Pennsylvani-dommer slår fast at valget i Pennsylvania er grunnlovsstridig -staten kan gå til Trump

Joe Bidens valgseier fortsetter å smuldre opp etter at en dommer nå slår fast at valget i Pennsylvania har blitt gjennomført i strid med grunnloven. Dominobrikkene er nå begynt å falle. Dersom Trumps advokat-team når sitt mål kan dette bety at Trump til sist vil stikke av med seireren. Dersom Trumps team klarer å forhindre Demokratenes plan om å stjele valget, vil det være det største politiske jordskjelvet Amerika har opplevd. Skal vi tro Dr Turleys oppsummering er det svært sannsynlig at USAs høyesterett vil komme til samme konklusjon som dommer Patricia A. McCullough.

I videoen under gjennomgår dr Turley den siste utviklingen og er svært optimistisk på vegne av president Trump.

Facebook Comments

15 tanker om “Pennsylvani-dommer slår fast at valget i Pennsylvania er grunnlovsstridig -staten kan gå til Trump

 1. Alt tyder på at den amerikanske rettstaten er død. Alle henleggelsene av Hillarys kriminelle handlinger og måten de brukte steelrapporten på beviser dette. Og at det ble avslørt får knapt noen betydning i det hele tatt. Tror ikke det er noe håp for USA eller vesten som sådan.

  Til å begynne med kommer alle småmarxistene til å glede seg. Men på litt sikt, når konsekvensene begynner å gå opp for folk, da kommer katastrofen. Men da er løpet kjørt. Da løper kriminaliteten løpsk, pøbler herjer i gatene og veien mot økonomisk sammenbrudd er kort.

  1
  1
 2. Det er mange tusen bevis for valgfusk. Til syvende og sist må denne bevisførselen tillates presentert i det amerikanske rettsvesenet. Ingen har vel noe å tape på det ??

  2
  1
  • Det har vel snart vært 50 rettssaker og fortsatt ikke lagt frem noen form for bevis og søksmålene er slaktet gang etter gang av konservative republikanske dommere og til og med dommere utnevnt av Trump selv!

   Hvis man sitter på bevis pleier rettssaken å være et greit tidspunkt å legge dem frem på…

   Og i en slik eventuell konspirasjon som må ha involvert titusenvis av menneskers aktive deltagelse må bevis i tilfelle finnes i tonnevis.

   Hvis du skal anmelde et tyveri pleier du å levere inn bevisa med søksmålet. Ikke sitte på de til etter at 50 rettssaker er over.

   Men hvis de juksa, hvorfor juksa de til seg et mindretall i senatet?

   2
   1
  • SOL; er du dum, eller later du som?? De har ikke vunnet en eneste sak. Leste akkurat på FOX, en omtelling i Michigan, som har kostet Trump-teamet $3 mill, medførte at Biden fikk 132 flere stemmer?
   De må slutte med dette tøvet.

 3. De utkommanderte globalsosialistiske portvokterne jobber frenetisk på alle nettsteder der nordmenn kan gi rom for sin frustrasjon over den revolusjonen som pågår for deres egne skattepenger. Portvokterne er også narret, og er de første “bevisene” som blir fjernet med makt når NWO blir et faktum. Les om Stalin så ser dere en blåkopi av planene.

  • NWO ????, sammen med illuminati og romvesenene da? ????.

   Å diskutere med dem som tror på eventyr er fånyttes. Mot dårskapen kjemeper selv Gud forgjeves ??

  • полезные идиоты

   Jaja, du jekker deg nok ned når du skjønner at de nye, globale verdensherrene ser på deg som farlig for dem etter at de ha vunnet. Les historien om stalinismen så skjønner du med ett hvorfor de blir nødt til å kvitte seg med alle bevis mot deres prosjekter. Stalin utryddet ALLE i sin nærmeste krets først. Deretter alle helt ned på ditt nivå. Han kalte dere “nyttige idioter” – полезные идиоты

 4. Nok en gang en LØGN fra Kjell Andersen. Han er snart en like stor løgner som the orange thug.
  https://www.google.no/amp/s/www.washingtonpost.com/politics/pennsylvania-high-court-rejects-lawsuit-challenging-election/2020/11/28/5c01c8c8-31d9-11eb-9dd6-2d0179981719_story.html%3foutputType=amp

  Forøvrig er det INTET som tyder på at valget smuldrer bort for Biden. Det er heller ingenting for trump å hente i høyesterett.

  Du er en skam, Kjell. Vi kristne som prøver å leve rett og riktig, å tale sannhet skammer oss på dine vegne?

  4
  2
  • Roperid avviser i en annen tråd her, et av de mest grunnleggende prosessuelle retningslinjene i norsk rettsvesen, som er at vitner framsettes i rettssakene som bevisførsel. Til hans opplysning er det fortsatt slik at når aktoratet og forsvarerne har lagt fram sin bevisførsel i form av vitner og annet, er det opp til domstolen å avgjøre om bevisførselen holder til dom.

   Begrepet bevis brukes ofte på folkemunne som hevet over enhver tvil. Men i rettsvesenet brukes begrepet bevis annerledes. Bevisene tilsier ikke nødvendigvis at domstolen slutter dom.

  • Trump mener at også FBI og DOJ er delaktig i valgjukset? Mannen er jo komplett GAL?‍♂️

 5. PLANEN:

  New World Orders viktigste fiende er den nasjonalsinnede kristenheten. På sikt er all religion en trussel mot globalt verdensherredømme. Det beste for Demokratene er derfor full krig i Midtøsten. Da håper de på at alle de tre mektigste verdensreligionene – kristenheten, jødedommen og islam – utrydder hverandre og alle de hellige stedene deres. Og da satser NWO’ene på at troen endelig blir borte blant de mest ihuga religiøse når deres gud ikke kommer dem til unnsetning, og at hele menneskeheten etter hvert derfor ser hen til en ny global verdensregjering som eneste alternativ. Først lager de kaos. Dernest kommer de for å redde oss fra kaoset de selv lagde. En gammel strategi.

  3
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *