President Trumps påskebudskap til det amerikanske folk og til landets kristne

President Trump oppfordrer til bønn i disse vanskelige tider. Samtidig takker han kristne som er i bønn for ham. Samtidig minner han om at vi i dag på påskedagen minnes Jesu død for oss alle. Må vi alle være med i bønn for vår nasjon sa Trump i sin tale som minner oss om Jesu Kristi død og oppstandelse.

5 tanker om “President Trumps påskebudskap til det amerikanske folk og til landets kristne

 1. Ønsker dere alle en flott 1. Påskedag? Takk og lov for at Jesus var villig til å dø for meg, overvant dødens makt og oppstod igjen fra det døde?

  Sender her dagens lille andakt fra Flekkerøy Bedehus, der jeg fikk lov til å bidra med sang sammen med min kjære datter Maria (syngende i min rånebil?). Andakten avsluttes også med «Kom og sjå den tomme grava»

  https://flbf.no/1-paskedag/

  Deg være ære:

  https://youtu.be/gZw2l62GRHA

  Kom og sjå den tomme grava:

  https://youtu.be/rAzH0xj-ID8

  God påske!!

  Mvh Richard

  • God påske Richard. Graven er tom, Han er ikke der, Han er oppstanden,
   Matt 28,5-7 Men engelen tok til orde og sa til kvinnene: Frykt ikke! jeg vet at I søker efter Jesus, den korsfestede; 6 han er ikke her; han er opstanden, som han sa; kom og se stedet hvor han lå! 7 Og gå avsted i hast og si til hans disipler at han er opstanden fra de døde. Og se, han går i forveien for eder til Galilea; der skal I se ham. Se, jeg har sagt eder det!

   Det er litt av et budskap.. Si til hans disipler at han er opstanden fra de døde…
   Riktig god påske

  • Første gang jeg så denne talen av Trump tenkte jeg, skulle ønske Erna sa noe lignende… Det nærmeste noen var innom noe var Kong Harald. Det gjorde så inntrykk på meg at han ber for folk i landet sitt. Hvor mange kristne glemmer ikke befalingen om å be for kongen. De er faktisk flinkest til det i DNK, ellers er det veldig dårlig. Så vi får huske ham først og fremst i våre egne bønner.

   Håper Trump har tatt et ekte standpunkt for Jesus. Jeg liker godt dette jeg hører her.

   Fine sanger Rickard 🙂 Men den første linken får jeg ikke til å virke. Er videoen en annen plass og du kan legge den ut på nytt?
   Påskehilsen tilbake til deg Rickard, Kjell og alle andre 🙂
   Jeg vet vi er kommet langt i påsken nå, men jeg er fortsatt ofte ved skjærtorsdag i tankene mine.

   https://www.youtube.com/watch?v=ZWIx24J00Wc

   The biggest Battle that ever was won… This was done by Jesus…

  • Hei Hannah

   Rart den ikke virket. Den første linken var fra andakten 1. Påskedag fra Flekkerøy Bedehus.

   Den starter med Deg være ære og avsluttes med Kom og sjå.

   De to siste linkene var bare for å vise hvor man finner sangene på YouTube.

   Hvis du vil se andakten kan du prøve denne linken:

   https://flbf.no/siste-nytt/

   ?Richard

  • Ok, da er det kun andakten jeg ikke har sett, og det må være dere 2 ved 0:48, så fint!! 🙂 (jeg tenkte kanskje det i går da jeg så det, men var ikke sikker siden jeg ikke fikk sett første videoen og tenkte det kanskje kunne være en 3.sang der) Virket ikke nå heller. Det er nok bare gamle pc’n min, jeg ber om at den holder ut litt til… Men godt jeg fikk sett sangen 🙂

Det er stengt for kommentarer.