WarNews: Alvorlig eskalering: “Polen vil angripe Hviterussland”

Drønn av hovslag: Alvorlig eskalering: “Polen vil angripe Hviterussland” sier russere – Tre divisjoner mottok offensiv ordre – Omorganisering av luftvåpen og luftbårne enheter Krigsforberedelser fullført – Hva er Warszawas plan? Vi kan stå foran en alvorlig opptrapping av krigen i Øst. Polen forbereder seg på å angripe Hviterussland -Og Misk forbereder seg på å svare. Ting kan nå tyde på at vi står foran en opptrapping og spredning av den tredje verdenskrig. Faren for en spredning av konflikten blir bare større og større etterhvert som stadig flere soldater og utstyr sendes mot grensene.

Situasjonen mellom Polen og Russland eskalerer stadig, noe som viser at vi er på randen av en andre stor krigskrise i regionen. For første gang i dag snakker russiske medier som gjenspeiler posisjonene til Kreml om polakkenes “beredskap til en strategisk offensiv operasjon”.  Russerne kartlegger bevegelsene til den polske hæren og dens posisjoner og understreker at tre av deres divisjoner har tatt en offensiv posisjon rettet mot Hviterussland. 10.000 soldater blir flyttet til den polsk-hviterussiske grensen, kunngjorde den polske forsvarsministeren Mariusz Blaszczak. Fra før er det utplassert store militære styrker på begge sider.

Alt tyder på at Polen forbereder seg på en strategisk offensiv operasjon i hviterussisk retning.forteller WarNews 24/7 i sitt oppslag som kan leses her. Stadig flere kilder rapporterer nå om den økende faren for at krigen vil spre seg til Hviterussland. For NATO som egentlig står bak hele denne krigen kan det være en gunstig fordel at Russland må bruke ressurser på en tofrontskrig. Dette vil kunne lette situasjonen til Ukraina og gi dem litt pusterom til å gjenoppbygge noe av den militære styrke de har tapt etter den feilslåtte motoffensiven. Fra NATO, EU og Washington har det vært langt mindre fokus på Ukraina i de siste ukene og vestlige politiske lederes svulstige kommentarer er blitt avløst av en relativ taushet. Dette kan være et tegn på at Vesten nå ikke vil vifte med kortene for mye da de vet hva de vil gjennomføre. Dersom det virkelig skulle komme til militære sammenstøt mellom Polen og Hviterussland -vil vestlig presse og propagandaen uansett gi skylden på Moskva, Putin eller Wagner styrken, slik at befolkningen i Vest uansett vil klandre Putin. Sånn er det bare.

13 tanker om “WarNews: Alvorlig eskalering: “Polen vil angripe Hviterussland”

 1. Er det Valdresprofetien som nærmer seg

  oppfyllelse? Det kan bety menigheten hentes
  Både Lot og Noa ble hentet før katastrofen skjedde, eller må vi gjennom trengselen som noen hevder

  • Valdresprofetien oppfylles? Kanskje.
   En ting som vi vet skal oppfylles er Jesu egne ord: “Det skal være kriger og rykter om krig” og folk skal reise seg mot folk og rike mot rike.
   Profetiene fra Guds Ord er bombesikre. Valdresprofetien kan selvfølgelig komme til å skje. Men den har ikke samme tyngde som Guds ord.

   8
   5
  • Bibelen forteller vi skal ikke Westgut😊✝️
   Som Noah og Lot.
   Gleder meg til å snakke med Noah. Har en del spørsmål 🪓✏️🌈🚢🐄🐘
   Det blir fantastisk.

   Så er det snart på tide at alle som mener de skal gjennom trengselen å snart vise litt glede og halleluja og Hoppla✝️

   Eller Oink-Oink🐬
   Om du vil😀
   Mandager er fantastiske!

   Jeg må ikke være for mye glad fordi da kommer det hissige innlegg.

   1
   6
  • Vi er allerede i den siste sju års trengsel. Den har akkurat begynt og vil vare frem mot 2030.
   Jesus kommer etter disse siste sju år. Trengselstiden er for Guds menighet -slik at menigheten blir prøvd, renset og lutret og klargjort for det evige liv. Etter trengselstiden vil Gud slippe løs vreden over jorden og de som bor på den. Når bruden er gjort rede vil Herren hente de utvalgte. Den lille hjord vil elske Jesus selv om de blir halshugget, korsfestet og torturet for Jesus.
   Den ekte brud vil bli kalt “sekter” og fanatikere mens den uekte brud, frafallskirken, de navnekristne vil være endetidens skjøgekirke. De vil bli respektert og unslippe den prøvelsen Guds sanne menighet må gjennomleve.
   Kristne må gjøre seg rede for denne tidens trengsel og prøvelsestiden som vi skal gjennom.
   Ikke kaste bort tid på å lytte på forkynnelse som klør i øret.
   Når vi ser at Antikrist blir åpenbart vet vi at tiden er svært kort.
   Gjør deg rede. Pass på så ikke du blir forført.

   1
   7
  • Her var det mye dikting😊
   Beklager å skuffe deg bibelsk tro,
   men de som elsker Jesus blir sammen med Ham disse 7 år.

   Det er altså Jakobs trengsel , bibelsk tro😉

   Men helt greit😊 Du har bestemt deg. Vi skal opp etter 7 grusomme år, og så en skikkelig 4-hjuls-skrens, OG ; RETT NED igjen. 🫡…

   Men ser ikke helt poenget med å GJØRE Gud dum…🤔

   6
   2
  • For mange Left Behind filmer og for mye av Renee Moses Hannah?
   Du er jo på linje med henne..

   2
   6
  • Jeg tror nok det var bomskudd Bibelsk Tro. Left behind filmene inneholder litt bibelsk realisme, men er blitt mer og mer eventyraktige.
   Renee Moses og hennes Rapture Puzzle er ikke annet enn desperate forsøk på å tippe datoer på bortrykkelsen som har feilet stort.
   Hun har utsatt bortrykkelsen til 2033 og vil neppe være spesielt aktiv de neste årene.
   Jeg tror nok ikke Hannah henter inspirasjon fra henne i sin teologiske tenkning om dette.
   Men det finnes tunge og seriøse profeti-granskere som ender opp med samme konklusjon som Hannah mens andre kommer til at bortrykkelsen skjer i eller etter de sju årene med “den store trengsel”. Det er et spørsmål folk har forskjellige syn på og stort sett har kristne levd greit med forskjellige syn på dette spørsmålet.

   3
   4
  • Jeg ler😀
   Hva har jeg skrevet her i 6 år som ligner henne? Hun følger jo ikke Guds Ord, og hun håner Gud.
   Verste er at hun har slippet til her. Jeg hører på de som forkynner Guds Ord

   Hva er left behind?

   5
   3
  • Takk for støttende fine ord Kjell. Etter måten jeg slengte ut at «det verste er renê har fått plass her inne på» som ikke var fint sagt mot deg. Unnskyld for det. Du fortjente det ikke. Du legger jo ut ting som viser både HVOR ille det virkelig står til på YouTube OG ting som viser HVOR BRA det er og bibelsk , at noen f.eks. står på gata og blir hånet fordi de forteller om Jesus. Jeg synes jo ikke om at renê har blitt viet så stor plass, men det er din rett å skrive om henne. Jeg har jo heller ikke noen grunn til å tro at du tar henne seriøst, så det går jo egentlig bra😊

   Blant alle her inne som ikke tar meg som en kristen, blant alle her inne som dømmer meg (m/fl.) , blant alle her inne som kaller meg jesebel og annet
   er det godt å vite Kjell at du vet at jeg lever med Jesus. Det betyr lite hva de mener. Det betyr hva du og få andre mener. En dag møtes vi.

   Ønsker denne siden blir til ære for Gud. Vær vàr for DHÅ hva du skal legge ut. Lykke til. Takk for du ga meg venner for evigheten Kjell.

   (Jeg leste i Dagen om umenneskelig behandling av en kristen i en film. Det har ikke gått EN dag uten at jeg tenker på ham og familien. Jeg håper aldri han sier et ord. De er ikke verdt det. Råttent. Hvilke folk gjør slikt? Håper at han klarer å bare forsette videre og smile. Tett ved siden av Jesus. Og makte å smile til fiendene også🙏. Har forstått at han setter Jesus høyt. Tøft😊👍Har kjent nød for og bedt for dem)

   3
   1
 2. Kinas forsvarsminister skal nå besøke både Moskva og Belarus. Kan hende er det en god grunn til disse besøkene. Russland og Kina har hatt flere felles militærøvelser – så de er nok samkjørte på slagmarken / til sjøs.
  Er det ” skuddet i Sarajevo ” vi nå venter på ? Krigføringen i Ukraina og 1. verdenskrig har utviklet seg likt : Skyttergraver , stillingskrig , minefelt og nedgravd artilleri / bombekastere .

  3
  5
  • Hvorfor så opptatt av tempelet? Du skal ikke se det (hvis du er frelst da)

   Det har ikke med deg å gjøre😊

   Det har lenge vært klart til å bygges. Men skjer ingenting så lenge vi er her. Først må antikrist stå frem.

   Det er selvfølgelig ikke Trump. Dummeste som noen gang er vurdert.
   Han er for familie ,mot alkohol ,mot at en viss gruppe får alle slags merkelige rettigheter, han har omsorg for folk som lider, og sant som han sa; ingen Ukraina/Russland-krig om han selv styrte nå.

   Man ser hvordan han hates. Han hadde SELVFØLGELIG IKKE blitt ønsket velkommen som antikrist.
   Det blir for dumt😊

   Jeg har svært lite tro på det men et ørlite håp om at folk her inne snart skal komme seg ut av boblen de lever i der USA legges så enormt vekt på i endetiden. Jeg har sagt det i 6 år nå, glem USA.

   FØRST og fremst vil det handle om Israel (og alle de land jeg ikke gidder nevne her mer nå) . Dere som kakler i ETT SETT om USA, virker som om dere ikke VET hva som EGENTLIG skal skje?? Det virker SVÆRT sært må jeg si….🤔

   Noen her har en aldeles merkelig trang til å dikte i vei videre utenom Guds Ord.

   Forstår virkelig ikke trangen. Er det for å heve seg over Guds Ord (?) over oss som tar Guds Ord på alvor (?) En stor trang til å gjøre seg selv mer spennende (?) Trang til å få anerkjennelse som viktig og klok og «vis» person ?

   Akkurat som om DET skulle bety noe…(?) 🤔😵‍💫

   Det er Guds Ord som er viktig. Det er Guds Ord som er klokt. Det er GUDS ORD som gjelder. Ikke noe annet vrøvl.

   4
   5
 3. Warnews har forskjellige innlegg med «stor overskrift» men treffer de helst sjelden?

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.