Medlem i den russiske statsdumaen: Krevet at Russland må slå ut presidentpalasset i Kiev

Mikhail SheremetDet ukrainske forsøket på å angripe president Putin og Kreml må få konsekvenser. Som svar på et forsøk fra ukrainske styrker på å angripe Kreml med ubemannede luftfartøyer, bør Russland angripe med missiler mot den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskys residens i Kiev. Dette ble uttalt av en stedfortreder for statsdumaen i Den russiske føderasjonen fra Krim, Mikhail Sheremet, i et intervju med RIA Novosti, Reaksjonene på nyheten om at Ukraina har gjennomført et forsøk på å angripe Kreml og president Putins residens har skapt kraftige reaksjoner. Dette bør få Putin til å parkere ideen om en “spesiell militær operasjon” og definerer det hele som full krig mellom Russland og Ukraina og deres medkrigere.

Tidligere kunngjorde pressetjenesten til presidenten i den russiske føderasjonen et forsøk fra Ukraina på å angripe Kreml i Moskva med to ubemannede luftfartøyer. De ble skutt ned, ingen ble skadet under angrepsforsøket. MP Sheremet bemerket at det er terrorister i Kiev, og kalte forhandlinger med representanter for det ukrainske regimet meningsløse. Med hensyn til lederne av de ukrainske nazistene, ifølge stedfortrederen, er det nødvendig å ta i bruk rå makt og være handlekraftige,  gjengir den russiske militær-nettsiden TopWar

4 tanker om “Medlem i den russiske statsdumaen: Krevet at Russland må slå ut presidentpalasset i Kiev

 1. Det er stor mulighet for at Russland prøver seg med en stor bløff, «falsk flagg»
  Om det er sant nærmer seg det store smellet🥶

  • Kanskje det. Ukraina hevder at Russland angrep seg selv.
   Dette angrepet enten er det er ukrainsk etterretning som står bak eller Russland selv vil kunne føre til en brutalisering av krigen.
   Her er et klipp hvor en brite som bor i Russland kommenterer hendelsen og kaller det pinlig for det russiske forsvaret av Kreml.
   https://www.youtube.com/watch?v=jzRbKVS4Z6c

   Det har vært en serie hendelser i det siste på russisk territorium i form av sabotasje og droneangrep.
   Det er ytterst tvilsomt om Russland selv står bak alle disse angrepene. Mest sannsynlig ser vi ukrainske håndtlangere utføre arbeid for NATO som gjør alt for å svekke Russland.
   Det vil komme en hevn fra Russland. Kanskje et forsøk på å ta livet av Zelensky eller ukrainske beslutningstakere.

   2
   4
 2. Zelensky er nå i Finland og skal reise tilbake til Kiev. Da blir han et såkalt ” bevegelig mål ” for russerne. Kan hende slår de til under denne reisen.

  0
  1
 3. Om Ukraina greier å slippe en liten kinaputt over Kreml, er det meget lite i forhold til den terroren som Russland har utført i Ukraina. Nå sist raketter mot boligblokker.

  6
  1

Det er stengt for kommentarer.