Nye Corona dødsfall i Norge, 128 døde -festglade nordmenn tror faren er over og politiet bekymret over store hjemmefester

Festgale nordmenn tolker myndighetenes oppmyking av restriksjonene som et “faren er over” signal

Flere nordmenn har dødd som en følge av Corona viruset det siste døgnet. I følge VGs siste oppdatering er tallet på døde i Norge nå økt til 128 og de siste to dødsfall skal ha skjedd i Oslo på sykehjem som er det mest dødelige stedet man kan være på i disse dager.  Det reelle tallet på Corona døde i Norge kan være høyere siden tallene ligger litt bak, sier en tidligere overlege ved Kongsvinger sykehus til Søkelys under en personlig samtale. Samtidig melder politiet at tallet på fuktige fester i Norge er økende, og påskeaften ble en virkelig festnatt med mye å gjøre for politiet, melder avisen VG. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad ber folk holde avstand og droppe påskefest, etter en travel natt for politiet påskeaften.

“Vi er bekymret,” er tonen fra helsedirektoratet etter nattens utskeielser blant folk. “Slike fester kan spre veldig mye smitte,” sier Nakstad videre. Etter at regjeringen nå velger å slappe av på nedstengningen ved å gradvis åpne skoler og næringer som har vært stengt tolker mange  som et signal på at faren er over. Enhver som har eller hatt barn i barnehagen ved at barnehager er rene smittebomber. Snørrete unger som leker og dulter borti hverandre er ikke et uvant syn for barnehage-ansatte og at ungene kan ta smitten med seg hjem er ikke overraskende. Både omgangssyke, influensa og muligens også Corona er noe ungene vil kunne ta med seg hjem -og dermed åpne opp en pandoras eske for ny smitte i folket. Siden de norske tiltakene har vært effektive med å begrense smittede og døde sett i forhold til Sverige som har enormt mange flere døde enn Norge, er det å avvikle tiltakene ren og skjær risikosport, mener den tidligere overlegen som Søkelys har snakket med. Overlegen er riktignok ikke smittevern ekspert men gjennom mange år som sykehuslege vet han hvor lett smitte kan bre seg.  Myndighetene har et stort ansvar siden disse gjennom å lette på nedstengningen sender ut signaler om at ting ikke er så alvorlig mener legen. Det norske folk elsker drikk og fest og selv om myndighetene maner til forsiktighet -tolkes likevel oppmykingen som et “faren over signal” og det er uheldig fordi en ny oppblomstring av viruset vil kunne sende ennå flere eldre og syke i døden. Erna Solberg som har fått økt oppslutning etter at hun omsider etter lang tids vakling tok nødvendige grep med å stenge ned Norge for å få bukt med Corona-pesten -kan dersom tallet på syke og døde igjen stiger, lett finne ut at “easy come, easy go” når det gjelder oppslutningen på meningsmålingene.

Smittebomber

Politiet bør bøtelegge festgale nordmenn med bøter i størrelsesorden 20 000 mener flere som reagerer på at nordmenn nå går amokk med hjemmefester med tjuetalls gjester

“Når myndighetene slakker av ved å åpne barnehagene igjen, gir de et uheldig signal. Barnehagene blir smittebomber,” skriver Kristian Saug. “Er det ikke på tide at både de som styrer dette landet, begynner å uttrykke seg på en litt annen måte når de uttaler seg om retningslinjene for denne epidemien? Det er på høy tid at det blir slutt på å kalle tiltakene for anbefalinger. Det er på høy tid at det kalles pålegg, sånn at absolutt alle i samfunnet skjønner at dette gjelder absolutt alle, og ikke bare de som har vett nok til å forholde seg til det som blir sagt. I vanlige tider ser man jo nok av at politi griper inn når ting går litt over styr, men dette er ikke vanlige tider. Det er en tid der folk som blir smittet kjemper for livet, og mange har tapt den kampen allerede, og flere kommer til å gjøre det, takket være vettløse voksne og unge som ikke forstår seg på å rette seg etter anbefalinger. Fra nå av må det hete pålegg! Og hvis ikke et pålegg følges, så skal det reageres, og det skal reageres strengt. Med høye bøter og fengsel for de verste overtredelsene. Stram inn, og stram inn såpass, at folk ikke har råd og mulighet til annet enn å holde seg hjemme. Det jobbes intenst over hele verden med å finne en medisin eller vaksine mot det usynlige monsteret vi kjemper mot, men veldig mange har faktisk ikke tenkt over og tatt i bruk den medisinen vi allerede har, og den virker til og med veldig godt, og er gratis i tillegg. Hold deg hjemme og unngå kontakt med andre, så blir hverken du eller noen andre syke,” skriver Ann Hagerupsen.

4 tanker om “Nye Corona dødsfall i Norge, 128 døde -festglade nordmenn tror faren er over og politiet bekymret over store hjemmefester

    • Det norske folk burde vende seg til vår Fader, Jahve og til Hans evige Sønn, Jesus Kristus. Dessverre vender litt for mange seg til kong alkohol i stedet..

    • I sin kamp for frihet under andre verdens krig, ble millioner av unge menn sendt i døden , jeg oppfordrer alle til å ikke laste opp denne appen .

  1. Enig med Josef og Rune Lye.
    Det er overvåkning av befolkningen og denne mobil appen som er virkelig nivst.
    Corona og alkohol blir som ingenting å regne i forhold.

Det er stengt for kommentarer.