Jackson Hinkle: Ukraine ARRESTS Christians For Praying At Monastery

Ukrainske myndigheter arresterer russisk-ortodokse kristne for å be. I Ukraina ble en øverste leder av kirken fengslet mot en kausjon på 900 000 dollar. Samtidig ble en person pågrepet og dømt for barne-sex tracking og organhøsting ilagt en kausjon på 27 000 dollar. Vesten hevder at Ukraina kjemper for vårt demokrati mot Russland. Disse demokratiets “forkjempere” i Kiev har åpenbart sin forståelse av hva demokrati er. Se videoen hvor Jackson Hinkle kommenterer det absurde Ukraina -som mange kristne støtter.

3 tanker om “Jackson Hinkle: Ukraine ARRESTS Christians For Praying At Monastery

 1. DET ER SATAN SOM NÅ HAR MAKTEN I VESTEN. MØRKE TIMER ER OVER JORDRIKET ETTER AT JUDAS ISKARIOT FORRÅDTE JESUS. FOLK GODTOK DET OG DET BLE ET MØRKE OVER JORDEN.
  ETTER AT DONALD TRUMPS JUDAS (MIKE PENCE) FORRÅDTE TRUMP OG DET AMERIKANSKE FOLK -HAR MØRKET VÆRT OVER VERDEN.
  SATAN HAR TATT MAKTEN IKKE BARE I USA, MEN OGSÅ I EUROPA OG NORGE. SELV KRISTNE HAR BØYD SEG FOR MØRKETS FYRSTE (SELBEKK MED MANGE FLERE) I DEN FALSKE KRISTENHETEN.
  GUD TILLATER DETTE Å SKJE. HAN LAR KRIG, ULYKKE, BRANN. FLOM, TØRKE SKJE FOR Å STRAFFE DE UGUDELIGE OG REFSE FRAFALNE KRISTNE. VÅKNE OPP. MØRKET ER HER. TRENGSELEN ER OVER OSS.
  SLUTT Å SOVE DERE BLINDE

  1
  7
 2. Menneskene fikk smake Djevelen og hans demoner i eskalerende grad etter at Satan & co “ble kastet ned til jordens nærhet” i forbindelse med 1. verdenskrig. Nå når “han vet at han bare har kort tid igjen”, går alt fra ondt til verre inntil det til slutt blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

  2
  7
 3. Hva ser vi? Enkelte norske “kristne” støtter det undertrykkende og kristendomshatende regimet til Zelensky. Kristne blir nektet å be i Zelensky`s Ukraina. De har gitt Zelensky en slags helgenstatus fordi han har noe jødisk blod i seg. De ser ikke at mannen har brakt krig og forbannelse over Ukraina.
  Zelensky er for kristendomsforfølgelse, Zelensky er for LGBTQ og Pride og står Jehova i mot.
  De straffer ikke barne-sex handel men kaster kristne i fengsel.
  Utrolig at det finnes en eneste kristen i Norge som forsvarer Ukraina.
  Nå blir Birgir Hermansen irritert,

  2
  3

Det er stengt for kommentarer.