Evangeliske kristne slår ring om president Trump -evangeliske kristne vil stemme Trump også i 2020

Evangeliske ledere slår nå ring om president Trump og etter de siste ukers anarki og lovløse tilstander i demokratisk kontrollerte delstater, slutter nå kristne Trump tilhengere rekkene. “For mange av oss som i 2016 stemte for Trump var det primært en stemme mot Hillary Clinto. I år kan det ende opp med at en stemme for Trump i realiteten er en stemme mot anarki og lovløshet,” skriver den karismatiske lederen Dr Michael Brown i en lengre artikkel.

Dr Brown som i 2016 hadde foretrukket at Ted Cruz hadde blitt republikanernes presidentkandidat under forrige valg er ikke udelt støttende til Donald Trump. Imidlertid tenker Brown som mange andre Jesus etterfølgere at valget egentlig står mellom Trump som har flere negative sider, -men som er for lov og orden, -eller lovløshet og anarki som ser ut til å prege venstresiden i amerikansk politikk. De ekstreme venstrekreftene har fått enorm innflytelse på det demokratiske partiet som er trukket langt til venstre. Samtidig med at krefter som “The Squad” , “Antifa”, “Sunrise movement”, LGBT samfunnet og Black Lives Matter” har dradd det demokratiske partiet kraftig til venstre. Det er disse kreftene som nå utgjør selve motoren i det demokratiske partiet, og dette kan ses i økt fiendtlighet til bibelsk-kristne verdier og også i synet på den jødiske staten. “Mange av oss som stemte på Trump i 2016 hadde mange motforestillinger mot han som person og kandidat. Men det var enten Trump eller Hillary Clinton, så vår stemme til Trump var også en stemme mot Hillary. Nå, i 2020 står det langt mer på spill og noe som er uttrykt av George P. Bush som korrekt slår fast dette: “Trump er den eneste som står mellom Amerika eller sosialisme.”  Nettopp derfor vil mange velgere komme til å støtte Trump igjen, selv om endel kan ha motforestillinger til og er skeptiske til noe av det han skriver på Twitter eller uttaler offentlig. For troens folk er det enten Trump eller Antifa, enten Trum eller kaos i gatene våre. Og sett i lys av det vil valget være enkelt,” skriver den messianske foredragsholderen, forfatteren og radioverten.

Får støtte av andre ledere

Også andre amerikanske kristne ledere tenker i samme bane. Selv om det finnes motforestillinger mot enkelte av Donald Trumps synspunkter og uttalelser, er det likevel slik at man velger influensa fremfor pest. “Vil 2020 valget ende opp med Trump kontra sosialt anarki (demokratene) -så må himmelen hjelpe oss slik at demokratene ikke kommer inn. -Dersom demokratene skule vinne vil Amerika komme til å bli et pervertert tredje verdens land. Dersom du ikke tror det, er det bare å se på de byene demokratene har makten i,” skriver Walt Woltman. “Evangeliske kristne vil aldri føle seg komfortable med det nye venstre. Disse er anti-religiøse og brutalt intolerante. De vil tvinge deg til å bøye kne og be om unnskyldning -og deretter vende seg i mot deg,” skriver Randall Verarde. “Min stemme i 2016 var langt mer enn å stemme mot Demokratenes agenda. Det var ikke bare Hillary. Og min stemme i november er langt mer enn en stemme mot sosialt anarki, men det er en stemme i takknemlighet og støtte til alle de utrolige ting Trump har gjort for troens folk her i USA, og for hans støtte til Israel og jødene. Jeg er overrasket og tilfredsstilt over at Trump har møtt mer enn det jeg hadde forventet av hans administrasjon,” skriver Donna Diorio i Arrows from Zion. “Jeg gav min stemme i 2016 som en stemme for å gjenopprette en bibelsk plattform til støtte for livet, for religiøs frihet og for å sette Amerika først, mer enn det var en stemme mot Hillary Rodham Clinton. Og Trump medvirker til å gjenopprette en bibelsk plattform. Det kaos vi nå ser fra venstresiden, er et opprør mot plattformen av bibelske verdier,” skriver Jim McLeod. “Jeg hadde tenkt å stemme på Ben Carson under primærvalget, mens men jeg satt utenfor og ventet på å gå inn å stemme, talte Herren til meg og sa: “Du vet at de lyver om ham?” Jeg viste ikke at de løy om Trump, Jeg har lest flere bøker av ham, og når jeg gav min stemme -ble det til Trump, og jeg vil gladelig gjøre det igjen,” sier Greg Brockman som er grunnlegger av North Georgia Revival School of Ministry. I Norge er de fleste religiøse ledere i kristen-Norge enten for politisk korrekte eller feige til å fronte støtte til Donald Trump. Imidlertid er det ikke slik blant evangeliske kristne i USA som ennå står last og brast med president Trump, -tross de svakheter og brister de ser hos presidenten.

 

 

2 tanker om “Evangeliske kristne slår ring om president Trump -evangeliske kristne vil stemme Trump også i 2020

 1. Selvfølgelig flokker kristne seg om Trump.. Hva slags alternativ har kristne amerikanere? Joe Biden og et ytterliggående demokratisk parti som er for abort, for anarki, motstandere av kristen etikk og moral, fult av jødehatere som søker nasjonen Israels undergang og rasistiske venstrevridde som hater absolutt alt vi som kristne tror på og står for. Norge hadde trengt en leder med Trumps kalibier. Her sitter vi med en lyserød Erna Solberg som setter egne interesser foran det norske folk.
  Hadde nordmenn vært kloke, hadde vi oppløst kongeriket og bedt om å bli en delstat i USA under Trump.
  Da hadde vi hatt en kristen leder, en mann som søkte vårt beste og fordrevet de globalistiske kreftene Erna har solgt Norge ut til.

  7
  3
  • Guds folk over hele verden står med Trump i bønn. Enhver kristen som har åndens lys over livet skjønner at Gud har en plan med å utvelge Trump til president.

   4
   4

Det er stengt for kommentarer.