Covid-19 vaksinen: Portugisisk sykepleier døde etter Pfizer/BioNTech-vaksine

“Tobarnsmoren var bare 41 år gammel, og beskrives som frisk og rask – med «utmerket helse», uten kjente, underliggende sykdommer. Nå er den portugisiske sykepleieren Sónia Azevedo død etter å ha mottatt den første av to doser COVID-19-vaksine fra Pfizer/BioNTech. Som kirurgisk assistent ved Instituto Português de Oncologia i Porto var Azevedo en av 538 helsearbeidere som lille nyttårsaften ble vaksinert mot COVID-19. Som de fleste andre feiret Azevedo nyttår sammen med familien. Ved middagsbordet fortalte hun sin datter at det gjorde litt vondt der hvor sprøyten var blitt satt. Neste morgen ble Azevedo funnet død i sin seng. Det var den portugisiske avisen Correio da Manhã som natt til mandag først meldte om Azevedos bortgang. Tirsdag formiddag hadde hverken NRK, VG, Aftenposten, TV 2 eller Dagbladet omtalt dødsfallet, selv om engelske medier som Daily Mail og russiske RT har slått det opp, melder nettavisen Resett.

Hjertestans, ansiktslammelser, anafylaktisk sjokk, besvimelser og død ser ut til å være blant de bivirkninger Covid-19 vaksinen kan gi dem som tar den

Les hele saken fra Resett.no 

Facebook Comments

9 tanker om “Covid-19 vaksinen: Portugisisk sykepleier døde etter Pfizer/BioNTech-vaksine

 1. “Hofteverk” skrev: “Norske myndigheter bør begynne vaksinering først i storting og regjering, når en får oversikt over hvor mange som kreperte, kan en en evaluere om det er like greit å slutte av hysteriet og heller leve normalt.”

  Ja det får de vær så god gjøre før de forlanger noe av meg. Men tenk hvis de dør…

 2. Jeg var hos legen for noen uker siden for å sjekke noe mellom ørene. Legen kikket meg i øynene, i ørene og i halsen. så tok han en nål og stakk den inni kjøttet på armen og tappet litt blod, dermed klappet han meg på skulderen og ønsket meg en god dag videre. Jeg gikk fra legekontoret, når jeg kom ut på trappa så snublet jeg, datt og forstuet lillefingeren. Jeg ble selvfølgelig fly f på legen og braste inn på kontoret hans, jeg skjelte han ut for å ha forårsaket at jeg forstuet fingeren. Hadde ikke legen sett meg inn i øynene, ørene og halsen så hadde ikke dette skjedd!!!!!!!!!

  1
  3
  • Det var vel slik det var da de publiserte artikkelen i Resett.
   Nyhetsbildet endrer seg ofte raskt og det blir ikke alltid fulgt opp.
   Men det er bra at de skal undersøke om de to norske døde av vaksinen. Jeg tror aldri vi vil få svar dersom det er årsaken.

 3. Den statskontrollerte pressen, finansiert gjennom skattebetaler i form av pressestøtten vil aldri bringe nyheter som går i mot Bilderberg gruppen og målet til regjeringen om Agenda2030.
  Planen skal gjennomføres for enhver pris, folk skal vaksineres med denne rottegiften fra avgrunnen -og de blåser langt i om folk dør eller blir syke av giften de vil gi oss.
  Enhver sann kristen burde advare folk mot vaksinen og jeg ser det finnes noen her inne som advarer. Det er bra. Gud signe Søkelys for å være uredd og ta inn slikt som ikke Pravda og NRK og de andre statskontrollerte nyhetsmediene vil fortelle sauene.

  8
  2
  • Norske myndigheter bør begynne vaksinering først i storting og regjering, når en får oversikt over hvor mange som kreperte, kan en en evaluere om det er like greit å slutte av hysteriet og heller leve normalt.

  • De store mediene; Tv2, Aftenposten, VG, Dagbladet og alle de store regionavisene får ikke statsstøtte.
   Vi forholder oss til nyhetene disse formidler, spesielt når de sammenfaller med et meget stort og bredt utvalg av internasjonale medier.
   Vi kan IKKE forholde oss til løgner og spinnville konspirasjoner, enten de er på resett, document.no eller Trumps Twitter konto.

  • De store mediene får statsstøtte i form av “indirekte pressestøtte” som det kalles. De andre mediene får direkte pressestøtte. Med andre ord bruker vi av fellesskapets midler for å holde liv i fake news media. Det hadde ikke vært mange aviser igjen i dette landet uten pressestøtten som er statsstøtte.
   Dermed er disse mediene å regne for statsformidlere.
   Her er en oversikt over hvilke medier som får av oss skattebetalere
   https://journalisten.no/bergensavisen-klassekampen-mari-velsand/disse-far-pressestotte-i-ar/341062

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *