mellom Gud og mennesker. For Gud vil ikke sitte stille og se på at Satan overtar Hans planet til sitt bruk. Derfor er alle disse hyperinteressante detaljene brikker i det kommende sluttspillet som seiler opp.

  For sanne kristne er det bare å ”være edrue og våke, for vi vet ikke i hvilken time det hele bryter løs”.

  6
  13
  • Endetidstroen var også sterk i den urolige mellomkrigstiden.

   “Mens vi venter Godot” heter et verdensberømt skuespill innen absurd teater. Tror vi kunne omskrive absurditetene til “Mens vi venter på Gud”.

   Nei, Jesus har latt vente på seg i snart to tusen år uten at han har kommet. Fra dag en har det vært rettroende tåkefyrster, saueflokker og preppere som har skreket om endetidstegn.

   Tror menneskene selv må ta grep og ikke bruke religiøs umoral som guddommelig begrunnelse for terroraksjoner og menneskefiendtlig politikk.

   9
   7
  • Organiserte ”brannslukkere” og undergravere av det nasjonalonservative, ”kristne” samfunn rykker straks ut når de ser at noen er i ferd med å avsløre det som VIRKELIG pågår. Nemlig ødeleggelse av de vestlig-sosialdemokratiske samfunn i den hensikt å generere et kulturelt kaos.

   Når kritisk masse er nådd ved hjelp av gigantiske migrant-bølger samt ikke-kompatibelt religiøst importcrash vil tidspunktet være inne for fullmaktslover og full nedleggelse av nasjonalstatene. Dette vil i sin tur bane veien for en europeisk enstatsløsning som igjen er et skritt på veien mot globalarkitektenes endelige mål – en verdensregjering basert på et modifisert FN.

   Det er patetisk å lese godtroende menneskers kommentarer om at bare globaleliten snart får øynene opp for hvor galt det bærer av sted så vil de sette på bremsene. Flertallet har ennå ikke forstått at kaos ER målet. Bak ligger personen Satan Djevelen og drar i trådene. Det blir hans siste, desperate pek til Gud. For all denne ondskapen vil til slutt brått stanse opp når Jehovah setter foten ned og griper inn. Vær derfor edrue og våk for dere vet ikke i hvilken time Han kommer.

   3
   13
  • En som utgir seg som noe han ikke er, skriver: (heretter kaller jeg ham JV, liker han det ikke så får han finne seg et annet navn)

   For sanne kristne er det bare å ”være edrue og våke, for vi vet ikke i hvilken time det hele bryter løs”.
   (jeg skulle jo lest hele kommentaren og ikke bare denne siste setning, men når det alltid er så mye JV, vranglære…)

   Godt å vite for oss som følger Jesus at ingenting fælt skal bryte løs. “Vi er IKKE i mørket, dagen kommer IKKE som en tyv over oss.” (1.Tess.5:2-11)

   Vers 9 og 10: “For Gud bestemte oss IKKE til vrede, men til å vinne frelse VED vår Herre Jesus Kristus. Han som DØDE FOR OSS, så vi skulle LEVE SAMMEN MED HAM, enten vi våker eller sover.”

   Tenk, det står Han som døde for oss -derfor kan vi leve sammen med Ham 🙂 Fantastisk.

   Mer om Jesus og de som har tatt imot Ham i 1.Tess.4:14-18 🙂
   Vers 17 sier oss at vi blir rykket opp i skyer for å møte Herren. Og at vi skal TRØSTE hverandre med disse ord.
   Og DET ville jeg gjøre nå 🙂 Siden dette startet med Jim Bakker.

   4
   9
 10. Sanne kristne deltar heller ikke i militære aktiviteter. Det er det samme som å støtte denne verdens demonisme. Sanne kristne ”skal ikke engang lære å føre krig”, sier Bibelen.

  Sanne kristne finnes i alle land og like lite som Jesu disipler og de første kristne forsøkte å drepe hverandre vil sanne kristne skyte på hverandre eller skade andre mennesker.

  Slike som deltar i dette er falske kristne og fiender av Guds hellige ånd. De vil selv falle for sverd for evig i Harmageddon advarer Skriften tydelig.

  Lytt ikke til slike som narrer dere. Vær fredelige og vend det andre kinnet til dem. Da vil dere vinne det evige livet om dere enn må dø i den gamle verden.

  3
  17
 11. Åpenbaringsboken har lenge vært en gåte for kristenheten. Mannen som for få år siden skulle lære opp prestestudentene – rektor Stefan Tschudi ved Universitetets praktisk-teologiske seminar i Oslo sa det slik:

  ”Jeg, i likhet med Luther, synes at en stor del av dette skrift er dunkelt og av liten åndelig verdi. Det kan ha hatt en klar mening i sin tid, men for meg og for vår samtid er det som sies i mange tilfeller uforståelig”.

  ”Uforståelig”, er det eneste ordet den fremste eksponent for den norske del av kristenheten har å fare med i sin ”hyrdegjerning”.

  Da kan det være greit å minne om hva Åpenbaringsbokens første vers sier:

  ”Dette er Jesu Kristi Åpenbaring, som Gud gav ham for at han skulle vise SINE TJENERE det som snart skulle skje.”
  Javel, så det var altså BARE Guds sanne tjenere som skulle få vist hva boken betød. IKKE noen andre. Da forstår vi hvorfor kristenheten virrer rundt i åndelig mørke. For i følge dette er de IKKE Guds tjenere, men falske apostler for en viss annen herremann.

  3
  14
 12. Til dere som leste min hilsen (1.Tess.4:14-18) lenger ned i kommentarene, så oppdaget jeg i dag, at på Sukkot’s 7.dag (slutt ved solnedgang i kveld) var en av tekstene som også leses vers 15-17 🙂
  (I tillegg var det også Hoshana Rabbah, de leser bl.a om Moses som velsigner Israel, 5.Mos.kap.33&34. Og 1.kap i Josva +Salme 68og104)

  6
  5
 13. KRISTENHETENS SISTE TIMER

  Den onde, frafalne kristenhetens siste time nærmer seg med stormskritt. Etter at Djevelen kuppet kristendommen og konverterte den til sitt bruk – etter den siste apostelens død – har Satans verden nyttiggjort seg falske bibellærere til å gi konger, keisere og eliter kanonføde og folkeundertrykkelse i ”guds navn”.

  Helt frem til i dag er kirkene konvertert til et verktøy for ren avgudsdyrkelse. Men nå er bildet i ferd med å snus. Fra å være en nyttig skjøge er religionene blitt en trussel mot selve verdensfreden. Det kommer derfor som en gigantisk lettelse for de fleste når Gud legger i nasjonenes lederes hjerter ”å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  Forbudet mot all offentlig religionsutøvelse kommer via et forsterket FN og etter at Gud har beseglet den siste av Kristi brødre på jorden. Tiltaket vil komme som en stor overraskelse på verdenssamfunnet og mange vil som Bibelen sier ”stå med blussende ansikter av forbløffelse”.

  Dette vil i sin tur avstedkomme et verdensvidt utrop om ”fred og sikkerhet”.

  Og hva som da vil skje fortelles det i 1. Tessalonikerbrev 5:3:
  ” Når de sier: Fred og sikkerhet! da kommer en brå undergang over dem, likesom veer over den fruktsommelige, og de skal ikke på noen måte unnfly.”

  Menneskenes ENESTE håp om å kunne bli stående i dette Harmageddon er å vende seg til Faderen Jehovah gjennom tro på Hans sønn Kristus. Kristus er midlertidig gitt all makt i tusen år for å rydde planeten jorden. Gud selv ”kan nemlig ikke skue ondt” og har latt sin førstefødte sønn ta seg av dette mens Gud fremdeles er i hviledagen.

  Etter de siste tusen årene av hviledagen Hans vil Kristus overgi all sin makt tilbake til Faderen samt en jord like fullkommen som da Gud startet hvilen etter skapelsen av Eva.

  Gjett hvordan kristenhetens tilhengere skjærer tenner når de leser dette!

  Hvilken SUVEREN Gud Jehovah er!

  6
  8
  • Hei JV
   Ser du har vært i Tessalonikerne og rotet litt etter at jeg sendte hilsen om det samme. Det var godt å høre 🙂

   Men du “glemte” jo verset rett etter, som jeg hilste alle mine her inne med:

   “Men DERE brødre er IKKE i mørket så denne Dagen skulle komme over dere som en tyv” (1.Tess.5:4)

   For, kjære JV, jeg er lysets barn. Jeg tilhører ikke mørket 🙂 Som vers 5 sier.

   6
   3
  • «Men DERE brødre er IKKE i mørket så denne Dagen skulle komme over dere som en tyv» (1.Tess.5:4)

   INGEN sanne kristne kjenner dagen og timen. Det gjorde ikke heller Jesus da han var på jorden.

   Noe helt annet er det at sanne kristne ”våker og ber TIL ENHVER TID”. Derfor kommer det ikke over OSS som en snare. Det er IKKE noen motsetning mellom disse skriftstedene. Så er jo spørsmålet HVEM som er sanne kristne? Det forsøker jeg å belyse med mine innlegg slik at dere kan vende om før det er for sent.

   5
   7
  • Nå tuller og vaser du da fælt JV…
   Har aldri sagt jeg vet timen el. dagen jeg. Vi ser tydelige tegn.
   Du mener uansett at jeg er på vei til helvete 🙂 Se Y.Tube-sangen jeg sendte deg i går. Du må komme deg ned på jordet snart 🙂 Du er forført. Ikke la staheten stoppe deg, men les bibelogtro.wordpress.com. Jeg skjønner ikke en som er så belest som deg virkelig tror at vi hører på vaset ditt.
   Jeg er sikker på at du vet at jeg bryr meg om deg. Men nå har du fått din sjanse, skjønner 😉

   7
   6
  • Hannah: ”Du mener uansett at jeg er på vei til helvete.”

   Tenker du på Tor og Odins Helviti i den norrøne åsatroen? Dødsgudinnen der het Hel, og sto for ”viti”, som betyr straff. Altså Helviti, eller Helvete som vi sier i dag.

   Begrepet finnes ikke i noen grunntekster, men kom til da vikingene ville gjøre det lettere for folk flest å takle overgangen til den nye Kvitekrist.

   Ordet som det feilaktige ”helvete” er byttet ut med er Gehenna, en kortform for Gai Hinnomsdal på nedsiden av Jerusalems høyder. Det var byens søppelplass og ild ble der holdt vedlike ved hjelp av svovel slik at søppel og bakterier ble destruert. Dette var lenge før Pasteur, men Gud kjente jo til mikrobenes verden.

   Også likene av forbrytere som ikke fortjente begravelse ble kastet der. Derfor benytter Jesus ordet Gehenna når han dømmer fariseerne nettopp dit. Stedet symboliserer den evige død det ikke finnes noen mulighet til oppstandelse i fra, og utgjør derfor uforbederlige menneskers lodd. De som Kristus og brødrene hans dreper i Harmageddon vil havne der. Døden er ikke-eksistens.

   5
   7
  • Behovet for et helvete dukket opp på ny da Platon filosoferte seg frem til at mennesket har en udødelig sjel. Denne falske tesen ble senere bragt inn i kristenheten.
   Det sier seg selv at dersom mennesket har en udødelig sjel, så må også de onde ha et sted å oppholde seg når de forkastes. Og vipps fant man en redningsplanke – helvete der de kunne brenne resten av evigheten.

   Men ordet sjel het for hebreerne ”nephesh” – hvilket kort og godt betyr en puster. Derfor sier Forkynneren 3:18-20:
   ” 18 Jeg sa i mitt hjerte: Dette skjer for menneskenes barns skyld, for at Gud kan prøve dem, og for at de kan se at de i seg selv ikke er annet enn dyr; 19 for det går menneskenes barn som det går dyrene; den samme skjebne rammer dem; som den ene dør, så dør den andre, og en livsånde har de alle; mennesket har ikke noe fortrinn fremfor dyret; for alt er tomhet. 20 De farer alle til ett sted; de er alle blitt til av støvet, og de vender alle tilbake til støvet.”
   Mennesket har med andre ord ingen sjel. Nei de ER sjeler – pustere. Dyrene kalles også sjeler i Bibelen.
   Og kristne ”pustere” er løst fra forbannelsen under Moseloven. De 144000 pusterne må dø fordi ”kjøtt og blod kan ikke arve Guds himmelske rike. De må gjenoppvekkes som udødelige ånder i himmelen. Mens det store flertallet av de menneskelige pusterne får valget om å leve på jorden til ubestemt tid (”evig” – ad olam), eller å dø for bestandig. Sistnevnte symbolisert med Gehenna slik Bibelen sier det.

   Ordet ”helvete” finnes altså ikke i Bibelens grunntekster. Den som tror det er narret.

   4
   8
  • En som mener han er “bibelen” sier:

   Tenker du på Tor og Odins Helviti i den norrøne åsatroen? Dødsgudinnen der het Hel, og sto for ”viti”, som betyr straff. Altså Helviti, eller Helvete som vi sier i dag.

   Behovet for et helvete dukket opp på ny da Platon filosoferte seg frem til at mennesket har en udødelig sjel. Denne falske tesen ble senere bragt inn i kristenheten.
   sitt slutt.

   Snakket Platon norrønt? Er det litt med denne språkblandingen som det er med det flere tusen år gamle navnet Jahve og det amerikanske jehova? Jeg synes jehovas vitner burde gå helt over til gammelhebraisk slik at navnet “Jeg Er” kunne stå i riktig kontekst?

   Han som mener han er bibelen skriver også:

   Gjett hvordan kristenhetens tilhengere skjærer tenner når de leser dette! Og: Så er jo spørsmålet HVEM som er sanne kristne? Det forsøker jeg å belyse med mine innlegg slik at dere kan vende om før det er for sent.
   sitt slutt

   Hva mener du egentlig at vi skal gjøre? Melde oss inn i jehovas viter? Hvis du ikke sier noe mer om dette gir alle innleggene dine bare inntrykk av at du ønsker å lage kvalm!

   4
   3
 14. Nettopp sett siste nytt m/ J.D.Farag. (Jan Markell’s intervju av ham)
  Og hva hører jeg 🙂 Han hilser oss OGSÅ med 1.Tess.17-18:

  “Deretter skal vi som lever og er igjen bli rykket opp i skyer sammen med dem, for å møte Herren i luften. Og så skal vi alltid være med Herren. Derfor skal dere trøste hverandre med disse ord.”

  Lørdag hilste jeg dere alle med disse vers.
  I går gjentok jeg hilsenen, siden jeg fant ut at samme vers ble lest nettopp nå på Sukkot 7.dag!
  Kanskje Gud tenker om oss: Håper nå at alle har fått det med seg 🙂

  https://youtu.be/8CR1eATTF0U (nyeste tale)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.