Fikk sparken av Starbucks etter å ha nektet å bære T-skjorte med gaypride -saksøker selskapet

Går til søksmål mot Starbucks etter å ha fått sparken fordi hun ikke ville promotere gay pride. Kristne nordmenn bør holde seg langt unna Starbucks kafeer og produkter. Dette bør være den naturlige konsekvens etter at selskapet påbød sine ansatte å ha på seg t-skorter i arbeidstiden som hyller gaypride. Den kristne kvinnen Betsy Fresse går nå til søksmål etter at hun fikk sparken av kaffegiganten fordi hun nektet å ta på seg en gay-pride trøye på jobben. Dette fordi gay-pride fremmer en livsstil i opprør mot Jesus Kristus og Guds Ord. Betsy Fresse har nå saksøkt kaffe-giganten fordi hun fikk sparken fra jobben da hun nektet å bære en gay-pride T-skjorte på jobben. Betsy Fresse, en bibelsk kristen jobbet på to forskjellige fasiliteter til Starbucks i New Jersey.

Betsy Fresse jobbet først ved en starbucks i Hoboken, og der skal den dalige lederen ha vært klar over hennes kristne overbevisning og sagt at det ikke ble noe problem. Hun ble så flyttet over til et annet Starbucks lokale i Glen Ridge, hvor hun fikk blandede signaler på hva de forventet av sine ansatte. Etter å sett  regnbuefargede “pride” skjorter på skrivepulten til den daglige lederen under et personalmøte i jun 2019, ble hun igjen etter møtet for å spørre om de forventet at hun kom til å ta på seg en slik pride trøye. I følge Betsy Fresse vil det å bære en slik trøye være det samme som å påtvinge henne å fremsi en ytring hun som troende ikke kan innestå for. “For meg er ekteskapet en gudegitt ordning forbeholdt en mann og en kvinne,” og å promoterere “gay pride” og deres regnbue er i strid med kristen tro. Den daglige lederen sa da at hun ikke behøvde å bære gay-pride skjorten på jobb.

Noen få uker senere ble hun kontaktet av selskapets klageavdeling og utspurt om hennes anmodning om å være untatt fra kravet om å bære Pride-T-skjorten. Under samtalen gjentok hun at hun av samvittighetsgrunner ikke ville bære gay-pride T-skjorte fordi hennes religiøse overbevisning nekter henne dette, heter det i søksmålet som ble fremmet den 19 november i distriktsretten i New Jersey. Den 22 august ble hun informert av distrikslederen at hennes ansettelsesforhold i selskapet var avsluttet. Den kristne kvinnen saksøker nå Starbucks for full lønn med renter og erstatning for tort og svie og den følelelsesmessige smerten hun er påført. I årevis har Starbucks produsert Gay-pride T-skjorter for ansatte og for salg til sine gjester. I sitt motsvar på søksmålet hevder Starbucks at Fresse ble sparket fordi hun overtrådte selskapets grunnverdier og fordi hun skal ha sagt at hennes kolleger “trenger Jesus”,” heter det videre i avskjedigelsen som forteller at selskapet arbeider for bredde og mangfold.

Toleranse overfor alt bortsett fra bibelske kristne

Starbucks ser ut til å være inkluderende og åpne for alt annet bortsett fra dem som ennå holder fast på Bibelens ord. Starbucks er bare den siste på listen av selskaper som krever at ansatte skal promotere Gay-Pride symboler i arbeidstiden. For mange kristne betyr dette yrkesforbud i disse selskapene -og en naturlig reaksjon for ethvert ekte Guds barn også her i Norge, er å boikotte Starbucks og deres produkter. Som Jesu Kristi dyrkjøpte brud kan ikke frivillig være med på å finansiere en bedrift som fremmer “Sodomisme og en levemåte Bibelen omtaler som en “styggedom eller vederstyggelighet”.  Kristne som avviser LGBT livsstilen er tydeligvis ikke velkommen i Starbucks -og derfor, -ikke ei krone til Starbucks. Det finnes heldigvis ennå andre kjeder og privateide kafeer som ikke promoterer Sodomas-synder slik Starbucks gjør.

 

12 tanker om “Fikk sparken av Starbucks etter å ha nektet å bære T-skjorte med gaypride -saksøker selskapet

 1. Dette er i ferd med å komme til Norge også. Jan Kåre Christensen og Unibuss viser oss at vi er i ferd med å få dette antikristne svineriet inn i Norge også.
  Snart 8 år med borgerlig styre og UKrF i regjering viser oss at det er langt på natt.
  Det vi ser fra de store selskapene er en krigserklæring mot Bibelen, kristendom og Jesus Kristus. Er 100 prosent enig med at Guds folk ikke må bruke penger på Starbucks. Alle som fremmer regnbuen og gay-pride er i opprør mot Gud, og vi bør passe på så ikke vi blir medskyldige i urenhet og synd.
  Kristne må boikotte alt som fremmer ugudelighet og synd og holde fast på hellighet og renhet.

  7
  1
  • Men er du ikke glad for at enden nærmer seg med stormskritt da? Det er jo nettopp disse krystallklare tegnene sann kristne har ventet på og sett frem til.

   “Nå r dere ser alt dette skje så reis dere opp og løft deres hoder, for deres forløsning stunder til”, sa selveste Jesus Kristus.

   Ikke vis dere å kjempe mot Gud !

   1
   1
  • Når det gjelder Unibuss oppsigelsen, vil Jan Kåre Christensen nå få store utgifter. Utgifter i hundre tusen kroners klassen.

   Søkelys, Hannah, Z, Arnt og andre har støttet og oppildnet Jan Kåre til å skrive mer i sin blogg om saken og å ikke bøye av ovenfor Unibuss. Noe som nå har gitt han et stort økonomisk tap.

   Hvis Hannah, Z, Arnt og Søkelys er så djerve og opptatt av at Jan Kåre kan få spille radio på sin buss, burde disse grave dypt i sine lommer og gi Jan Kåre betydelig økonomisk støtte.
   Gjerne et fem sifret beløp hver.

   Og Søkelys burde starte innsamling og eller kronerulling for Jan Kåre Christensen.

   6
   2
  • I denne saken med kristen-radio på bussen er det forholdsvis mange som støtter Christensen.
   At man skal risikerer å miste jobben fordi man hører på kristelige radioprogram er uhørt.
   Kristendommen har en 1000 år lang historie i Norge.
   Dette er en del av vår kulturarv -og Christensen viser her noe av den ånd vi savner i Norge.
   Å stå urokkelig fast og ikke bøye unna selv om djevelen går rundt som en brølende løve er en god egenskap.

   Dersom Christensen tar saken til arbeidsretten vil han muligens vinne frem. Det er viktig å sende signal at kristne ikke finner seg i diskriminering.

   Hvorfor er du Bernt alltid på de ugudelige side?
   Alltid støtter du det som går kristne og Gud i mot.

 2. Dette kommer for fult i Norge også. Har man en antydning at man ikke vil støtte LGTBQ, vanker det sparken. Man vil blir utstøtt fra samfunnet. Ikke få jobb eller boliglån.

 3. Forstår virkelig ikke kristne som krangler om tro og profeterer falskt og feil. Hver eneste bidige gang. Forstår heller ikke at en angivelig allmektig og kjærlig guddom ikke hjelper folk, heller ikke sine egne tilbedere som eter beste evne forsøker å følge guddommens spilleregler. Eneste forsvaret for en slik fraværende guddom er at han overgår vår forstand. Ha ha, jommen sa jeg smør!

 4. Jeg hadde en samtale med en Muslim om å være forberedt til Himmelen. Han fortalte at han gir så og så mye til de fattige, og mente han derved selvsagt var klar for Himmelen. Dette høres jo greit ut for verden og verdens myndigheter at man må gjøre noe for å fortjene å komme til Paradis. Joh 14:6 “Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg”.
  Denne muslimske mannen påsto at Gud ikke kan ha en sønn, og derved ikke verdt å lytte til.

  • Joh 14:6 “Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg”.

   OK, så det er Faderen vi skal til altså – og ikke Jesus. Han er bare “VEIEN”. Og en vei benyttes som kjent for å komme til et mål. Målet er Jehovah Gud. Han som Jesus ba til vet dere. Jesus ba nemlig ikke til seg selv.

   1
   2
  • Bare veien? Nei.

   Og Sannheten.
   Og livet. Du har ingen liv uten å ha tatt imot Jesus som din Frelser og som døde for dine synder på korset. Med hjertet tror man, med munnen bekjenner man. Rom. 10, 9-10 gjelder for alle. Han sitter v Guds høyre hånd og vi skal for alltid være sammen.

   Du har blitt advart JV. Håper vi sees.

 5. Disse problemene kan vi takke oss selv for her i vesten også. Ved å tie stille, og være feige. Derfor har vi fått et sammfunn der ytringsfriheten tynnslites fra alle kanter.

 6. Bernt, du har nok misforstått avg. meg og JKC.

  Jeg har nok ikke gjort annet enn å irritere ham tenker jeg.
  (Sannhetene irriterer jo). Jeg synes Kjell er mot ham som bruker tid på ham. Selv orker jeg ikke lese noe ang. JKC mer. Jeg mener han først og fremst bør gjøre noe med seg selv. Ferdig snakket. Selv om det er aldri så riktig at hvis vi spiller 9 vanlige kanaler så skal vi også kunne spille 1 kristen. Eller 2. Kanskje er det riktig å kjempe.Men først og fremst skal vi være et lys for Jesus og se an ting og tang. WWJD? Hva ville Jesus ha gjort….

Det er stengt for kommentarer.