Bibellærer og kristen-influenser har bitt i det sure eplet og betalt gebyr til PBE for avvist byggesøknad

En fiktiv faktura fra 2019 bruker/misbruker Plan- og bygningsetaten Innkrevingsetaten/kemneren imot oss for alt de kan bruke/misbruke andre etater imot oss, dette er råskap i fra mørke!

Blogger, bibellærer, evangelist og influenser Jan Kåre Christensen har i dag måttet bite i det sure eplet og betalt inn kroner 6000 til Plan og bygningsetaten. Dette etter å ha fått en faktura i 2019 på kroner 4980 kroner som var vokst til 5690. Imidlertid valgte Christenen og plusse på noen hundrelapper, slik at etaten må refundere han 310 kroner. I følge Christensen er dette beløpet bare peanutts i forhold til det PBE forsøker å ta fra ham i form av tvangsmulkter som er forfalt. Samlet sett risikerer Christensen å måtte punge ut bøter på til sammen 285 000 kroner dersom han ikke har revet og tilbakeført tomten til slik den var før han førte opp sin ulovlige mur.

I sitt skriv til kommunal inkasso går bibellæreren til knallharde angrep på en navngitt saksbehandler i PBE som blir omtalt slik: “Navn etternavn skrek i telefonen til oss da vi prøvde med dialog, virkelig skrek at han ikke ville ha noe med oss å gjøre da vi hadde hengt han ut på bloggen. Mannen er mer eller mindre ute av vater etter vår vurdering, han er vår saksbehandler og vil ikke møte oss.Dette er drøyt at vi skal da måtte betale både for ikke utført arbeid, og ekstra for ikke betalt regning 3 år etterpå! Dette er lavpanna mennesker som selvsagt misbruker sin stilling til å få utføre sitt hat og aggresjon imot lovlydige og uskyldige mennesker! For oss er alt det vi opplever med PBE kun hat, hat og atter hat imot oss for egentlig å fulgt PBE råd med å bygge oppå gammel mur! Det var i august 2014 at bygningsetaten opprettet en såkalt “ulovlighetssak” på bibellærerens eiendom etter at naboer hadde sendt klager til etaten. Et pålegg om å rive og tilbakeføre eiendommen ble gitt den 8/9-2015 og siden da har Christensen kjempet en lang kamp for å beholde sin ulovlige støttemur og en bod han har oppført.

Saken har vært vurdert flere ganger av statsforvalteren og sivilombudsmannen og i 2019 gikk Christensen til søksmål mot kommunen for å beholde muren. Dette førte til et rettslig nederlag og i ettertid har Christensen lykkes med å hale ut saken med å sende en strøm av skriv og klager til ulike etater. En rekke tvangsmulkter har blitt ilagt og disse er nå sendt over til kommunal inkasso for inndrivning. Nye mulkter på henholdsvis 80 000 og 100 000 forfaller dersom han ikke har etterkommet pålegget til 15 juli 2021. Samtidig med dette avventer nå bloggeren avgjørelsen på en klage på advokat Ole Sperre som Christensen har sendt til disiplinær-nemda for advokater over en regning på 25 000 og han avventer også utfallet av søksmålet mot Unibuss. Et søksmål han har anlagt etter å ha fått sparken fra sin jobb i Unibuss etter flere klager fra pasasjerer.

5 tanker om “Bibellærer og kristen-influenser har bitt i det sure eplet og betalt gebyr til PBE for avvist byggesøknad

 1. Dette er da en ikke sak opp imot all den annen galskap og ondskap med det enorme hatet som Plan- og bygningsetaten holder på med ovenfor oss.
  6.000, – kr. er da kun en dråpe i havet!
  Men Gud har lovet å holde sin gode hånd over oss, det har vi virkelig erfart.

  3
  3
  • For en Ba’al profet som deg, må det bli MANGE slike dråper. Det er bare å starte en ny “bibeloversettelse”, og loppe godtroende mennesker for penger, så får du til fengselsoppholdet også.

   1
   1
  • Du er utsatt for diskriminering, myndighetsmisbruk og en utrolig råtten behandling. Du har bygd på egen eiendom, og det er et grovt overgrep mot den private eiendomsretten at PBE forfølger og trakasserer deg slik. Utrolig at folk finner seg i at myndighetene skal diktere hva du kan og ikke kan bygge på egen eiendom.
   Tror du virkelig at Abraham, Moses og Josva hadde sendt en byggesøknad til PBE i Kanans land for å bygge som de gjorde?
   Nei, de inntok landet -gjorde krav på det i Herrens navn og bygde selv om noen var i mot.
   Vi trenger slike som deg Jan Kåre. Slike som ikke blindt følger myndigheter i alle ting.
   Det er en grei bibeloversettelse du har laget deg.
   Birgir. Du må legge vekk hatet mot Christensen
   Det er jo du som stadig knurrer som israelittene gjorde på Mose tid.
   Du knurrer stadig mot Herrens modige tjenere.

   5
   2
 2. Jeg er enig med Bjørn der han sier at man som utlending og eller islamist bare kan ta seg til rette i Norge når man flytter hit. Slik som Jan Kåre har gjort. Vi nordmenn har, som Bjørn sier, ingen rett til å styre Norge. Som Bjørn sier er det bare for utlendinger å ta seg til rette og se bort fra norsk lov.

  Ikke bry dere om Birgir. Han er bare en rasist som mener at nordmenn har rett til å styre over Norge. Slike mennesker er bare inngrodde tånegler.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.