Malvind Börresen: Norge etter injeksjonene -170 døde og 13000 bivirkninger rapportert -er det verd det?

Norge etter injeksjonene:
“Norge har ca 350 døde av/med Kinaviruset etter at injeksjonene startet for 5 måneder siden. (Vi hadde 430 døde første 8-9 måneder).
OG, i tillegg har Norge nå ca 1200 (registrerte) pasienter med ALVORLIGE (tenk selv hva det betyr) bivirkninger etter 5 måneder med injeksjoner. I tillegg har Norge ca 170 som er døde av selve injeksjonen. Pluss at ca 13 000 nordmenn har andre bivirkninger.
Er injeksjonene verdt det?,” spør Malvind Börresen i et innlegg postet på Facebook

De kontroversielle Covid-19 vaksinene skaper debatt blant folk. Mens flertallet ser ut til å følge strømmen og pent gjøre hva de får beskjed om av myndighetene og media, er det noen som heldigvis er mer skeptiske og sier nei takk til denne form for gambling med liv og helse. “Dersom man studerer fakta så er svaret helt klart NEI. Jeg setter utrolig pris på disse sammendragene og fakta som du Malvind Børresen oppdaterer oss med daglig. Fortsett med det. Det er dessverre mange som er blitt faktaresistente av myndighetenes skrekkpropaganda . Håpet er at i alle fall node fleste vil verken se eller høre, er no mitt inntrykk. Men det kan no være at noen begynner å tenke litt. Vi kan no håpe på det ihvertfall.en kan våkne opp ,og komme ut av kuvøsen,” skriver Geir Håkon Sundelin. “de fleste vil verken se eller høre, er no mitt inntrykk. Men det kan no være at noen begynner å tenke litt. Vi kan no håpe på det ihvertfall.” skriver Hege Sæter som får denne responsen fra Sundelin: “De fleste er dessverre langt inne i massepsykosen og er helt immune overfor fakta. De står i kø for å teste seg selv om de ikke har noen symptomer, og de står i kø for å få injisert spikeproteinet til Wuhanviruset som er vekke for lenge siden. Slangegiften har ingen garanti mot mutasjonene.”

Død etter vaksinen

Bjorn Hannaas; Trygge gode sprøyter -De prater også om at den ikke forsvinner før hele verden er vaksinert
“Bare fryd&gammen med disse trygge, gode sprøytene, sier Snakkestad & Madsen. Hvis alle er flinke og tar sprøyta si, så kan vi få gå på kino til jul,” “Antallet vaksinedød/skadde er nok langt høyere, vi har passert Danmark i antall injeksjoner,” skriver Glenn Iversen. Som kjent snakker de nå om “Corona relaterte dødsfall, og siden vaksinen er knyttet opp mot Corona kan myndighetene selvfølgelig skjule vaksinedødsfall som et “Corona relatert dødsfall”. “Nrk i dag: “Minst 70% av befolkningen må vaksineres hvis pandemien skal forsvinne”. Ikke ett eneste ord om alle dødsfall og alvorlige bivirkninger som allerede er et faktum. Helt klart at myndighetene har sin åpenlyse agenda , og Nurnberg-kodeksen leser de som fanden leser bibelen,” skriver Vidgdis T Forsberg som er kritisk til hele vaksinasjonsprogrammet. “De prater også om at den ikke forsvinner før hele verden er vaksiner,” skriver Marius Bachke. “De fleste sover videre er jeg redd, sitter å venter på å få tilbake menneskerettighetene sine og tror de får det etterhvert ved å bli stukket av ugodkjent haste vaksiner..blir mer og mer skremt hver dag ingen ser ut til å forstå hva som er i ferd med å skje i min vennekrets,” skriver Anita Maria Maflin

Konspirasjonsteorier

Alle som uttrykker skepsis til myndighetene og deres vaksineprogram sitter fast i konspirasjonsteorier fra avgrunnen. Å ta vaksinen er en kristenplikt og vi kan alltid stole på det som kommer av ord og løfter fra politikere. Disse er innsatt av Gud og vi er som ulydige barn som må straffes når vi setter oss opp mot øvrighetens krav og anbefalinger. Mens belønningen er vaksinepass og mulighet til å ta del i samfunnets felles goder, er straffen å måtte oppholde seg hjemme i ferier og ikke kunne nyte av våre demokratiske rettigheter.

18 tanker om “Malvind Börresen: Norge etter injeksjonene -170 døde og 13000 bivirkninger rapportert -er det verd det?

 1. Av prinsipielle grunner går jeg aldri med munnbind og kommer heller aldri til å gjøre det. Dette fordi uavhengige smittevern eksperter, virologer, og epidemiologer sier at masker ikke hindrer smitte av virus. Det er ingen betydning. Disse uavhengige legene har mye større troverdighet enn myndigheter, da helsedirektoratet er politisk styrt. Munnbindkrav er politisk og støtter kun narrative om at man”gjør noe” i forhold til smittevern. Og synlig munnbind bruk er eneste måten at folk viser at de “gjør noe”. Men det er helt irrelevant. Dette viser at smitteverntiltakene fra myndigheter er konspiratoriske og ikke begrunnet i virkeligheten. MSM har fått i oppdrag og formidle løgnene og folket sluker dette med søkke og snøre. Idiotien når nye høyder når man ser folk kjøre med munnbind i bil alene. Folkemassene går på autopilot, og myndigheter kan nå i realiteten innføre hva de vil og folket vil godta dette.

  8
  1
  • Munnbind er kun for operasjonsstua på et sykehus og kanskje i tannlegestolen.
   Dette viruset kommer til å plage oss lenge, men vaksinene er vel så farlige.
   Ved å ta disse vaksinene ber myndighetene oss spille russisk rulett,
   Alt som har skjedd i 2020 og 2021 forteller meg at det er en stor plan bak og mektige krefter.
   Det er alltid en grunn til at de innfører sensur, tyranni, isolerer folk, hindrer grupper i å komme sammen.

   8
   1
  • Disse vaksineterroristene fra kommunen har ringt to ganger om vaksinen. Jeg har takket nei og sagt at jeg ikke er lysten på blodpropp nå. Det hviler et stort ansvar på dem som promoterer denne rottegiften fra helvete som de serverer folk.
   Jeg er lut lei, det eneste folk er opptatt er vaksinen for å skulle gjenoppta festing og fyll igjen. La hele regjering og massemedia og Vebjørn Selbekk ta vaksinene. Gi dem 200 doser om gangen.
   Vaksinen er ikke annet enn en falsk frelser, slik dyrets merke også vil være. Er lut lei hele vaksinen,

   10
   1
 2. Nå skal nordmenn feste og glede seg over at noe av friheten er kommet tilbake igjen.
  Likevel: Det er truende skyer i horisonten: https://www.tv2.no/nyheter/14030025/
  En ny smittsom mutasjon. Dukker nok opp flere mutasjoner som kan brukes for å sperre oss inne igjen til høsten og vinteren.
  Dermed kan de fortsette å innføre dyrets merke gjennom vaksinen.
  Det er målet. Dyrets merke og ingen kan kjøpe eller selge uten.
  Og Corona trusselen vil vi ha hengende over vårt hue inntil alle har tatt dyrets merke.
  Nå kommer snart Birgir Hermansen med sin løgner om at vi bedriver konspirasjonsteorier.

  • Hele det psykologiske poenget med gjenåpning og nedstengning igjen og igjen er da ganske enkel.

   Meningen med det hele er å slite ut et lands befolkning, slik at de til slutt blir lydige sauer.

   Men faren for makthaverne er raseriet som bygger seg opp, som kan eksplodere i vold.

   Selvfølgelig har makthaverne tenkt på det også.

   Kan du tenke det fortsettelsen, på hva da som vil skje?

   Mvh RJ

  • Til RJ.

   Ja, jeg kan tenke meg det siste du spør om.
   Opptøyer, vold og bråk uten sidestykke.

  • Korrekt staxo det vil skje, men hvordan vil myndighetene reagere på det?

   Og hva blir folkets reaksjon på myndighetens håndtering?

   Mvh RJ

 3. Vel… det dør ca 30.000 nordmenn hvert år og nå har snart alle nordmenn tatt vaksina.

  Da bør ihvertfall 40.000 dø etter å ha tatt vaksina for at det skal være verdt å heve øyenbrynene. (Ettersom 30.000 ville dødd uavhengig av vaksina.’

  2
  2
  • Om noen måneder er pandemien over og ingen skriver om vaksinen lengre, men fortvil ikke, det dukker stadig opp profeter og forsåsegpåere som kommer med nye spinnville teorier om dyrets merke, jordens undergang, globallistene, frimurere, katolske kirken osv, osv
   Vi kommer fortsatt til å le av og underholdes av disse YouTube profetene som tar feil stort sett hver gang.
   The show must go on som det heter over dammen og så lenge pengene i kisten klinger så gir de seg ikke.

   5
   5
  • Etter hva jeg har forstått Ropereid , så døde det mindre antall folk i 2020 under pandemien en i 2019 før pandemien .
   Likevel presterer dere Hitler følgere og sammenlikne corona viruset med bulle pesten ( svarte dauden ) der ca halve Norges befolkning døde på kort tid og der folk på den tid hadde naturlig mye mindre personlig kontakt over landegrenser , by og bygde grenser en det som er tilfell i dag , selv under kraftige restriksjoner og nedstigninger.

   Det jeg lurer på hvor av slukket og ute av stand til og vurdere å tenke selv går det å bli ?
   Ser dere virkelig ikke at ved covid er det i ferd med å bli innført ett kontroll system så over mennesker som er så ekstremt at det er nesten ikke til å tro.

   Uansett det er en virkelig enkel grunn for å ikke ta vaksinen og den er at en vet ikke hvilke farlige langtids bivirkninger denne har og det er mer en grunn nok i seg selv til og ikke la seg injisere av dette satans brygget fra helvete !

   IKKE TA VAKSINEN !

   11
   1
  • Rune Lye:

   Du har helt rett i at slik pandemien har vært håndtert i Norge har ikke dødeligheten vært høyere enn normalt. Om det hadde sett annerledes ut med en annen håndtering er et annet spørsmål. (Som jeg strengt talt ikke tror det er mulig å konkludere på enda.)

   Alt jeg sier er at du må bruke den samme logikken som du bruker på dødeligheten ved corona også på vaksina.

   Dvs. Om det døde ca. 30.000 under Corona året er det all grunn til å anta at ikke Corona førte til økt dødelighet.

   På samme vis må det (hvis de fleste ender med å ta vaksina) dø 30.000 mennesker etter å ha tatt vaksina for å kunne si at vaksina førte til økt dødelighet.

   Jeg ser mange ikke liker det jeg skriver, men ingen har ennå klart å argumentere mot det jeg sier.

   Jeg ser liksom ikke at du kommer med et eneste argument mot det jeg sier her. Du støtter heller opp om det jeg sier

  • At alle nordmenn snart har tatt vaksinen er feil.
   2,5 mill sier VG som alle stoler på sist jeg sjekket.

   Det er heller ingen vaksine da den norske bioteknologi-loven måtte endres for at disse sprøytene skulle kunne falle inn under definisjonen “vaksine”. Det skjedde etter covid utbruddet i fjor.

   Det snakkes heller ikke et ord om at over ti tusen har dødd etter skuddet sitt bare i Storbritannia og USA.
   Og heller ikke om hundretusener av tilbake-meldinger på skader etter døds-sprøyta. – Tall tilgjengelige for alle på statlige organer for tilbake-meldinger på vaksine-skade.
   Men i Norge er FHI, legemiddelverket og myndighetene blitt den nye Guden som mange stoler 100% på fordi de fleste vil ikke ta inn over seg realitetene.
   Man tror og håper for alt i verden at alt skal bli som det engang var og setter sin lit til nasjonale styresmakter som egentlig blir diktert av WEF, WHO og FN.
   Ingen synes å forstå fordi de vil ikke engang forsøke.
   Og da kan man intet gjøre.
   Den som vil forbli i sin stolthet og stole på denne falne verden får gjøre det.
   Man ser tydelig at disse menneskene egentlig er i tvil selv der de må latterliggjøre andre med smileys og hånlige ord for å rettferdiggjøre seg selv.
   Men egentlig viser disse bare at de er redde.

   4
   1
  • Staxo:

   poenget mitt, som jeg skrev er at de fleste kommer til å ha tatt vaksina. Da må man se hvor mange som dør i etterkant opp mot hvor mange som ville dødd i et normalt år uten å ha tatt vaksina. I Norge er dette tallet ca. 30.000.

   I Storbritannia er dette tallet 600.000.

   Altså, er ikke i seg selv 10.000 dødsfall etter vaksina spesielt oppsiktsvekkende sålenge 600.000 uansett dør i et normalår uten vaksine.

   Så kan det jo selvsagt være en mer direkte sammenheng alikevel, men tallene som her brukes fra Norge er antall som er dødd etter å ha tatt vaksina uavhengig av årsakssammenheng. Da ville tallet i løper av et år være litt under 30.000 av de som har tatt vaksina ville dødd uansett.

   I Storbritannia (avhengig av hvor mange som tar den) skal litt under 600.000 dø etter å ha tatt vaksina, helt uten at det har sammenheng med vaksina.

   Altså fordi det i et normalt år dør 30.000 i Norge og 600.000 i Storbritannia. Og man blir jo ikke udødelig bare fordi man har tatt en vaksine.

  • Litt merkelig måte å fremstille ting på.
   30.000 er jo ikke noe interessant tall.
   Det som er interessant er at det døde færre med eller av covid i 2020 enn det dør av vanlig sesonginfluensa.
   Så er det jo bare å vente et års tid å se hvor mange som evt dør med eller av sprøytene som settes.

   Men om det er sprøytene som evt er grunn for fremtidige dødsfall så kan man være sikker på at det vil skyldes på et nytt farlig virus.
   Er jo faktisk allerede sagt at det kommer flere farlige virus.
   Dette vites visstnok på forhånd virker det som.

   Grunnleggeren av WEF, Klaus Schwab sier i boken sin “Covid 19 – the great resett” at covid 19 sannsynligvis er den mildeste pandemien de siste to tusen år. Han sier også at man nå har et kort vindu og en enestående sjanse til å resette verden.
   Samt at alle som ikke vil la seg vaksinere er en fare for menneskeheten.
   Han sier seg selv i mot m.a.o.
   Men det er jo disse som styrer verden, ikke politikerne i de forskjellige nasjoner. Er jo så åpenlyst at det er utrolig at folk ikke reagerer.
   Men det er sånn det går når man blir utsatt for massiv frykt-propaganda og bare ser på NRK og TV2 og leser VG og annen søppel-media.

 4. Kjell skriver at slik skriver en dame:

  ..blir mer og mer skremt hver dag ingen ser ut til å forstå hva som er i ferd med å skje i min vennekrets,” skriver Anita Maria Maflin

  Akkurat slik har jeg det også. Noen andre her inne som har blitt tynne i håret? Jeg river meg i håret og snart må jeg hyle litt også tror jeg, før jeg klikker…. Alle er jo sauer!! Trodde virkelig ikke SÅ mange kristne skulle bli sauer… Men men… får bare legge dem i Guds hender. Og ikke bekymre meg. Og be for dem. Bønn gir mirakler.

  Løgn blir til sannhet, sannhet til løgn…

  Men må også legge til at jeg har ikke hatt noe imot nedstenging og at jorden er snudd på hodet. Mye fint med det 🙂 Men hadde håpet at flere våknet av det de nå synes er så kjempenifst. Men lyspunkt er det 🙂 Mange sykepleiere vil ikke nå ta 2.dose. Og noen sannheter kommer frem her og der i verden.

  Bare så trist at så mange må dø før sauene våkner 🙁

  • Kristne blir sauer fordi de er redd for å stikke seg ut.
   De frykter verden mer enn Gud.
   Og de lever i villfarelsen om at alle myndigheter er innsatt at Gud.
   Det er feil.
   Myndigheter som bekjenner sin tro som man måtte før i Norge er innsatt av Gud.
   Myndigheter som promoterer drap på det ufødte liv og homo-agendaen er defintivt ikke innsatt av Gud.
   Den som ikke liker det får fortsette og ikke like det, men det forandrer ikke Gud sin innstilling.

  • Hvilke myndigheter i sin samtid omtalte da bibelteksten når den sier «alle myndigheter er innsatt av Gud»?

   For ALLE myndigheter i den tiden det ble skrevet var hedenske og tillot slaveri, pedofili, avgudsdyrkelse og seksuell umoral.
   Staxo:
   INGEN myndighet når teksten ble skrevet bekjente seg til den kristne/jødiske Gud. Myndighetene i Israel var romerne som tillot slaveri, pedofili, prostitusjon og homofili.

   Er det ikke da rart å skrive at ALLE myndigheter er innsatt av Gud, og «egentlig» mene at INGEN myndigheter er innsatt av Gud?

   Er det ikke rimelig å anta at Bibelen mener akkurat hva den sier? Og ihvertfall ikke det nøyaktig motsatte?

   Og igjen, hvilken myndighet i sin samtid omtalte her Bibelen? Eller for den saks skyld, hvilken myndighet noensinne?

   Og for den saks skyld, hvilken myndighet har ikke tillatt noen form for abort? F. Eks i Norge var det omtrent like mange aborter før abortloven, du måtte bare møte i en nemd først.

   Det er en myte at abort kom til Norge med abortloven.

 5. Hans henrik skriver at “Om noen måneder er pandemien over og ingen skriver om vaksinen lengre, men fortvil ikke, det dukker stadig opp profeter og forsåsegpåere som kommer med nye spinnville teorier om dyrets merke, jordens undergang, globallistene, frimurere, katolske kirken osv, osv”

  “Pandemien” er over en tid etter at Jesus har hentet sine, men det kommer så mye verre ting enn et virus. Dette er peanuts Hans henrik, og det vet du siden du kjenner litt til Bibelen.

Det er stengt for kommentarer.