Avverget ukrainsk terrorangrep i Bryansk

De russiske sikkerhetsstyrkene har i dag avverget et mulig ukrainsk terrorangrep nær bosettingen Kurkovichi ti kilometer inne i Russland. I følge guvernøren Aleksandr Bogomaz skal militære styrker og sikkerhetspoliti ha stanset det ukrainske forsøket på å utøve sabotasje eller terrorangrep på russisk jord.  Sivile russiske liv kan være spart i Bryansk regionen, sier Bogomaz videre. Det var ingen personskader. Som et resultat av beskytningen av de væpnede styrkene i Ukraina ble ett dyr fra landbruksbedriften drept, det er delvise skader på produksjonslokalene og bilen, skriver han videre på Telegram.

4 tanker om “Avverget ukrainsk terrorangrep i Bryansk

 1. Ikke kaller du det terrorisme, at russerguden din avrettet en hel familie i Ukraina i helgen. Ett barn på 12 år, en baby på 23 dager, og foreldrene til barna.
  Det er som jeg har sagt før: Det er satan som driver deg til å holde på som du gjør. For en kristen kan UMULIG holde på slik.

  • Fint at den ukrainske terroren ble avverget. Russiske styrker har avverget mye ukrainsk terrorisme. I Israel har de forstått hva Ukraina egentlig driver på med.
   Israel har jo selv opplevd mange terrorangrep fra Hamas og islamsk hellig krig.
   Israel har forstått at det å sende våpen til Ukraina er det samme som å gi våpen til Hamas. Netanyahu og Israel er kloke nok til ikke å gi militær støtte til nazistene.
   Gud velsigne Israel og Gud velsigne Russland.

  • Du sier at en familie ble “avrettet i Ukraina.” Ble de stilt opp og nakkeskutt eller var de i nærheten av et militært mål? Var det et planlagt angrep for å få has på familen eller var målet for russerne militære installasjoner eller posisjoner?
   Vi beklager alle dødsfall i denne krigen. Enten det er russiske eller ukrainske liv som blir rammet.
   Det er dessverre slik i en krigssituasjon at uhell og feilberegninger skjer som rammer slik.
   Mens ukrainere har en lei vane med å angripe det de vet er ikkemilitære mål, forsøker Russland å ta ut militære mål.
   Men det er virkelig trist når sivile ble rammet.

 2. Også i dag, 19.08.2023, har russerguden din beordret et hensynsløst terrorangrep på uskyldige SIVILE Ukrainere. 7 mennesker er regelrett kaldblodig henrettet. Deriblant et 6 år gammelt barn. 117 mennesker ble skadet.
  Og du forsvarer de helvetesmenneskene som styrer terroriststaten russlsnd.

Det er stengt for kommentarer.