Ukraina forsøkte et droneangrep mot president Putins residens i Kreml -Moskva kaller det attentatforsøk

RT: “This is a declaration of war on the Russuan Federation by Kiev. Total War on the Zelensky nazi regime is in order.   Operasjonen hvor målet var boligen til president Vladimir Putin var en planlagt terrorhandling”, sier presidentens kontor. Det NATO installerte regimet i Kiev forsøkte onsdag et terrorangrep mot Kreml og president Putins residens. To droner ble sendt opp for å angripe Kreml. Som et resultat av betimelige handlinger utført av militæret og spesialtjenester ved bruk av radarkrigføringssystemer, ble enhetene deaktivert,” heter det i meldingen gjengitt av statlig russisk media.

Forsøket på å angripe Kreml med droner kom samtidig som Zelensky er i Helsinki for å hente mer penger og våpen til krigen. Zelensky skal ha et privat møte med Jonas Gahr Støre som har med seg sjekkheftet for å love ytterligere våpen og penger til krigen. Det ukrainske angrepet regnes som et forsøk på å ta livet av president Putin bor. De to dronene påførte ikke noen skade og guvernøren i Moskva har innført flyforbud mot droner i området. Russland anser dette som et forsøk på terrorforsøk og et attentatforsøk mot president Putin. Et slikt angrep vil kunne føre til at Russland endrer politikken med å ikke ta ut den politiske ledelsen i Kiev. I kommentarfelt i russiske medier tar nå lesere til orde for at det russiske militæret må ta ut den politiske ledelse i Kiev. Selv Zelensky som hittil har vært fredet for russiske angrep bør nå tas ut og drepes, skriver flere i kommentarfeltene i Russia Today. Signaturen “RobinHood” skriver: “Just shut down the airplane of the comedian (Zelensky) and get it over with. Enough is enough. Send a clear message to Washington, Berlin, Paris, Warsaw & Co. Let them know what to expect in the near future. Don’t wait no more Russia.!!

Samtidig som regimet i Kiev forsøker å ta ut president Putins residens ved hjelp av droner, gjennomfører russiske sikkerhetsstyrker operasjoner for å stanse ukrainske sabotører som opererer i landet.