President Putin advarer Vesten mot å blande seg mer inn i krigen: Vi har våpen dere ikke kan forsvare dere mot

Russlands president Vladimir Putin advarte Vesten mot å blande seg mer inn i konflikten i Ukraina. Den russiske presidenten advarer utenforstående makter mot å blande seg inn i krigen i Ukraina og han lovet en lynrask russisk reaksjon ved bruk av Moskvas mest avanserte våpensystemer. “Hvis noen bestemmer seg for å intervenere fra utsiden og skape en uakseptabel strategisk trussel mot oss, skal de vite at vår respons til eventuelle angrep vil komme øyeblikkelig og lynraskt,” sa Putin i sin tale til russiske lovgivere onsdag. Putins tale var et sterkt signal til forskjellige NATO land som ønsker å eskalere konflikten.

Konflikten mellom Russland og Vesten eskalerer og i går ble det kjent at Russland nå har stengt all gass-leveranser til Polen og Bulgaria som nekter å betale regningen og følge Russlands betalingsregime. Samtidig ble det også kjent at Ukraina står bak et angrep på republikken Transnistria som huser både russiske fredsbevarende styrker og et enormt lager av våpen -som Ukraina sikler etter. President Putins advarsel til NATO og Vesten er ikke til å ta feil av. Han mener alvor når han sier: “Vi har alle verktøy for å møte slike strategiske trusler. Verktøy (våpen) ingen andre enn oss kan skryte av. Men vi vil ikke skyte, men bruke dem dersom det blir nødvendig,” sa den russiske presidenten i sin tale til lovgiverne. Putin la heller ikke skjul på at han ønsker at alle skal være klar over at Russland er rede -og i stand til å besvare enhver strategisk trussel mot Russland. Spenningen mellom Vesten og Russland har økt betraktelig etter at Russland iverksatte sin “militære spesialoperasjon” i Ukraina. I Vesten blir miltæraksjonen ansett som en invasjon. Den russiske presidenten forsikret også om at Russland vil fortsette krigen i Ukraina til landet har nådd alle sine mål. Den russiske militæroperasjonen har lagt byer i ruiner og et ukjent antall døde og skadde. Vesten anklager Russland for bevisst å angripe sivile mål, noe Russland avviser. Film og bilder fra krigssonen viser omfattende ødeleggelser av sivile områder som en følge av kamphandlinger inne i byene.

 

10 tanker om “President Putin advarer Vesten mot å blande seg mer inn i krigen: Vi har våpen dere ikke kan forsvare dere mot

 1. Kinzhal- missilet er konstruert for å bære konsentrert atomstridshode. Vesten og NATO har intet våpen som går fort nok til å skyte ned dette missilet. På videoen har missilet et konvensjonelt stridshode.
  Det er snart stor fare for at Putin vil lade sine missil med A-stridshode. Jeg holder meg mest mulig unna sjøen – bruker Putin ” Poseidon ” – torpedoer : Får vi en enorm tsunami. Ja , vi lever i meget farlige tider og utvikling går fort. Men ifølge Bibelen skal disse dager også bli forkortet.

  • Ja Ture. Noen lever ennå i fornektelse av at dette er trengselstiden.
   Rytteren på den røde hest er her og tar freden bort fra jorden.
   Men han kan ikke ta vekk Guds fred fra våre hjerter.

   3
   2
  • Trengselstiden er ikke nå. Den blir mye verre. Når man i Norge og vesten blir drept for å være kristen av myndighetene, er vi i trengselstiden.

   3
   1
  • EH :
   Jo , vi er i Trengselstiden fordi trengslene som Yeshua nevnte har startet :
   1. Pest – covid-19
   2. Krig og rykter om krig – Ukraina
   3. Jordskjelv – jeg ble vekket en morgen kl 0632 av jordskjelv med
   styrke 5,1 – EPI senter i havet utenfor Florø. Den vesle kommunen Modalen som ligger lengst inne i fjordsystemet – ikke langt fra Voss – har nettopp bygget nytt rådhus. Jordskjelvet førte til syv sprekker på tvers i gulvet til i denne bygningen.
   Da står vi bare igjen med hungersnød : Men dette er nå også ” på trappene “. Videre er det riktig at denne Trengselstiden bare blir verre og verre : Tenk hva som skjer når global atomkrig starter !

   1
   4
  • Trengselstiden er IKKE nå. Den blir MYE verre. En tid som det aldri før har vært. Hodene skal rulle på de som velger Jesus. Rop på Jesus nå. Jesus har gått for å gjøre istand et sted for oss. Slik at vi skal slippe.

   JESUS : «Og når jeg har gått bort og har gjort istand et STED for dere, kommer jeg igjen og skal TA dere TIL meg, for at dere SKAL VÆRE DER JEG ER» Dette handler IKKE om Jesu’ synlige komme til Oljeberget, som skjer etter de 7 trengselsår.

   Antikrist er grusom. De to vitnene skal forkynne , ingen er i tvil om det er trengselstiden da. Vi er ikke her.

   Vi kristne skal ikke møte Jesus på Oljeberget når Han kommer NED SYNLIG etter 7 grusomme år her. Da skal alle SE Ham. Vi har vært sammen med Ham i 7 år da, og vi er med Ham.
   Han frir oss ut som med Noah. Ingen på jorden SER Ham komme når vi drar. Men det blir grusomt for dem på jorden. Alle småbarn forsvinner bl.a.

   6
   2
  • I Ukraina er det kring 42 millioner innbyggere. Se hva disse må gjennomgå siden krigen startet 24. februar. Blant disse menneskene er det nok svært mange sanne kristne : Man se kirker overalt når media sender nyheter derfra.
   Om teorien om opprykkelse før Trengselstiden var sann : Så skulle opprykkelsen funnet sted senest i februar 2022. Nei , jeg tror ikke på teorien om at de som definerer seg som kristne ; fører til at disse skal surfe på en gledes-bølge rett inn i himmelen. Tvert om – for sanne kristne vil troen føre til mange besvær på denne syndige jord.

  • Jeg visste det kom -alle som blir drept og lider i Ukraina nå. Tidligere var det andre steder som stadig ble nevnt. (Må sannelig ikke tro du heller skal slippe unna Hannah! Gud skal banke oss alle sammen!)

   Jeg har ingen forhåpninger om at du vil studere alt som taler MOT ditt syn for å se om du kan ha tatt feil. (men det er ofte slik vi lærer sannheten -å lese og studere også det vi ikke har lyst til)

   Men trist at du sprer frykt. Det preller rett av meg, men du har skremt en del.
   «TRØST da hverandre med disse ord»
   (Man kan ikke trøste noen kristne med å fortelle om trengselen og torturen de skal igjennom i trengselstiden)

   Hoder skal rulle, hungersnød, krig, pest mm.

   «Jeg går og gjør et sted i stand for dere…og TAR dere til meg»

   Vi skal bli rykket opp i SKYER sammen med dem som er døde. 1tess4:17.

   Det er MYE mer å studere. Kan ikke bare se på et par vers eller ti.

   Ture, Jesus har et sted for deg , gjort klart. Kanskje har Han også en dam i hagen din med flott fisk i…

   I verden har vi sannelig mange trengsler. Vi har bare glede i vente.

   5
   1
  • Er lei av latterliggjøringen her inne.
   Ture bl.a., tror ikke på teorien om jeg skal «surfe på en gledesbølge rett inn i himmelen» (JEG omtaler Guds Ord som SANNHET, ikke teori. Guds Ord er LEVENDE)

   Synes det er på tide du moderer deg litt nå Ture, og starter å glede deg over søsken som klarer å glede seg mer enn deg -midt i all denne dritten i verden. Og slutte å se på oss som naive. Denne verden er ikke mitt hjem. Jesus reddet verden ved at Han døde for alle. Men folk tror de klarer seg uten Gud. Det gjør de ikke . Gud har skapt dem og det er trygghet hos Ham. For alltid.

   ANG. Hannah’s SURFING:

   Hvis jeg surfer på noen bølge så må det være smerte, sorg og motgangs-bølgen…. Den drar meg nesten under daglig, men JESUS drar meg opp hver gang. Gud HAR sagt GLED DERE I HERREN, Bibelen har lært meg at jeg finner ALLTID noe å prise og takke Ham for, MIDT I sorg og smerte. Han gleder meg ALLTID!! ALT makter jeg i HAM som gjør meg sterk.

   Det finnes nok av kristne (her inne også) i den SURFE-BØLGEN som hjelper satan å dra meg ned.

   Gud fridde ut Noah
   Gud kommer til å rykke opp sine barn.

   I årevis her har jeg prøvd å trøste å forsikre om at vi ikke blir her i de 7 trengselsårene. Med mye bibelvers og forklaringer. Tror den tid er over. Har gjort mitt. Håper du Ture har slått opp i Guds Ord og lest det jeg har tipset om.

   Det viktigeste er ikke hvilket syn vi har på dette, men at vi har ALT i orden med Ham. Og jeg er ikke lenger interessert i noe debatt om synene.

   Nei Ture, vi lever ikke i farlige tider, vi lever i spennende tider. Tenk å være dem som opplever denne tiden. Se opp, for Jesus kommer snart.

   Vi skal ikke være opptatt av å vente på tsunami som er profetert og jordskjelv, men Bibelen.

   4
   1
  • Jeg svarte på et innlegg fra EH – ikke på noe fra deg Hannah.
   Det undrer meg hvordan du prøver å styre hva jeg skal tro og tenke – det har du intet med. For øvrig deltar jeg IKKE i den hetsen og skittkastingen som foregår mellom flere på denne nettsiden. Jeg har andre og langt mer interessante oppgaver å løse – før jeg forlater denne syndige jord.

   2
   1
  • Hvis det jeg skriver kalles å «styre hva du skal tro å tenke» så gjør vel du Ture, det samme da…

   Nei Ture, ingen diktering fra meg😊

   Jeg brenner for mine ting og du brenner for dine.

   Ikke gjør den samme feilen som så mange andre gjør -å tro at det du gjør er viktigere enn det jeg gjør.

   Vi har samme arbeidsgiver, har vi ikke?

Det er stengt for kommentarer.