President Putin uskadd etter det ukrainske terror og attentarforsøket

President Putin er uskadd og fortsetter sine daglige rutiner som planlagt, heter det i en melding fra president-administrasjonen i Kreml. Presidenten var ikke Kreml når det ukrainske attentatforsøket fant sted sier Dmitry Peskov som er talsmann for den russiske presidenten. Det ukrainske forsøket på å angripe presidentens residens har slått feil, men kan komme til å endre hvordan Russland fortsetter krigen. Frem til nå har den ukrainske presidenten vært “fredet” og han har dermed fritt kunne reise rundt med statsledere på besøk. En rekke statsledere i NATO og Jens Stoltenberg har besøkt Kiev og i forkant fått garantier om at Moskva ikke vil angripe. Denne politikken har fått mye kritikk fra folk flest i Russland og etter at det nå er kjent at Ukraina forsøkte å gjennomføre et attentat på Putin, krever flere at Putin må få av seg silkehanskene.

3 tanker om “President Putin uskadd etter det ukrainske terror og attentarforsøket

  1. Endelig kom den riktige betegnelsen på Putin:

    Aage Borchgrevink, forfatter i Den norske Helsingforskomité og ekspert på Russland, Tsjetsjenia og Georgia, kaller Putin kleptokrat. KGB-byråkraten fra Leningrads bakgater, og hans lydige klikk, har stjålet landets ressurser. Og tyveriene fortsetter. Putin beriker seg selv på folkets bekostning. Så enkelt.

    Putin skal for øvrig føle seg mye nærmere Kataria den store og Ivan den grusomme enn de unge soldater han hensynsløst sender i døden.

    Tenk at det også i Norge finnes konspiratoriske dommedagsprofeter som hater alt og alle – bortsett fra denne kleptokraten.

    Jommen sa jeg smør.

Det er stengt for kommentarer.