Canadiske myndigheter truer med fengsel og gigantbøter til dem som bryter Corona-lovene

Canadiske myndigheter vil sette inn politiet for å sjekke at folk holder Coronalovene som er innført for å begrense folks bevegelsesfrihet under Coronapandemien. Og for dem som bryter karantenen og neglisjerer de strenge lovene vanker det både bøter og fengselsstraff. Skal vi tro CTV News risikerer privatpersoner bøter på opptil 2500 dollar og inntil seks måneders fengsel for dem som bryter de nye lovene som er introdusert. Bedrifter som bryter Corona bestemmelsene risikerer bøter på opptil 50 000 dollar og bedriftledelsen kan bli holdt ansvarlig dersom deres ansatte bryter reglene, melder CTV News.

3 tanker om “Canadiske myndigheter truer med fengsel og gigantbøter til dem som bryter Corona-lovene

 1. ENDELIG…

  Det er jamen fint at politiet i vesten kan få litt avveksling fra bare å forfølge gamle, hvite kultur-rasistiske menn som plager oss alle med sitt stadige klagesnakk over juridiske bagateller som:

  – Kjønnslemlestelser
  – Æresdrap
  – Tvangsgifte
  – Håndsavhugginger
  – Pisking
  – Steining
  – Kasting av folk fra hustak
  – Brenning av folk i jernbur
  – Selvmordsbombing
  – Barneekteskap
  – Syrekasting på folk
  – Gjengvoldtekter
  – Terror
  – Bilbrenninger
  – Eldreran
  – Trygdesvindel
  …og andre kulturrelativistiske småtterier som allikevel helt sikkert går seg til bare vi bygger noen flere ungdomsklubber og overlater styringen til prelater for fredens religion – som ingen flykter i fra, men som tvert om beriker alle land der den dukker opp.

  Heldigvis har politiet nå endelig fått vise handlekraft og kan gå til totalangrep på kriminalitet der det virkelig monner – nemlig mot forkjølelser og suspekte, hvite hytteeiere. La oss alle takke de modige poitipikene i vesten som endelig viser vei etter mangeårig urettferdig kritikk.

  • Du kan så si.. Politiet har viktigere ting å ta seg av enn alt dette du nevner. Å pågripe og bøtelegge folk som skal på stranden og ta en dukkert er viktigere enn å ta de du nevner..

  • Ja nå er du sikkert diagnostisert som islamofob Josef.
   Wikipedia om ”fobi”: ”Det viktigste symptomet på denne LIDELSEN er et… urimelig ønske om å unngå det fryktede stimulus.”

   Finnes det medisiner for lidelsene? En nabo skal visstnok lide av homofobi da han syns lite om at to menn koser seg i hverandres avføring. Han trodde dette luktet fryktelig vondt. Men nå skjønner han heldigvis at det er helt normalt. Slike fobier bør etter mitt skjønn tilbys rehabilitering på dertil egnede anstalter under oppsyn av hatpolitiet.

Det er stengt for kommentarer.