President Donald Trump med trøstende ord til befolkningen på Hawaii etter brann-apokalypsen

Mer enn tusen mennesker er ennå savnet i ruinene etter den katastrofale brannen som rammet Hawaii-øya Maui. Flere hundre er døde eller skadde. Mer enn tusen mennesker er ennå savnet etter brannen. Mens sittende president Joe Biden med latter avviste å kommentere situasjonen på Hawaii mens han hastet med å få hostet opp flere milliarder dollar til krigen i Ukraina, er det inget som tyder på at Biden har tenkt å strekke ut hånden til egen befolkning. Tidligere president Trump var rask med å komme med trøstefulle ord.

4 tanker om “President Donald Trump med trøstende ord til befolkningen på Hawaii etter brann-apokalypsen

 1. Trump fikk 10 millioner flere stemmer en det som en normalt trenger for å bli president i USA, ingen tvil om at dnc har rigget et valg juks system som vil sørge for at biden/harris dessverre vil vinne i 2024, som kristne er vi forpliktet til å forsvare det gode mot det onde som globalistene representerer.

  3
  8
  • Trump tapte valget i 2020. Blir matt sv de som fremdeles påstår noe annet. Nå står han fremfor noen tøffe rettsrunder, og må stå til rette for angrep på demokrati og forsøk på å stjele valget i 2020.

   1
   2
 2. Nå vet jeg riktig ikke om man kan stole på Trump. Han har gjort bra ting – men også en del ting som er mindre bra – som “fredsavtalen” med Israel – Abraham pakten, tror jeg de kalte den. Planen i avtalen var da å ettergi land – for fred – sånn “fredsavtaler” kan jeg klare meg uten. Dessuten – en av landene som inngår i denne “freden” heter Sudan – som senere vil da ifølge denne artikkelen:

  https://toreblogg77.blogspot.com/2023/04/26-april-2017-gog-og-magog-deltagerne-i.html

  Vil bli en del av Gog og Magog.

  Jeg overhørte en tale Trump hadde rett etter at han hadde såkalte fredssamtaler med Nord- Korea – han snakket litt i etterkant om dette – og da opplevde jeg at han talte i en antikristelig ånd – av sjeliske ønsker om fred. Det kan også passe med hva denne personen opplevde ved sin profetiske drøm om Trump allerede i 2016 – og så ved Trumps tale i Sør-Korea – hvor han ble fremstilt som verdensleder:

  https://ertrumpdenhanutgirsegfor.blogspot.com/2020/11/31-jan-2020-profetisk-drm-avslrer.html

  Denne Paul – mente at han utstrålte en form for falsk fred – og det fulgte ett mørke med han. Dette er sånne ting vi ikke kan avsløre på det ytre, men ved Ånden kan vi avsløre ting.

  At Gud bruker Trump – det er sikkert – men Gud har brukte mange mennesker gjennom historien, som ikke har vært redelige og selv onde mennesker – Gud gjør som Han selv vil og bruker hvem han vil – for å fullføre sine ønsker.

  Som troende må vi være forsiktig – og ikke stole på mennesker i det hele tatt. Du vil merke det – jo nærmere du kommer Kristus og Hans hellighet – da må man også avstå det urene – og de som bærer på det – og man blir skarpere til å avsløre mennesker som kommer i feil ånd – det er gaven til å skille mellom ånder, som Paulus snakker om i korinterbrevet om de 9 gavene. Det er også Profetens gave – men alle kan be Gud om å få den.

  2
  6

Det er stengt for kommentarer.