Peter Schiff spår at USA og Vesten står foran “apokalyptisk inflasjon”

At våre penger blir stadig mindre og mindre verd er noe vi alle kan se når vi går ut for å shoppe. Mange merker det ikke så godt som man ville ha gjort i gamle dager, fordi vi nå betaler med kort og knapt ser en eneste seddel eller mynt i løpet av uka. I USA er det ennå mange som bruker å betale for varer og tjenester med sedler og mynter, og der reagerer folk langt sterkere på inflasjonen enn vi gjør her hjemme. Peter Schiff,  sjefsøkonom og global strateg, mener at den inflasjonen amerikanerne nå opplever bare blir for blåbær å regne i forhold til den “apokalyptiske inflasjonen” myndighetenes Corona-lockdowns og pengetrykking vil føre til.

Økende priser og mangel på varer er noe amerikanske forbrukere allerede opplever. I videoen under forklarer sjefsøkonom og den finansielle strategen Peter Schiff hvorfor det skjer og advarer mot at USA og den vestlige verden står foran “apokalyptisk inflasjon”. Både folks forbruk og gjeld er økende og massive nedstengninger av arbeidsliv og bedrifter har gjort at det produseres for lite varer i forhold til etterspørsel. Dette sammen med en vanvittig pengetrykking og fallende produksjon er en tikkende bombe som vil eksplodere i ansiktet på millioner av amerikanere.

Én tanke om “Peter Schiff spår at USA og Vesten står foran “apokalyptisk inflasjon”

 1. Hvis vi nå tar linkene til Hannah, og koble det opp i mot denne linken, mye å lese egentlig, men den forstandige vil forstå.

  Den uforstandige vil benekte det.

  https://z3news.com/w/pt-3b-of-divine-image-destroyed-betrothed-to-another/

  Men interessant å se dette i sammenheng, så blir dette ikke så vanskelig å forstå likevel.

  Her er linkene til Hannah, angående kunstig intelligens.

  https://youtu.be/XX6rvqGgxrg?t=3037
  https://www.youtube.com/watch?v=-y3kRTptQk4

  Mvh RJ

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.