President Trump sparker i gang valgkampen med massemøte i Tulsa

USAs president sparker i gang årets valgkamp med et massemøte i Tulsa Oklahoma. Det er ventet at tusenvis vil møte opp for å lytte til presidenten.

 

Én tanke om “President Trump sparker i gang valgkampen med massemøte i Tulsa

 1. Jeg tror denne valgkampen blir verdenshistorisk. De veldige opptøyene vi har sett er antagelig organisert med tanke på å senke terskelen for enda mer opptøyer i forbindelse med valgkampen. Hvis de politiske aktivistene på venstresiden greier å sabotere mest mulig og skape nok kaos vil de kanskje gi Trump skylda, innføre untakstilstand og ta over kontrollen ved hjelp av et stort anntall illoyale mennesker i statsadministrasjonen. Om det høres utrolig ut så har slikt skjedd mange ganger opp gjennom historien.

  Hvis demokratene tar over styringen vil USA’s tid som stormakt snart være ute. Obamas økonomiske politikk viste på en tydelig måte at dette var målet. Den tok sikte på å skape et sammenbrudd i økonomien gjennom å stadig øke statsgjelden for å kompansere for et stadig voksende handelsunderskudd. Det mellomværende i denne veldige uballansen kunne de rikeste milliardærene stappe rett i lomma, med Obamas velsignelse.

  Jeg frykter at et nettværk av milliardærer har sammensverget seg med FN og Kina for å skaffe seg et økonomisk verdensherredømme. Kanskje de vil skape en global valuttakrise gjennom å få dollaren til å kollapse. Da vil veien være kort til det mange snakker om. Nemlig å innføre et finnanssystem med digital valutta.

  De som kontrollere et slik digitalt betalingssystem vil i løpet av kort tid kunne kontrollere hele verden. Årsaken er at nesten alt skjer i regi av store selskaper.

  Men som en kjent nobelsprisvinner innen statsvitenskap sa, det er “du og jeg” som styrer alt. Vi “stemmer” ved å bruke de mediene som gir milliardærene enda mer penger og makt og vi “stemmer” ved å kjøpe de varene og tjenestene som de farligste aktørene tjener pengene sine på. Ved å bruke “tjenester” som f. eks facebook og google så aksepterer vi et overvåkningsapparat som setter absolutt alle tidligere overvåkningsstater i skyggen. Telefoner, pc’er og mye annet utstyr lytter hele tiden. Og all informasjon blir annalysert og lagret.

  Dette, kombinert med et sentralt styrt digitalt pengesystem, kan i teorien bli en realitet i løpet av en natt. Men folk har jo seg selv og takke.

Det er stengt for kommentarer.