Kristne vaksinemotstandere forsøker å unngå YouTubes Covid-19 sensur

Å kontrollere informasjonsstrømmen er en av hovedoppgavene til sosiale plattformer som Twitter, Facebook og YouTube. De sosiale plattformene slår hardt ned på brukere som pubiliserer alternative fakta om den pågående pandemien. Titusener av vaksine-skeptiske videoer er blitt slettet fra plattformene, fordi de promoterer påstander om Coronaviruset og vaksinen som ikke er i tråd med det narrativ Big-Tech selskapene ønsker å fremme. For å unngå sensur, utestengelse fra plattformene, eller “sjekket” av globalistenes betalte “faktasjekkere” -tar man visse grep for å unngå å bli avslørt av Google og Facebooks Algoritme. Ikke snakk om Covid-19, vaksinene eller unngå å nevne Corona pandemien eller Kinavurset med navn. Alle disse navn og begrep virksom en magnet på globalistenes faktasjekkere, og dersom du ikke tar grep for å unngå å bli fanget opp av sosialistiske faktasjekkere, vil din YouTube kanal bli gjenstand for granskning av det du presenterer som vil bli frelst av sensuren.

Personene bak YouTube kanalen Know the Truth tyr til stadig nye grep for å presenterer sitt budskap på en måte som gjør at sensuren ikke nødvendigvis stenger ned deres kanal eller fjerner videoen. Videoen: PLEASE DO NOT TAKE IT | Christian, you have been bought with a price; your body is not your own!, har frem til nå unngått sensuren og bruker det skrevne ord og tengninger hvor man uten å bruke ordet Corona eller Covid.19 eller vaksine for å oppfordre folk til ikke å ta vaksinen som ser ut til å være første steg mot dyrets merke. Stol på Jesu løfter og Hans nåde og omsorg i stedet, Evangeliske kristne er vant med å være en minoritet som ikke følger massene og som skiller mellom oss dem, Vi er folk, et troens folk, som hører Herren til. La ikke forfløperen til dyrets merke ta kontroll over ditt liv, for vi hva som er det neste og det som kommer

 

 

2 tanker om “Kristne vaksinemotstandere forsøker å unngå YouTubes Covid-19 sensur

  1. Takk og lov så har ikke jeg noen profiler på sosiale medier, og logger meg absolutt ikke på noe som helst. Derfor kan jeg eller ikke bli sensurert, men takket være Søkelys kan jeg uttrykke hva jeg mener.

    https://z3news.com/w/whistleblowers-expose-facebooks-plans-to-censor-vaccine-hesitancy-posts/

    Men nå skal det sies at jeg har opplevd at min «hotmail» adresse har blitt blokkert for innkommende mailer. Da stoppet all kommunikasjon opp, når det opplevdes for meg at de jeg skriver med ikke svarer.

    Mvh RJ

  2. Fin Youtubevideo Kjell. Jeg førsøker å få mine kjære til å i det minste tenke på HVORFOR hindres så mange i å få sagt det de vil angående covid og vaksinen på Youtube? At Gud har da gitt dem hjerne og at det minste vi kan gjøre er å vurdere om ikke det kanskje skurrer litt.

    Men jeg forstår jo… De som BØR se videoene og advarslene fra leger, eksperter, pastorer og andre VIL ikke se.

Det er stengt for kommentarer.